Jastonas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Orange San francisco (ZTE Blade)Android 2.1 Capacitive screen 3.5-inch 480 x 800 AMOLED 3.2 MP Autofocus camera GPS Τι αλλο να ζητησει κανεις απο ενα κινητο 130Ε!!! 130E;;; Που υπάρχει αυτό το κινητό;;
lary7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 130E;;;Που υπάρχει αυτό το κινητό;; Καταστηματα Orange στο UK για 99 pounds.... Μου εστειλαν 3 ηδη και ειναι απιστευτο κινητο για αυτα τα χρηματα. Ειδη εχουμε στειλει στον κολητο μας παραγγελια για αλλα 4-5.... Το μήλο φυσικά!!! αστειεύομαι ο κάφρος Αμα ειχε μηλο ουτε για 30Ε δεν θα το επερνα.....
SMOBY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αμα ειχε μηλο ουτε για 30Ε δεν θα το επερνα..... Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ κάφρος...
Jastonas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καταστηματα Orange στο UK για 99 pounds.... Μου εστειλαν 3 ηδη και ειναι απιστευτο κινητο για αυτα τα χρηματα. Ειδη εχουμε στειλει στον κολητο μας παραγγελια για αλλα 4-5.... Αμα ειχε μηλο ουτε για 30Ε δεν θα το επερνα..... Θες να πεις, ότι το ίδιο κινητό με το σήμα του μήλου πάνω δεν θα το έπαιρνες! Σωστά; Γιατί τα μήλα είναι χάλια τηλέφωνα.. ε; Συμφωνώ
lary7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Θες να πεις, ότι το ίδιο κινητό με το σήμα του μήλου πάνω δεν θα το έπαιρνες! Σωστά; Γιατί τα μήλα είναι χάλια τηλέφωνα.. ε; Συμφωνώ Δεν ειναι θεμα μηλου, ειναι θεμα τι λογισμικο τρεχει. Κλειδωμενο λογισμικο και ελενχο πληρη στις εφαρμογες δεν το θελω. Για τον ιδιο λογο δεν θα επαιρνα Mac. Θεμα επιλογων ειναι και με το android απολυτα ικανοποιημενος. Το μηλο το παιρνουν συγκεκριμενη κατηγορια χρηστων και εγω σιγουρα δεν ανηκω σε αυτους. Αλλα παμε offtopic οποτε τελος.
petrikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 sharp gx40 κανεις να δωσετε ενα και σε εμενα ρε παιδια που θελω οποιος βρει κανενα pm
asg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Samsung B5722 dual-SIM και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
eddie-2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Έχω αυτό: http://www.htc.com/www/product/touch2/gallery.html Και πάω σε λίγες μέρες γι' αυτό: http://www.apple.com/gr/iphone/gallery/#gallery03
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.