j1m4kos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Για κοιτα λιγο αυτο το προγραμματακι αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος.Μια φορα σε ενα Netcafe δουλεψε παντως αλλιως Ophcrack. netpass.zip
nickarmy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 αυτο ξερω και εγω αλλα δεν αφεινει να κανεις μπουτ απο cd -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 06 : 59 : 12----- μου ειπε οτι ειναι απηκη threat -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 07 : 03 : 59----- βρήκα αυτό Asterisk Password Recovery XP Portable description Asterisk Password Recovery XP is designed to help you uncover the hidden passwords that are covered by the asterisk Many applications allow the convenient storage of frequently used passwords, such as the password of your email client, dial-in ISP, or FTP tool. The original passwords are not plain-text, but masked by asterisks (*****) and can not be read by you again. Asterisk Password Recovery XP is designed to help you uncover (figure out) the hidden passwords that are covered by the asterisks by simply moving the mouse cursor over the forgotten password field. Here are some key features of "Asterisk Password Recovery XP": · Find out asterisk-password within all Windows-System including Win-9x, Windows ME, Windows NT, Windows 2000 and Windows XP (all versions). · Recover password in Internet Explorer including IE 6.0, Simply click "Recover IE Password" button, analyzing a while, you can retrieve all the passwords hidden behind asterisks in all opened IE pages. · Asterisk Password Recovery XP has Windows-XP-Style when running under Windows-XP. · Asterisk Password Recovery XP is written in 100% VC++ code, tiny and stable, only 368k installation package -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 07 : 10 : 55----- μπα δεν κανει δουλεια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Πες κι αλλα Automerge in its full glory!
patentapc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κλασικό βίωμα εκείνης της ηλικίας! Πώς θα αποδείξουμε οτι είμαστε καλοί στα pc? Καταστρέφοντάς τα!!! Κάποιος είχε πεί : Όποιος δεν μπορεί να δημιουργήσει, καταστρέφει! Γι'αυτό άμα τα ξ... όλη την μέρα στην πληροφορική, γιατι δεν κάνετε κανένα διαγωνισμό για την καλύτερη ιστοσελίδα?
nickarmy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 επειδη δεν θελω να το χαλασω το πσ γιαυτο ψαγνω τρόπους αλλιος δυσκολο ειναι να του βάλεις ιο και να του πεις δεν το ήξερα ριξτε ιδεες ιστοσελιαδα απο την αρχη δεν ξερω να φτιαγνω η ενοτητα μας μιλαει για άλλα θέματα (δεν ξερω ποια ειναι γιατι σημερα ηταν να μπουμε στο κεφάλαιο αλλα ελειπε 2ωρο καινό) πητε καμια ειδεα
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 [...]ο καθηγητής μας τους έχει μπλοκαρι[...][...]συναγονισμο κανουμε[...] [...]αυτο ξερω και εγω αλλα δεν αφεινει να κανεις μπουτ[...] [...]μου ειπε οτι ειναι απηκη threat[...] [...]γιαυτο ψαγνω τρόπους αλλιος δυσκολο ειναι να του βάλεις ιο[...] [...]ιστοσελιαδα απο την αρχη δεν ξερω να φτιαγνω[...] [...]ελειπε 2ωρο καινό[...] [...]πητε καμια ειδεα[...] :devil:Σε ποιο σχολείο είπαμε πας; [OFF TOPIC] Άνευ παρεξηγήσεως, και δεν το λέω για να σε προκαλέσω, αλλά o Firefox με αυτό το Plugin θα σε βοηθήσει (εμένα πάντως με βοηθάει). [/OFF TOPIC]
manosvar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητέ micos, ξέχασες τα : "ελειπε 2ωρο καινό" πητε καμια ειδεα Χωρίς να θέλουμε να σε προσβάλουμε nick , αλλά ανησυχία μου προκαλεί το γεγονός.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ξέχασες τα : "ελειπε 2ωρο καινό" πητε καμια ειδεα Χωρίς να θέλουμε να σε προσβάλουμε, αλλά ανησυχία μου προκαλεί το γεγονός. added :-) EDIT: Ωχ, βγήκαν τα φτυάρια.
alexjm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Στρώσου καλύτερα στην γλώσσα & στην ορθογραφία..
random Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Όποιο παιδάκι θέλει να το μεταφέρω στο "μπλά μπλά" να σηκώσει το χέρι του. Ο κος Μπαμπινιώτης συχνάζει εκεί, και ξέρει περισσότερα για "φόντα".
nickarmy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 εφειγε ο καθηγητης απο το σχολειο !!! ((( τωρα κανουμε μεχρι στιγμης κενο και στα δυο που τον είχαμε και ήταν καλός πητε τπτ για να μπορεσω να μπώ
kakovatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί να φανώ γραφικός, αλλά εμείς όταν είχαμε κενό παίζαμε καμιά μπάλα, πηγαίναμε για κανά μπιλιάρδο ή κυνηγάγαμε καμιά γκόμενα. Μήπως να έκανες και εσύ το ίδιο, αντί να ψάχνεις πώς θα μπεις στο pc με admin κωδικό? Έχεις πολλά χρόνια μπροστά για να γίνεις "hacker".
mourlos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 πο πο πο ΧΑΚΕΡΙΕΣ... βγες εξω στο προαυλιο να ξελαμπικαρεις κανε και κανα τσιγαρακι(βλαπτει σοβαρα στην υγεια) και δοκιμασε αυριο που θα ειναι εκει ο καθηγητης..... πριν κανεις καμμια λαλακιουλα
nickarmy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 δεν κανω τετοια ακομα και αρρωστος παω στο σχολειο
Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 :devil:Σε ποιο σχολείο είπαμε πας; [OFF TOPIC] Άνευ παρεξηγήσεως, και δεν το λέω για να σε προκαλέσω, αλλά o Firefox με αυτό το Plugin θα σε βοηθήσει (εμένα πάντως με βοηθάει). [/OFF TOPIC] Του τα έχω πει κι εγώ για το τζάμπα plug-in αλλά εκεί αυτός, τίποτα.. Μάλλον είναι από άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.