Προς το περιεχόμενο

Κοινή εγκατάσταση Vista σε διαφορετικά μηχανήματα;

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπέρες.

Θέλω να βάλω Vista σ' ένα σκληρό, και να bootάρω είτε κανονικά (για Games + iPod syncing) είτε μέσω VBox από Linux (για Photoshop, Illustrator, Reason/Cubase).

Αν δε βοηθάω έτσι, φανταστείτε απλά, να μετακινώ τον σκληρό απ' το ένα PC στο άλλο (διαφορετικό hardware) και να bootάρει απροβλημάτιστα.

1. Γίνεται; Με Win XP που είχα δοκιμάσει, λειτουργούσε σωστά μονάχα με το hardware πάνω στο οποίο το εγκατέστησα το OS. Αν δοκίμαζα με τον άλλο τρόπο, έτρωγα BSoD.

2. Αν ναι, πως; Έχω ψάξει από 'δω κι από 'κει, κι έχω βρει διάφορα. Π.χ. "με διαφορετικά hardware profiles". Αλλά πως γίνεται αυτό; Δε βρήκα παραπάνω πληροφορίες, όσο κι αν προσπάθησα.

Δημοσ.

Χωρίζεις τον σκληρό στα δύο, και βάζεις στο partition #1 την εγκατάσταση που θα χρησιμοποιείς στο PC #a, και στο #2 αυτή για το PC #b.

Και ο boot loader βοηθός :-)

Δημοσ.

Αυτό θα ήταν απλό σα λύση, αλλά θέλω να διατηρώ μία μόνο εγκατάσταση. Δεν είναι "λογικό" να έχω δύο φορές το ίδιο OS για διαφορετική χρήση. :fear:

Δημοσ.

Τα hardware profiles υπήρχαν στα xp. Σε vista δυστυχώς δεν υποστηρίζονται. Η καλύτερη λύση σε vista είναι αυτή που σου πρότεινε ο wordup, όσο κουλή και αν ακούγεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...