katsikoula Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ισχύει και για phat αυτό??? πλεον υπαρχουν 2 τροποι να τρεχουμε homebrew κ ISO απο την καρτα μνημης: 1) Chicken 2) CFW κ οι 2 τροποι ειναι για ολα τα psp μονο που ο πρωτος ειναι προσωρινος ενω ο δευτερος κραταει για παντα... στο psp 3000 ομως η μονη επιλογη μεχρι στιγμης ειναι το κοτοπουλακι οποτε...
ghostgr_a_n Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 στο psp 3000 ομως η μονη επιλογη μεχρι στιγμης ειναι το κοτοπουλακι οποτε... Και στο psp 2000 ta-88 v3.
loukas77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 πλεον υπαρχουν 2 τροποι να τρεχουμε homebrew κ ISO απο την καρτα μνημης:1) Chicken 2) CFW κ οι 2 τροποι ειναι για ολα τα psp μονο που ο πρωτος ειναι προσωρινος ενω ο δευτερος κραταει για παντα... στο psp 3000 ομως η μονη επιλογη μεχρι στιγμης ειναι το κοτοπουλακι οποτε... Το chickHEN ΔΕΝ τρέχει ISO. Αλλά μέσω του chickHEN μπορείς να βάλεις προσωρινό CFW και να τρέχεις ISO. (το ξέρω ότι το ξέρεις αλλά για να το δουν οι άλλοι το είπα) Εδώ ο τύπος μας λεεί πως μπορούμε να παίζουμε emulators στο psp 3000 ΧΩΡΙΣ να το φλασάρουμε. To 3000 δεν φλασάρεται έτσι και αλιώς Δεν μπορούμε να γράπσουμε στη flash. Όσοι προσπάθησαν... Μπρίκαραν
Dimitris1948 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) έβαλα το ChickHENR μετά από λίγη προσπάθεια μετά ήθελα να δω πως μπορώ να βγάλω είδα ένα video στο youtube , έτσι το έκανα επανεκκίνηση δηλαδή όταν ήταν αναμμένο κράτησα το κουμπί που κλίνη για να επανεκκίνηση μετά πήγα να δω τι firmware είχε ήτνα 5,03 μετά πήγα πίσω να το ξανακάνω chickhenr και δεν πετύχαινε τι φταίει που το έκανα επανεκκίνηση??? θα ξαναδοκιμάσω!! EDIT : το διόρθωσα , ήταν λίγο δυσνόητο η αλήθεια είναι Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2009 από Dimitris1948
ghostgr_a_n Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 έκανα μ@λ@κι@ , έβαλα το ChickHENR και μετά που "επανεκινισα" το psp και πήγα να το ξαναβάλω δεν έκανε τίποτα , στην αρχή όταν προσπαθούσα δεν τα κατάφερνα σε μια στιγμή τα κατάφερα και τώρα δεν μπορώ πάλι Το διαβασα 5 φορες και ακομα να καταλαβω τι ακριβος ενοεις. Αν ενοεις οτι δεν μπορεις να βαλεις το ChickHEN ξαναδοκιμασε.Δεν πετυχενει με την πρωτη.
ghostgr_a_n Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχω Δοκιμασε το εξης: 1.Κανε restore default settings 2.Δες το system information 3.Πανε στις φωτογραφιες και ανοιξε τον φακελο chickhen. Αυτο εκανα εγω σε ενα 3000 και πετυχε με την πρωτη.
tasosuser Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 πλεον υπαρχουν 2 τροποι να τρεχουμε homebrew κ ISO απο την καρτα μνημης:1) Chicken 2) CFW "ISO: Έτσι λέγετε το format που μετατρέπουμε τα umd παιχνίδια που νόμιμα κατέχουμε για να τρέξουμε τα back up μας. Με λίγα λόγια πάμε σε κάποιο video club, νοικιάζουμε ένα game κ το αντιγράφουμε." Δηλαδή, το παιχνίδι που θα νοικιάσω μπρορώ να το πάρω αντίγραφο ISO στο pc μου; Πώς γίνεται αυτό; Χρειάζεται ειδικό DVD player/burner και κάποιο πρόγραμμα όπως το nero;
Dimitris1948 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 το έκανα έβαλα ChickHENR στο psp μου:-D:-D
tasosuser Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 το έκανα έβαλα ChickHENR στο psp μου:-D:-D Παίζει hοmebrew και Iso Δημήτρη;
loukas77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Παίζει hοmebrew(1) και Iso(2) Δημήτρη; 1: Ναί!!! :lol: και πολύ καλά μάλιστα. 2: Όχι! Και δεν φτιάχτηκε για αυτό Αν το θες για αυτό περνάς το 5.03GEN-A μέσω του chickHEN και πάιζεις (A! ΔΕΝ είναι μόνιμο. Κάθε φορά που κλίνεις το psp [shutdown όχι sleep] πρέπει να το ξανακάνεις)
tasosuser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Παιδιά help. Έκανα πατάτα. Κατέβασα από τη sony τo system software version 5.51 και μετά διάβασα ότι το chickHEN παίζει μόνο στη ver 5.03. Γίνεται τίποτε τώρα;
loukas77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Παιδιά help. Έκανα πατάτα.Κατέβασα από τη sony τo system software version 5.51 και μετά διάβασα ότι το chickHEN παίζει μόνο στη ver 5.03. Γίνεται τίποτε τώρα; Προσεύχεσαι να βρεθεί exploit στην 5.51 (με πιο απλά ελληνικά, όχι)
tasosuser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Προσεύχεσαι να βρεθεί exploit στην 5.51 (με πιο απλά ελληνικά, όχι) Μάλλον θα είναι κάτι καλό αυτό το exploit. Αρχίζω νηστεία, προσευχή και απομόνωση...
katsikoula Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 πλεον υπαρχουν 2 τροποι να τρεχουμε homebrew κ ISO απο την καρτα μνημης:1) Chicken 2) CFW "ISO: Έτσι λέγετε το format που μετατρέπουμε τα umd παιχνίδια που νόμιμα κατέχουμε για να τρέξουμε τα back up μας. Με λίγα λόγια πάμε σε κάποιο video club' date=' νοικιάζουμε ένα game κ το αντιγράφουμε." Δηλαδή, το παιχνίδι που θα νοικιάσω μπρορώ να το πάρω αντίγραφο ISO στο pc μου; Πώς γίνεται αυτό; Χρειάζεται ειδικό DVD player/burner και κάποιο πρόγραμμα όπως το nero;[/quote'] βαζεις το UMD στο PSP κ τρεχεις ενα homebrew στην κονσολα σου το οποιο διαβαζει το δισκακι κ το αντιγραφει στην καρτα μνημης. κ εσυ αν θες μετα βαζεις την καρτα μνημης στο pc κ εχεις το game κ στο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα