Προς το περιεχόμενο

tellas 24 mbps K router siemens

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω συνδεση τελλας κ ρουτερ αυτο που δινει η εταιρια,ειναι ενα siemens speeedstream 4200.Το σπιτι μου κλειδωνει στα 18,1 αν αλλαξω ρουτερ (επειδη μου κολλαει συνεχεια ) κ παω ενα καλο επωνυμο η συνδεση μου θα βελτιωθει?Οχι φυσικα ως προς το ποσο κλειδωνει,αλλα γενικα τι θα κερδισω?

Υ.Γ δεν εχω ασυρματο..

Δημοσ.

ναι κ τι να βαλω στην σπαρτη ?εκτος απο οτε που δεν θα μου μενει τιποτα απο αυτα που εχω σαν φοιτητης?(η τελλας στην τηλεφωνια ειναι παρα πολυ φτηνη ( χρονοχρεωση,οχι προγραμμα))

Δημοσ.

τωρα ηρθε κ η forthnet..αλλα ακομα δεν εχει ληξει ο ενας χρονος συμβολαιου κ δεν εχω ασχοληθει.Σαν εταιρια ειναι καλυτερα απο τελλας..Την πηρε τωρα ο αιγυπτιος αλλα δεν νομιζω να εχει κανει κατι ακομα περι αναβαθμησης....

Δημοσ.
αναβαθμιση για 24 εννοεις?αν εχει βαλει δικα της dslamθα εχει τοτε.

οχι εννοω στο δικτυο της τελλας γενικοτερα..λες να παω στην forthnet?

Δημοσ.

μεχρι 24 δινει και η forthnet.panv κατω τα ιδια με τελλας θα κλειδωσεις .απο εκει και περα κοιτα τιμες.καλο χαλκο εχεις.λογικα λογω snr ισως κλειδωσει λιγο πιο γρηγορα η forthnet.

Δημοσ.

ναι απο χαλκο ειμαι οκ το σπιτι μου ειναι 2 χρονων μονο..τι να πω οι τελλαντζηδες στην αρχη με κλειδωσαν στα 11 λογω προβληματα συχρονισμου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...