Προς το περιεχόμενο

pc σχολείου

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο καθηγητής μας τους έχει μπλοκαρι ούτε φοντο δεν μπορουμε να βάλουμε

εχω ακουσει οτι μπορεις να μπεις ώς admin με το ..... του το είπα αλλα μου έχει πει οτι έχει απαγορεύσει το βοοτ απο το cd κατι τετοιο όντως γινετε υπάρχει τροποςνα το παρακάμψω

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει.

Τα σχολεια δουλευουν ως επι το πλειστον Windows 2000 Pro με τον Server να εχει Windows 2000 Server edition.

Ο,τι σου εχει αφησει απο τον σερβερ μπορεις να αλλαξεις. Αν δε σου εχει επιτρεψει τιποτα, τοτε τιποτα.

Εγω οσο ημουν σχολειο θυμαμαι τον ειχα βοηθησει να περασει το Ghost image σε ολα τα pc οταν τα αλλαξαν και να τα σεταρει απο την αρχη, και για ''δωρο'' μου δημιουργησε εναν Power User λογαριασμο με δικο μου κωδικο. ;)

Το μονο που μπορεις να κανεις αλλιως ειναι boot απο καποιο Live cd Linux, αλλα δε ξερω σε τι θα χρησιμευσει αυτο..

Γιατι θες να αλλαξεις το φοντο σονει και καλα? Ή μηπως θες να κανεις κατι αλλο...??

Δημοσ.

Ο καθηγητής σας το μπλόκαρε για να μη κάθεστε ν' ασχολείστε με μα***ιες (π.χ. το φόντο...) και να κοιτάξετε να γράψετε καμιά αράδα.

Αν μπορούσες να bootάρεις μ' ένα Linux Live CD είχες καθαρίσει. Αλλά μιας και το bootάρισμα απ' το CD είναι μπλοκαρισμένο, και προφανώς το BIOS θα 'χει κωδικό... πρέπει να κάνεις reset απ' το jumperάκι, κοινώς, ν' ανοίξεις το κουτί.

Εν ολίγοις: ξέχνα το και στρώσου στο μάθημα! :-)

Δημοσ.

του το είπα κυριε μπορειτε να μς αφεισετε να ανηξω το κουτι χεχεχ σιγουρα δεν υπάρχει τροπος ε

να εμπενα απο τον server?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω κάποιον λόγο να σε βοηθήσει κάποιος...

Προφανώς εχεις πρόσβαση σε αλλο υπολογιστή οπότε ό,τι θέλεις μπορείς να το κάνεις σε αυτόν και όχι στο σχολείο.

Δημοσ.

συναγονισμο κανουμε πχ τροπο για να βαλουμε φοντο βρήκαμε το πώς δεν θελουμε να τους χαλασουμε καλα παιδια είμαστε

λογικα στον σερβερ δεν θα εχει μπλοκαρη το usb άρα ισως υπάρχει ελπιδα

• Moderators
Δημοσ.

Ψαξε για portable app.

Αν και για να σου ειπε κατι τετοιο απο τη στιγμη που αυτος ειναι ο ανθρωπος που εθεσε τους περιορισμους, μαλλον να σε ξεφορτωθει ηθελε... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...