Dimitris1948 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Έχω αγοράσει την κονσόλα μόλις πριν 1 εβδομάδα και δεν έχω προλάβει να δω λεπτομέρειες. Ωστόσο δε θα μου γλύτωνε, αλλά πριν προλάβω να περάσω το "κοτοπουλάκι", έκανα την "πατάτα" και έβαλα System Software Version 5.51, γ@@@ τη S@ny μου μέσα. Αύριο θα την πάω στο γιατρό, οπότε θα δείξει η νεκροψία. Λοιπόν, καλού κακού πέρασα και τα δύο UMD Dumpers στο φάκελο Games, απλά να υπάρχουν και να τσεκάρω κιόλας αν πέτυχε το modulation. Δημητράκη, μία απορία ακόμη (ή μάλλον δύο): 1η. Λές ότι τα Iso και τα cso τα βάζω στο φάκελο ISO. Πού βρίσκεται αυτός; 2η.(Αφορά όλο τον κόσμο που έχει την καλή διάθεση και βοηθάει). Ρε παιδιά, πού βρίσκετε το χρόνο και το κάνετε φύλλο-φτερό το μηχανάκι και παράλληλα ξεστραβώνετε και εμάς τους newbies; Εμένα κοντεύει να με χωρίσει η γυναίκα μου. Μόνο τα παιδιά μου με στηρίζουνε (περιμένουνε καινούργια games, γι΄αυτό και μόνο). μόλις το hackαρις θα εμφανιστεί ένας φάκελο μέσα στην memory stick που λέγεται iso εκεί μέσα τα βάζεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:14 ---------- το έψαξα λίγο μπορείς να κανεις back up το umd στο pc χωρίς κανένα πρόγραμμα
tasosuser Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 μόλις το hackαρις θα εμφανιστεί ένας φάκελο μέσα στην memory stick που λέγεται iso εκεί μέσα τα βάζεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:14 ---------- το έψαξα λίγο μπορείς να κανεις back up το umd στο pc χωρίς κανένα πρόγραμμα Δε μας εξηγείς πώς;
Dimitris1948 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δε μας εξηγείς πώς; http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=79&t=8955
tasosuser Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=79&t=8955 Το διάβασα, δε φαίνεται δύσκολο. Διάβασα όμως και ότι δεν μπορώ ακόμα να κάνω downgrade. Οπότε, αναμονή... Thnx Δημήτρη.
katsikoula Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Για να εμφανιστει ο φακελος ISO στην καρτα μνημης, μολις το "τσιπαρετε" θα πρεπει να κανετε ενα format στην καρτα μνημης απο το psp
tasosuser Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Για να εμφανιστει ο φακελος ISO στην καρτα μνημης, μολις το "τσιπαρετε" θα πρεπει να κανετε ενα format στην καρτα μνημης απο το psp Ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Α, και για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν CHIKHEN στο firmware 5.3, ας το ξεχάσουν προς το παρόν. Πήρα επιβεβαίωση και από 2-3 εταιρείες. Αναμένεται η δυνατότητα στο... εγγύς μέλλον.
alexziog Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Α, και για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν CHIKHEN στο firmware 5.3, ας το ξεχάσουν προς το παρόν. Πήρα επιβεβαίωση και από 2-3 εταιρείες. Αναμένεται η δυνατότητα στο... εγγύς μέλλον. Τί εννοείς;
Dimitris1948 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Α, και για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν CHIKHEN στο firmware 5.3, ας το ξεχάσουν προς το παρόν. Πήρα επιβεβαίωση και από 2-3 εταιρείες. Αναμένεται η δυνατότητα στο... εγγύς μέλλον. η αλήθεια είναι ούτε εγώ κατάλαβα τι θες να πεις!
tasosuser Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 η αλήθεια είναι ούτε εγώ κατάλαβα τι θες να πεις! Απλά πράγματα βρε παιδιά. Πήγα την κονσόλα μου σε δύο εταιρείες για χακάρισμα αλλά και οι δύο μου είπαν ότι προς το παρόν δεν γίνεται τίποτα με τη Version 5.51 και ότι θα πρέπει να περιμένω. Τα γνωστά δηλαδή.
Dimitris1948 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Απλά πράγματα βρε παιδιά. Πήγα την κονσόλα μου σε δύο εταιρείες για χακάρισμα αλλά και οι δύο μου είπαν ότι προς το παρόν δεν γίνεται τίποτα με τη Version 5.51 και ότι θα πρέπει να περιμένω. Τα γνωστά δηλαδή. το psp σου έχει εγγύηση ε??
tasosuser Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 το psp σου έχει εγγύηση ε?? Kαι εγγύηση έχει (πριν 1 εβδομάδα το αγόρασα) και για "μπρικάρισμα" ξέρω (ας είναι καλά τα fora και τα παιδιά που μας δίνουν τις ιδέες), αλλά δεν θα το τολμήσω. Άλλωστε δε με αφήνει ο γιός μου. Για την ώρα, κατέβασα καμμία σαρανταριά demo και την έχει βρεί με αυτά (συν ταινίες συν mp3). Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως (αν σε εννόησα καλώς) και γενικότερα για την ανοδιοτέλεια που διακρίνει τα παιδιά στο forum και πέφτουν να βοηθήσουν όλους εμάς τους "αδαείς".
sakxara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Παιδιά καλησπέρα θα χρειασθώ τη βοήθεια σας. Το PSP μου είναι 1004 και από το system information βλέπω ότι έχω την έδοση 3.71 Μ33. Εκανα όλες τις ενέργειες για την Pandora, μου μετέφερε τα αρχεία στην κάρτα, αλλά όταν πατάω το Pandora Creator, μου βγάζει την ένδειξη "the game could not be started (80020148)". Ξέχασα να σας πω ότι το PSP ήταν ήδη "πειραγμένο", έπαιζε τον τελευταίο χρόνο άψογα, απλά εντελώς ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα σταμάτησε να διαβάζει τα παιχνίδια που ήταν στην κάρτα. Αυτός ήταν ο λόγος που βρήκα το forum σας. Οποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
darksoho33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 1)UMD εχεις μεσα? 2) πατα αν θυμαμαι καλα select Να σου βγαλει το vsh menu και κοιταξε στην επιλογη που λεει να παιζεις τα παιχνιδια με m33 driver
Hugo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μια ερωτηση. Μου εφερε ενας φιλος μου το psp του για να το αναβαθμισουμε, ειναι 1004 και εχει μεσα το 3.52 Μ33. για να βαλω το 5.00Μ33 πρεπει πρωτα να βαλω το 3.52 Μ33-3 στο φακελο Memory Stick PSP/GAME150 folder και να το τρεξω και μετα να βαλω το Custom Firmware 5.00 M33-6 στον φακελο "UPDATE" μεσα στο /PSP/GAME και να το τρεξω και ειμαστε ενταξη?
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση. Μου εφερε ενας φιλος μου το psp του για να το αναβαθμισουμε, ειναι 1004 και εχει μεσα το 3.52 Μ33. για να βαλω το 5.00Μ33 πρεπει πρωτα να βαλω το 3.52 Μ33-3 στο φακελο Memory Stick PSP/GAME150 folder και να το τρεξω και μετα να βαλω το Custom Firmware 5.00 M33-6 στον φακελο "UPDATE" μεσα στο /PSP/GAME και να το τρεξω και ειμαστε ενταξη? Δεν χρειαζετε update σε 3.52 m33-4 πας απευθειας σε 5.00 m33. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2009 από ghostgr_a_n
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα