jennouli Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 παιδιά θέλω βοήθεια..έχω το k610i αρκετό καιρό και μετά απο κανα 2 σερβισ τον πρωτο καιρο γιατι μου εκανε κουλα εχει βγει σκυλι απο τουμπες, υγρασια, ζεστη κτλ κτλ.. ωστοσο οι προσοψεις του έχουν ξεθωριάσει (το έχω σε κοκκινο χρωμα) και θελω να βρω κατι για να του αλλ'αξω την εμφανιση..πχ θηκη σιλικονης με σχεδιακια ή χρωματιστη..σκεφτηκα να αγορασω καινουργιες προσοψεις αλλα δεν πολυψηνομαι..καμια ιδεα ;
jennouli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις απέκτισα ένα Nokia xpressmusic..και δεν μπορώ να βρω την memory stick..δλδ δεν βρίσκω ούτε αποθηκευμένα τραγούδια εκεί αλλα ούτε και μπορω να την ορίσω να αποθηκεύονται εκεί ο,τι ρίχνω με αποτελεσμα να γεμιζει το κινητο..καμια βοήθεια;
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις απέκτισα ένα Nokia xpressmusic..και δεν μπορώ να βρω την memory stick..δλδ δεν βρίσκω ούτε αποθηκευμένα τραγούδια εκεί αλλα ούτε και μπορω να την ορίσω να αποθηκεύονται εκεί ο,τι ρίχνω με αποτελεσμα να γεμιζει το κινητο..καμια βοήθεια; Θα συνδεσεις το κινητο με το usb ως mass storage και θα πετας μεσα εκει τα αρχεια. Επισης αν χρησιμοποιησεις εναν file manager (ή τον default που εχει ή τον Xplore που ειναι καλυτερος) θα δεις τα αρχεια σου. Βασικα ειμαστε εντελως οφτοπικ παρεμπιπτοντως.
jennouli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 έλα λιγάκι είμαστε.. ευχαριστώ πάντως.. το πρόβλημα ήταν οτι δεν εφαρμοζε καλα γτ αφου παλεψα για την βαλω την πασπατεψα λιγακι και μετα οκ !
xaris_hewii Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 samsung omnia i900 16 GB και ένα sony erricson K-800i
Ninth_Gate Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Έχω 3 κινητά: 1.) HTC HD2 (σύνδεση) 2.) Iphone 3g 16gb (καρτοκινητό) 3.) Samsung B2100 scarlet red (για δύσκολες καταστάσεις όπως ορισμένες φορές στη δουλειά, στο μπάνιο, κλπ.)
IcemanGr71 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 X1 Xperia...... Just Perfect .... και ένα Nokia N73 ME....
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 nokia 8310 το γνωστό, παλιό, καλό με μονόχρωμη οθόνη;;; πες ναι!
gs20309 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 το γνωστό, παλιό, καλό με μονόχρωμη οθόνη;;; πες ναι! αθάνατο..και το μεταλλικό μπλε κάλυμα για αλλαγή από το μαύρο - γκρι.. και φιδάκι μέρα νύχτα... πραγματικά ίσως είναι και πιο όμορφο από το iphone.. χωρίς πλάκα.. εδιτ ... εγώ μπερδεύτικα με το 3210 ..
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 αθάνατο..και το μεταλλικό μπλε κάλυμα για αλλαγή από το μαύρο - γκρι..και φιδάκι μέρα νύχτα... πραγματικά ίσως είναι και πιο όμορφο από το iphone.. χωρίς πλάκα.. μιλάμε για κινητό που το είχα πριν τον στρατό, κατά την διάρκεια αυτού και για αρκετά μετά... έρωτας. και το iphone όχι... δεν είναι όμορφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.