Praetorianos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος με γνώσεις photoshop να μου αφαιρέσει απο την εν λόγω φωτογραφία τις τρίχες (2) που χαλάνε το πρόσωπο της δεσποινίδας χωρίς να αλλάξει την ανάλυση και να την ξαναανεβάσει κάπου για να την πάρω? Προσπάθησα να το κάνω με paint με τραγικά αποτελέσματα και απο photoshop δεν έχω ιδέα... Νομίζω ότι δεν θα πάρει πάνω από 2 λεπτά, ευχαριστώ..
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα βραδιάτικα που απ' τη βαρεμάρα μας ασχολούμαστε με τρίχες....
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εμείς που θέλουμε παραπάνω τρίχες στο κεφάλι θα μας τις βάλεις banania? :lol:
Praetorianos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεθάβω το θέμα για μία επιπλέον χάρη. Μπορεί κάποιος να κάνει στην παρακάτω φωτογραφία το λοφίο του κράνους σκούρο κόκκινο? Νομίζω (ελπίζω) ότι δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά στο paint των windows γίνεται απαίσιο.
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να κάνει στην παρακάτω φωτογραφία το λοφίο του κράνους σκούρο κόκκινο? Νομίζω (ελπίζω) ότι δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά στο paint των windows γίνεται απαίσιο. Μπορείς να εξηγήσεις τη είναι το λοφίο,για μας που δεν μιλάμε ελληνικά;
noasgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεθάβω το θέμα για μία επιπλέον χάρη. Δεν είχα πολύ χρόνο γιατί πρέπει να φύγω..
Praetorianos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να εξηγήσεις τη είναι το λοφίο,για μας που δεν μιλάμε ελληνικά; Είναι το μάτσο με τις τρίχες, πάνω από το κράνος Δεν είχα πολύ χρόνο γιατί πρέπει να φύγω.. Thanks
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει και η Alexzzz εκδοχή... Fixed nao...
guido Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 παρτο και με transparent background νταξει μου ξεφύγαν καποιες details , αλλα λογικά στο avatar δε θα φαίνονται απλά αν το κάνεις resize κτλ , πρεπει να παραμείνει .png και όχι jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.