Προς το περιεχόμενο

Ποιό/Ποιά Κινητά Τηλέφωνα Έχετε ?

giannis k.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το γνωστό, παλιό, καλό με μονόχρωμη οθόνη;;; πες ναι!

ναι, το εχω ακομη και τα σπαει!!!

τοτε ηταν το ΠΡΩΤΟ με στερεο δεκτη fm και το πηρα για να ακουω στο ταξιδι μου στο Λονδινο!

[χλιδατες εποχες, εξωτερικο κλπ, ειχα "χρεωθει" πεντε προμηθειες σε εταιρικο λογαριασμο για να το παρω...]

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

227720_f260.jpg

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι 2 φορές δεν δούλευαν τα μισά κουμπιά, και χρειάστηκαν 1 μήνα κάθε φορά για να το φτιάξουν, είμαι αρκετά ευχαριστημένος :lol:

Δημοσ.

Ναι, το είχα το πρόβλημα αυτό τα πρώτα... εμένα στην αλλαγή βέβαια μου άλλαξαν εντελώς κινητό και όχι μόνο πληκτρολόγιο

Δημοσ.
Ναι, το είχα το πρόβλημα αυτό τα πρώτα... εμένα στην αλλαγή βέβαια μου άλλαξαν εντελώς κινητό και όχι μόνο πληκτρολόγιο

Εμένα την πρώτη φορά φορά μου άλλαξαν απλώς το πληκτρολόγιο, και μετά από 2 μέρες ενώ ήμουν διακοπές στην Λευκάδα ξέμεινα από κινητό... Δεν μπορούσα καν να βάλω το pin για να το ανοίξω...

• Super Moderators
Δημοσ.

του άλλαξαν και φύλο...

Δημοσ.
227720_f260.jpg

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι 2 φορές δεν δούλευαν τα μισά κουμπιά, και χρειάστηκαν 1 μήνα κάθε φορά για να το φτιάξουν, είμαι αρκετά ευχαριστημένος :lol:

Διάολε...Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ!

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα και είχε σχεδόν τα πάντα.Εκτός από wifi.

Μόλις προχτές πήρα το nokia 5530 για μένα και το w580i το κληρονόμησε ο πατέρας μου.

Lucky guy...

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη εχω το sony ericsson k770i

k770iaa.jpg

και το LG KG 320 SLG-KG320.jpg

και μες τη βδομαδα παιρνω το sony ericsson c902

c902.jpg

το sony ericsson g502

sony-ericsson-g502-hsdpa-phone.jpg

και με την επιδοτηση μου που περιμενω πως και πως το κορυφαιο motorola MOTOZINE ZN5

motorola-motozine-zn5.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
SE Κ800i (το κυρίως τηλέφωνό μου)

Nokia N81 μπλε (εχω την δεύτερη σύνδεσή μου σε αυτό)

SE K750i (έχω το σταθερό μου από Vodafone)

SE T610 (το πρώτο μου SE, παροπλισμένο τώρα, αλλά λειτουργεί)

Τώρα ψήνομαι και για ενα Omnia ελάχιστα μεταχειρισμένο, ενός φίλου, κυρίως για χρήση Ιντερνετ...

Αλλά το Κ800i είναι το καλύτερο που είχα..Με έχει βολέψει από όλες τις απόψεις και δεν το αλλάζω μέχρι να χαλάσει...

μετά την τελευταία προσθήκη...

Samsung i8320 Vodafone 360 H1 μαύρο (το κυρίως τηλέφωνό μου)

SE Κ800i (εχω την δεύτερη σύνδεσή μου σε αυτό)

Nokia N81 μπλε (έχω το σταθερό μου από Vodafone)

SE K750i (ρεζέρβα)

SE T610 (το πρώτο μου SE, παροπλισμένο τώρα, αλλά λειτουργεί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...