SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Έχω ενα nokia 8310,nokia 6600,Nokia n95 και μετα απο χρόνια ειπα να αλλαξώπιστησω και ήρθαν στην κατοχή μου ενα google nexus one και ενα Iphone 3gs
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 δεν κατάλαβα ποτέ την χρησιμότητα του thread αυτού αλλά anyway Nokia 5800
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 δεν κατάλαβα ποτέ την χρησιμότητα του thread αυτού αλλά anyway Nokia 5800 μας φακελώνουν με την άδεια μας επί τη ευκαιρία ας ανανεώσω την δική μου καταχώρηση: iphone 4
gilardino Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 νοκια 1616...30 ευρω...εχει και φακο παρακαλω...το iphone εχει;οχι...α... ας αναφερω και το γεγονος(δε ξερω γιατι μου ρθε να το πω) οτι με το συγκεκριμενο κινητο εχω και πολυ καλο σημα οπου κι αν ειμαι και οπως κι αν το κραταω
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 νοκια 1616...30 ευρω...εχει και φακο παρακαλω...το iphone εχει;οχι...α... ας αναφερω και το γεγονος(δε ξερω γιατι μου ρθε να το πω) οτι με το συγκεκριμενο κινητο εχω και πολυ καλο σημα οπου κι αν ειμαι και οπως κι αν το κραταω το δικό μου έχει φακό πάντως...
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 νοκια 1616...30 ευρω...εχει και φακο παρακαλω...το iphone εχει;οχι...α... ας αναφερω και το γεγονος(δε ξερω γιατι μου ρθε να το πω) οτι με το συγκεκριμενο κινητο εχω και πολυ καλο σημα οπου κι αν ειμαι και οπως κι αν το κραταω ποιος σου είπε ότι δεν έχει φακό; και μια χαρά σήμα έχει όπως και να το πιάσεις το δικό μου... next;
vounisios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 SONY ERICSON AINO.Αγορα πριν απο δυο[2] μηνες.
achilleas_f Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ένα Nokia x6 κι ένα παλιό motorolla που ούτε κι εγώ ξέρω τι μοντέλο είναι
frou frou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εδώ και 2 χρόνια έχω το S.E W810,το πηρα μεταχειρισμένο απο ενα κατάστημα και δόξα τω Θεό μου βγήκε πολύ σούπερ,ειναι παρα πολύ γερό κινητό,το εχω ξεπατώσει στο ιντερνετ καθε μερα,μου έχει πεσει κάτω καμιά δεκαριά φορές και δεν έχει πάθει τίποτα,δεν το αλλάζω με κανένα καινούργιο και με κανενα ακριβό touch κινητό.
Kasrith Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Σημερα το τσιμπησα Blackberry Curve 3g (9300)
Bosphoru_Khan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Xperia X10 Άσπρο και Ν95 για ώρα ανάγκης
Tzela Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ένα Nokia x6 κι ένα παλιό motorolla που ούτε κι εγώ ξέρω τι μοντέλο είναι Αγαπητέ Αχιλλέα αλλά και εσύ μανιακέ με τα νοκια που έτρεξες να αγοράσεις το νοκια χ6 σε παρακαλώ πες μου:τους δωρεάν χάρτες που δίνει χρειάζεται να μπαίνεις ιντερνετ ή όχι.Αυτό το λέω γιατι αν μπει κανεις στο site της νοκια http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-x6-8gb/specifications θα δει τουλάχιστον στο Χ68GB να λέει: GPS και πλοήγηση * Ενσωματωμένος δέκτης A-GPS * Προεγκατεστημένη εφαρμογή Ovi Maps 3.0 * Εφαρμογή Nokia Maps Loader μέσω Η/Υ * Περιλαμβάνεται δωρεάν πλοήγηση για όλη τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου* * Η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλη τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου. Η λήψη χαρτών, παιχνιδιών, μουσικής και βίντεο και η αποστολή εικόνων και βίντεο ενδέχεται να συνεπάγεται τη μεταφορά μεγάλων όγκων δεδομένων. Ο παροχέας υπηρεσιών σας ενδέχεται να επιβάλλει χρεώσεις για τη μεταφορά δεδομένων. Η διαθεσιμότητα συγκεκριμένων προϊόντων, υπηρεσιών και λειτουργιών ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή. Επικοινωνήστε με τον τοπικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Nokia για περισσότερες λεπτομέρειες και τη διαθεσιμότητα των επιλογών γλώσσας. Οι προδιαγραφές αυτές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Εγώ τελικά τι να κάνω να παρω με 8 ή με 16 gb;;;;;;;;;;;
gilardino Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 η χρεωση γινεται μονο οταν εχεις ενεργοποιημενο το agps,αλλα και παλι δεν ειναι μεγαλη...δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...8 ή 16gb...με οσο βολευεσαι εσυ,εμεις θα σου πουμε; on topic:nokia 2323...φοβερο κινητο,50 ευρω μονο...
petrikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 sagem my v-85 και sharp gx40 ψαχνω ρε μαγκες δεν τα εχει κανεις εγω εχω πανω απο 20 κινητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.