SpyrosR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Σπέρες. Θέλω να βάλω Vista σ' ένα σκληρό, και να bootάρω είτε κανονικά (για Games + iPod syncing) είτε μέσω VBox από Linux (για Photoshop, Illustrator, Reason/Cubase). Αν δε βοηθάω έτσι, φανταστείτε απλά, να μετακινώ τον σκληρό απ' το ένα PC στο άλλο (διαφορετικό hardware) και να bootάρει απροβλημάτιστα. 1. Γίνεται; Με Win XP που είχα δοκιμάσει, λειτουργούσε σωστά μονάχα με το hardware πάνω στο οποίο το εγκατέστησα το OS. Αν δοκίμαζα με τον άλλο τρόπο, έτρωγα BSoD. 2. Αν ναι, πως; Έχω ψάξει από 'δω κι από 'κει, κι έχω βρει διάφορα. Π.χ. "με διαφορετικά hardware profiles". Αλλά πως γίνεται αυτό; Δε βρήκα παραπάνω πληροφορίες, όσο κι αν προσπάθησα.
WordUp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Χωρίζεις τον σκληρό στα δύο, και βάζεις στο partition #1 την εγκατάσταση που θα χρησιμοποιείς στο PC #a, και στο #2 αυτή για το PC #b. Και ο boot loader βοηθός
SpyrosR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αυτό θα ήταν απλό σα λύση, αλλά θέλω να διατηρώ μία μόνο εγκατάσταση. Δεν είναι "λογικό" να έχω δύο φορές το ίδιο OS για διαφορετική χρήση.
manosvar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τα hardware profiles υπήρχαν στα xp. Σε vista δυστυχώς δεν υποστηρίζονται. Η καλύτερη λύση σε vista είναι αυτή που σου πρότεινε ο wordup, όσο κουλή και αν ακούγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.