Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ποιος γλιτσης εβαλε στην ευα το +1 ontopic, http://en.wikipedia.org/wiki/Hindenburg_disaster
evabb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ποιος γλιτσης εβαλε στην ευα το +1 ontopic, http://en.wikipedia.org/wiki/Hindenburg_disaster εσυ φτιαξε κανα ταψι φαι και στειλε το με το eurostar και μην μιλας:p
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μιας και το αρχικό post αναφέρονταν στο Concord (Τι να πει και το Tu-144) να προσθέσω μερικά : Convair 880 Dassault Mercure Northrop F-20 Il-114 / Tu-204 / Il-96
afentiko7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Οσο εχει αποτυχει και του Παναθηναικου στην μπαλα, μην ακουω μαλακιες. Στην μπαλα ειμαστε -9 λογω διαιτησιας,και εχετε να πατε σε ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και το ντερμπυ. στο Κυπελλο συνεχιζουμε και οι 2, στην Ευρωπη εμεις ειμαστε στου 8 του ΤΛ με βατη κληρωση. Eγώ ξέρω ότι στο μπάσκετ σας έχω ρίξει μια φορά 42άρα και μια άλλη 35άρα. Και στην ευρώπη είμαστε 4-0. Στην μπάλα είστε 9 βαθμούς πίσω επειδή εσύ παίζεις με καραβούτα και εγώ με ντιόγκο, γκαλέττι, όσο για την ευρωπη τα κόμματα της αριστεράς σας έχουν ξεπεράσει προ πολλού στις πορείες. Το μόνο κοινό είναι ότι όπως εσείς δεν παίρνετε κούπα και αυτών τα αιτήματα δεν εισακούονται το skype? Το χρησιμοποιώ εγώ και ένας στους 10 που έχουν μσν
MiltoZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εντάξει, είπαμε τις εξυπνάδες μας, αλλά και το τόπικ του παιδιού δεν μας φταίει σε τίποτα να το βιάσουμε
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Eγώ ξέρω ότι στο μπάσκετ σας έχω ρίξει μια φορά 42άρα και μια άλλη 35άρα. Επισης εγω θυμαμαι...γαματο, 10 χρονια σε εχω στην φαπα, 17π φετος. Η μαλλον γαματο και αυτο...4 αστερια. Στο καλο να πας, πελατη. Στην μπάλα είστε 9 βαθμούς πίσω επειδή εσύ παίζεις με καραβούτα και εγώ με ντιόγκο, Ο Ντιογκο ειναι το παιδι που στο πρωταθλημα εχει βαλει οσα ο Πετροπουλος και λιγοτερα απο τον Τσεζαρεκ, που εχασε το αχαστο το Σαββατο και μιατε για Τζιλμπερτο και που πεφτει απο φτερνισμα, που με τις βουτιες του βρηκε νεο στοιχεια για το Σαμινα, που τον θελουν ολες οι ομαδες αλλα μεχρι και τον Τζιωλη πουλησαμε και γυατον δεν εχει ερθει τιποτα? Ο μονος λογος που εχεις +9 ειναι γιατι εχεις γαμω τους διαιτητες και τους πλαινους, σε αυτο σε παραδεχομαι αν και χωρις Κοβασεβιτς, Γερμανακο και κυριως Γκαγκατση που απο τα ποδια του περναγε η κυκλοφορια της μπαλας εχεις ηδη -3 παικταραδες. όσο για την ευρωπη τα κόμματα της αριστεράς σας έχουν ξεπεράσει προ πολλού στις πορείες. Ενταξει. Εγω Τριτη-Τεταρτη μεσα στον Φλεβαρη, εσυ Πεμπτη. Enough said...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Σας βλέπω και δε θα σβήσω μηνύματα, θα κλειδώσω το θρεντ. Έλα, υπευθυνότητα, μην είστε μόνο στο "να πω το δικό μου".
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 παντου και παντα υπαρχουν αποτυχημενα projects. αν δεν υπηρχαν αυτα τοτε δε θα υπηρχαν τα πετυχημενα.... απο που να αρχισω και που να τελειωσω? απο pc? αυτοκινητα? σπιτια? τηλεφωνα? τηλεοραση? προφυλακτικα? ταινιες? μουσικη? ρουχα? θερμανση? εσωρουχα? κτλ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το κοκκινο λινκ της υπογραφης μου
soturin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κυκλοφορούν διάφοροι μικροί aledjοι στην αθήνα;
21century Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον έχουμε χάσει κάπου την μπάλλα, γιατί να μην μιλήσουμε λιγο για αποτυχημένα τεχνολογικά προτζεκτ?
GCMH Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Πάρε μερικά από τον χώρο της πληροφορικής: 1. Ο Apple III ... πανάκριβος αλλά χαμηλότατης ποιότητας... 2. Ο NeΧΤcube... Ένα διαμάντι το οποίο όμως δεν περπάτησε λόγω τιμής. 3. Το OS/2 Warp μήπως; 4. Η σειρά επεξεργαστών PowerPC θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Πριν κλειδωθεί. Να το κάνουμε πιο δύσκολο λιγάκι οριοθετώντας τα project στην αρχαιότητα; "Projects" της αρχαίας εποχής που δεν είχα επιτυχία λοιπόν...
Αδμιν Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον έχουμε χάσει κάπου την μπάλλα, γιατί να μην μιλήσουμε λιγο για αποτυχημένα τεχνολογικά προτζεκτ? Μπορω να σε θεωρησω αποτυχημενο project Τεχνητης Νοημοσυνης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.