nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ο καθηγητής μας τους έχει μπλοκαρι ούτε φοντο δεν μπορουμε να βάλουμε εχω ακουσει οτι μπορεις να μπεις ώς admin με το ..... του το είπα αλλα μου έχει πει οτι έχει απαγορεύσει το βοοτ απο το cd κατι τετοιο όντως γινετε υπάρχει τροποςνα το παρακάμψω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπαρχει. Τα σχολεια δουλευουν ως επι το πλειστον Windows 2000 Pro με τον Server να εχει Windows 2000 Server edition. Ο,τι σου εχει αφησει απο τον σερβερ μπορεις να αλλαξεις. Αν δε σου εχει επιτρεψει τιποτα, τοτε τιποτα. Εγω οσο ημουν σχολειο θυμαμαι τον ειχα βοηθησει να περασει το Ghost image σε ολα τα pc οταν τα αλλαξαν και να τα σεταρει απο την αρχη, και για ''δωρο'' μου δημιουργησε εναν Power User λογαριασμο με δικο μου κωδικο. Το μονο που μπορεις να κανεις αλλιως ειναι boot απο καποιο Live cd Linux, αλλα δε ξερω σε τι θα χρησιμευσει αυτο.. Γιατι θες να αλλαξεις το φοντο σονει και καλα? Ή μηπως θες να κανεις κατι αλλο...??
SpyrosR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ο καθηγητής σας το μπλόκαρε για να μη κάθεστε ν' ασχολείστε με μα***ιες (π.χ. το φόντο...) και να κοιτάξετε να γράψετε καμιά αράδα. Αν μπορούσες να bootάρεις μ' ένα Linux Live CD είχες καθαρίσει. Αλλά μιας και το bootάρισμα απ' το CD είναι μπλοκαρισμένο, και προφανώς το BIOS θα 'χει κωδικό... πρέπει να κάνεις reset απ' το jumperάκι, κοινώς, ν' ανοίξεις το κουτί. Εν ολίγοις: ξέχνα το και στρώσου στο μάθημα!
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 του το είπα κυριε μπορειτε να μς αφεισετε να ανηξω το κουτι χεχεχ σιγουρα δεν υπάρχει τροπος ε να εμπενα απο τον server?
Pitsi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορώ να βρω κάποιον λόγο να σε βοηθήσει κάποιος... Προφανώς εχεις πρόσβαση σε αλλο υπολογιστή οπότε ό,τι θέλεις μπορείς να το κάνεις σε αυτόν και όχι στο σχολείο.
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 συναγονισμο κανουμε πχ τροπο για να βαλουμε φοντο βρήκαμε το πώς δεν θελουμε να τους χαλασουμε καλα παιδια είμαστε λογικα στον σερβερ δεν θα εχει μπλοκαρη το usb άρα ισως υπάρχει ελπιδα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 να εμπενα απο τον server? Nαι, αν ξερεις τον admin password...
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 λέω να φορτωσω το προγραμμα ... στο φλασ απορω αν γινετε (θα το δω) βεβαια είναι μπροστα ο καθηγητης χεχε
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Σοβαρά προβλήματα ταλανίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας μας...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ακομα δε μας εχει πει τι θες να κανεις.. Να αλλαξεις φοντο? Τι?
nickarmy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 να μπορεσω να εγκαταστησω ενα προγραμμα
Αδμιν Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασες να ζητησεις απο τον admin του σχολικου δικτυου να εγκαταστησει αυτος το προγραμμα για εσενα;
nickarmy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μας ειπε να βρητε τρόπο (ο admin ειναι ο καθηγητης μας ) γιαυτοξεκινησε όλ οτο θέμα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ψαξε για portable app. Αν και για να σου ειπε κατι τετοιο απο τη στιγμη που αυτος ειναι ο ανθρωπος που εθεσε τους περιορισμους, μαλλον να σε ξεφορτωθει ηθελε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.