Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι τα πιο αποτυχημένα projects που έχουν γίνει και γιατί;

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μηχάνημα στις τουαλέτες που στεγνωνει τα χέρια.Σπαστικό,δεν κανει τη δουλειά του,καιγονται τα χερια σου(αν δηλαδη πάρει ποτε μπρος) και δημιουργήθηκε ενώ υπάρχει το κλασσικο μας χαρτί.

Δημοσ.
ως προς τι έχει αποτύχει το linux;

Ως προς να γίνει αποδεκτό,ως προς να γίνει bug free επιτέλους και ως προς πολλά άλλα(πχ να αντιγράφει απο τους άλλους δύο,γνώμη μου πάντα,κατα καιρούς το αντιγράφουν αλλά η αναλογία είναι 10/1)

Το μηχάνημα στις τουαλέτες που στεγνωνει τα χέρια.Σπαστικό,δεν κανει τη δουλειά του,καιγονται τα χερια σου(αν δηλαδη πάρει ποτε μπρος) και δημιουργήθηκε ενώ υπάρχει το κλασσικο μας χαρτί.

Δεν είναι αποτυχία γιατί μειώνει το κόστος

Δημοσ.
μπερδεύεις την επιτυχία με την επικράτηση

Όχι γιατί ανέφερα κι αυτά

ως προς να γίνει bug free επιτέλους και ως προς πολλά άλλα(πχ να αντιγράφει απο τους άλλους δύο,γνώμη μου πάντα,κατα καιρούς το αντιγράφουν αλλά η αναλογία είναι 10/1)

ισως επειδη ειναι πιο εξυπνα απο τους απλους χρηστες

lolz,λες για αυτό το kde4 να έπρεπε να φτάσει στην 4.2 για να δουλέψει αξιοπρεπώς;

Τες πα,την αποψή μου είπα

Δημοσ.
1)Τα Vista

2)Το Linux

3)To πείραμα της Ν. Φιλαδέλφειας (ΑΕΚ)

4)Η Ελλάδα σαν χώρα

Αυτά

ως προς τι έχει αποτύχει το linux;

Αυτό λέγεται εθνική συνείδηση!! :lol::lol:

Δημοσ.

Ο διαγωνισμός των 7 για το guitar hero..

Τα hd dvd's... τα gd's... το virtual boy... η πώληση mp3 μέσω ίντερνετ, το μετρό της θεσ/νικης, η υποθαλάσσια της ιδίας, τα hovercraft, η εγνατία οδός και το blair witch project το 2.

Δημοσ.
Αυτό λέγεται εθνική συνείδηση!! :lol::lol:

αφού με έχουν κατηγορήσει ήδη σήμερα ως εριστικό linuxα ασ'το εφαρμόσω κιόλας

αν πρόσεξες η απάντηση που πήρα ήταν "δεν αντιγράφουν τα άλλα το linux και δεν είναι bug-free", δικαιώθηκα πιστεύω ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...