Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση!!!

SAPACO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο pc ψάχνω για μητρικη AM2+ μνήμες. Ο επεξεργαστής που έχω ειναι ο 6000+ αλλά θα τον αλλάξω αργότερα μάλλον με phenom. Ti προτείνετε μέχρι 100-120 ευρώ?

Ευχαριστώ

Ps είδα ενα mainboard ECS A780G-A. Είναι καλό για την δουλειά μου(απλές εφαρμογές και gaming)?

Δημοσ.

Μην κάνεις τίποτα απλά όταν πάρεις τον Phenon 2 πάρε και μητρική ανάλογα με τις τιμές και επιδόσεις των μνημών dd3...

Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά καλός αν και όχι κορυφαίος και αν έχεις και 690g μητρική το κάνεις μία και καλή HTPC όταν έρθει η ώρα για ριζικές αλλαγές

Δημοσ.

Τελικά ποιον επεξεργαστή έχεις γιατί από την υπογραφή σου έχω μπερδευτεί!

Πάντως από τον επεξεργαστή, τις μνήμες και τη μητρική το πολύ να πάρεις 100 ευρώ!!!!

Δεν είναι κρίμα να τα πετάξεις έτσι τα κομμάτια???

Εγώ στη θέση σου θα τα άφηνα όπως είναι...και όταν κάνεις πλήρη αναβάθμιση σε Phenom 2 με dd3 θα έφτιαχνα χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη ένα HTPC για το σαλόνι.. Ειδικά αν έχει και καμια lcd tv

Θα μου πεις ότι είναι λεφτά και αυτά αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν πραγματικά χρειαστείς την αναβάθμιση

Δημοσ.

Αστο μωρε το pc μια χαρα κανει την δουλεια του!Περιμενε να βγει το νεο σοκετ απο την intel(αν βγει) κ παιρνεις τοτε!

Δημοσ.
Αστο μωρε το pc μια χαρα κανει την δουλεια του!Περιμενε να βγει το νεο σοκετ απο την intel(αν βγει) κ παιρνεις τοτε!

.......Ποιο?

Δημοσ.
ελικά ποιον επεξεργαστή έχεις γιατί από την υπογραφή σου έχω μπερδευτεί!

Πάντως από τον επεξεργαστή, τις μνήμες και τη μητρική το πολύ να πάρεις 100 ευρώ!!!!

Δεν είναι κρίμα να τα πετάξεις έτσι τα κομμάτια???

Εγώ στη θέση σου θα τα άφηνα όπως είναι...και όταν κάνεις πλήρη αναβάθμιση σε Phenom 2 με dd3 θα έφτιαχνα χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη ένα HTPC για το σαλόνι.. Ειδικά αν έχει και καμια lcd tv

Θα μου πεις ότι είναι λεφτά και αυτά αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν πραγματικά χρειαστείς την αναβάθμιση

Απο το pc μέχρι στιγμής έχει αλλαχτεί ο amd με έναν 6000+ επειδή τον βρήκα σε πολύ καλή τιμή. Το υπόλοιπο το πουλάω στην τιμή που ανέφερες για να πάρω κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Αυτή τη περίοδο τσάμπα λεφτά θα δώσεις...Το μηχάνημα είναι αρκετά καλό για τις μέσες απαιτήσεις της εποχής....

Και να έλεγα ότι δεν έχεις καλή κάρτα γραφικών θα σου έλεγα να αγοράσεις...

Απλά περίμενε για να έρθει η καινούρια πλατφόρμα της AMD με ddr3 στις αρχές καλοκαιριού...

Κατά τα άλλα είναι δικά σου λεφτά και τα κάνεις ότι θες....

Δημοσ.
Αυτή τη περίοδο τσάμπα λεφτά θα δώσεις...Το μηχάνημα είναι αρκετά καλό για τις μέσες απαιτήσεις της εποχής....

Και να έλεγα ότι δεν έχεις καλή κάρτα γραφικών θα σου έλεγα να αγοράσεις...

Απλά περίμενε για να έρθει η καινούρια πλατφόρμα της AMD με ddr3 στις αρχές καλοκαιριού...

Κατά τα άλλα είναι δικά σου λεφτά και τα κάνεις ότι θες....

Το drr3 και οι νεεοι επεξεργαστες δεν προκειται να δωσει τιποτα(ενα 5% ισως ). Το πολυ πολυ να περασουν σε επιδοσεις τον Q9450, αλλα αμφιβαλλω αν θα μπορουν να ειναι ανταγωνιστικοι με τους Q9550 kai Q9650. Καλα για core i7 δεν χρειαζεται να συζηταμε καν. Αυτοι ειναι χιλιομετρα μπροστα

Δημοσ.

Μπορει κάποιος να με βοηθήσει γιατί στο νέο M/b τις RAM crucial ballistix στα 800 τις βλέπει σαν 2Gb k oxi san 4? Gigabyte GA-MA770-DS3???

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο Μ/β της υπογραφής μου βλεπει την ram μόνο στο πρώτο slot. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει? Απο τα 4Gb βλέπει μόνο τα δύο. Τι μπορεί να παίζει. Την βοήθεια σας παρακαλώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...