Greek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Παιδια ψαχνω μια εξωτερικη καρτα ηχου για mac αλλα να εχει και εξοδο οπτικης ινας (S/PDIF) Υπαρχει καμμια για mac με οπτικη εξοδο ? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω για μακ. Εχετε δει καμμια σε ελληνικο e-shop site ? Εχω παρει τα logitech z5500 αλλα δεν βρισκω την καταλληλη καρτα ηχου για να τα συνδεσω να παιζουν σωστα.... Απλα θελω να τα συνδεσω με οπτικη ινα για να λειτουργει σωστα και το Dolby Sourround για της ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ποιο mac εχεις ? Αν εχεις macbook ή macbook pro , εχουν ηδη οπτικη ινα (ειναι η ιδια με την εξοδο ακουστικων). Απλα θες ενα μικρο ανταπτορακι απο minijack σε optical. Kαι για τα imac το ιδιο ισχυει και για τα macmini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κοιτούσα για εξωτερική κάρτα ήχου στο macbook για να το συνδέσω με κονσόλα και είχα πέσει πάνω στην M-Audio στο Πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ποιο mac εχεις ?Αν εχεις macbook ή macbook pro , εχουν ηδη οπτικη ινα (ειναι η ιδια με την εξοδο ακουστικων). Απλα θες ενα μικρο ανταπτορακι απο minijack σε optical. Kαι για τα imac το ιδιο ισχυει και για τα macmini. Για imac το θελω. Αυτο το ανταπτορακι που λες, που θα το βρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17231 + http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=16705 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει κ καλώδιο απευθείας, αυτό χρησιμοποιώ με το MBP : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ τέτοιο έχω αλλά δεν το βρήκα πουθενά Εlλάδα και το πήρα από το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω το είδα στα fnac, αλλά σίγουρα απο ebay θα είναι πιο φθηνό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.