ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Σοβαρό exploit βρήκαν. Απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Φίλε μου μπορείς να γράψεις και έναν οδηγό για εμάς που έχουν την παλιά "phat" έκδοση του PSP? Γιατί μου έχουν πει ότι η διαδικασία για τα v.1000 PSP είναι διαφορετική. Ή μήπως κάτι τέτοιο δεν ισχύει? Ευχαριστώ!
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Φίλε μου μπορείς να γράψεις και έναν οδηγό για εμάς που έχουν την παλιά "phat" έκδοση του PSP? Γιατί μου έχουν πει ότι η διαδικασία για τα v.1000 PSP είναι διαφορετική. Ή μήπως κάτι τέτοιο δεν ισχύει? Ευχαριστώ! Δεν ισχυει. Αυτος ο οδηγος ειναι γραμενος για ολα τα psp fat και τα psp 2000(μεχρι ta-88 v2)
chrislour96 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Και αλλη μια ερωτηση δεν ξερω αν ειναι χαζη: Μετα μπορω να κανω downgrade με πανδωρομπαταρια σε 1.50 αν εχω βαλει ενα custom firmware(5.00m33-6)? Και μια αλλη ερωτηση:Η πανδωρομπαταρια μου ειναι αγορασμενη απο το ricardo (Ελλαδα), κοιταξα αυτος πουλαει πολλες τετοιες, λες να ειναι αξοιοπιστος? Και Τελος:Σορρυ που δεν το ειπα πριν ο οδηγος ειναι αναλυτιλοτατος και πολυ καλος Συγχαρητηρια!!!! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2009 από chrislour96
katsikoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Και αλλη μια ερωτηση δεν ξερω αν ειναι χαζη:Μετα μπορω να κανω downgrade με πανδωρομπαταρια σε 1.50 αν εχω βαλει ενα custom firmware(5.00m33-6)? Και μια αλλη ερωτηση:Η πανδωρομπαταρια μου ειναι αγορασμενη απο το ricardo (Ελλαδα), κοιταξα αυτος πουλαει πολλες τετοιες, λες να ειναι αξοιοπιστος? Και Τελος:Σορρυ που δεν το ειπα πριν ο οδηγος ειναι αναλυτιλοτατος και πολυ καλος Συγχαρητηρια!!!! οτι εκδοση κ να εχεις με πανδομπαταρια μπορεις να του βαλεις 1.50 firmware. δεν το εχω ξανα ακουσει τον ανθρωπο, παντως αν θες στο θεμα pandora batteries πολυ αξιοπηστο ειναι το http://www.ebw.gr αλλα μονο για μπαταριες!!! μην τολμισεις να παρεις καμια καρτα μνημης!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Η καλυτερη λυση για pandora ειναι να την φτιαξεις μονος σου(η με softmod η με hardmode)
loukas77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ hackara το καινούργιο PSP 3004 και μια χαρά όλα με το chickHEN κλπ και όταν πήγα να flashάρω το CFW (για το 3000) το έκανε κανονικά αλλα μετά όταν πατάω Ο δεν κάνει boot σε CFW αλλά σβήνει... Μετά αν το ανάψω μπαίνει στο OFW και αν κάνω πάλι chickHEN+loader -> O αντί για reboot κλίνει... Έχει κανέις μαία λύση? Λέτε να το ξαναflashάρω ή θα μπρικάρει? EDIT: Τελικά όλα ΟΚ! Το έκανα όλο πάλι από την αρχή και τώρα όλα πάνε ρολόι! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2009 από loukas77
xroupista Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Γεια σας και από μένα. Καταρχήν να ευχαριστήσω τα τσακάλια της παρέας που βοηθούν για το ξεκλείδωμα του psp Νέος και εγώ στο άθλημα (αν και διάβασα όλα τα μηνύματα από την αρχή)Κθα ήθελα να ρωτήσω το εξής Το psp μου μέσα στο system setting -->system information γράφει τα εξής system software Version 4.05 nickname p332 MAC Address ---------------- Επίσης στην κάτω μεριά της συσκευής εκεί που έχει το αυτοκόλλητο με το barecode γράφει ένα αριθμό και psp2001 To ερώτημα μου είναι αν η εκδοση απο το psp μου με επιτρεπει να κάνω όλες αυτές τις ενέργειες που προτείνει το katsikaki για την συσκευή . 1000 συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά σαν νέος πιστευω δικαιολογείται... Σας ευχαριστώ εκ τον πρότερων και ελπίζω στην βοήθεια σας. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2009 από xroupista
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γεια σας και από μένα.Καταρχήν να ευχαριστήσω τα τσακάλια της παρέας που βοηθούν για το ξεκλείδωμα του psp Νέος και εγώ στο άθλημα (αν και διάβασα όλα τα μηνύματα από την αρχή)Κθα ήθελα να ρωτήσω το εξής Το psp μου μέσα στο system setting -->system information γράφει τα εξής system software Version 4.05 nickname p332 MAC Address 00:22:68:A4:AC:88 Επίσης στην κάτω μεριά της συσκευής εκεί που έχει το αυτοκόλλητο με το barecode γράφει ένα αριθμό και psp2001 To ερώτημα μου είναι αν η εκδοση απο το psp μου με επιτρεπει να κάνω όλες αυτές τις ενέργειες που προτείνει το katsikaki για την συσκευή . 1000 συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά σαν νέος πιστευω δικαιολογείται... Σας ευχαριστώ εκ τον πρότερων και ελπίζω στην βοήθεια σας. Αν γραφει psp 2001 γινεται.
Eddy_Gordo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 εχω την εντυπωση οτι θελει 5.03 firmware ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:27 ---------- Γεια σας και από μένα.Καταρχήν να ευχαριστήσω τα τσακάλια της παρέας που βοηθούν για το ξεκλείδωμα του psp Νέος και εγώ στο άθλημα (αν και διάβασα όλα τα μηνύματα από την αρχή)Κθα ήθελα να ρωτήσω το εξής Το psp μου μέσα στο system setting -->system information γράφει τα εξής system software Version 4.05 nickname p332 MAC Address 00:22:68:A4:AC:88 Επίσης στην κάτω μεριά της συσκευής εκεί που έχει το αυτοκόλλητο με το barecode γράφει ένα αριθμό και psp2001 To ερώτημα μου είναι αν η εκδοση απο το psp μου με επιτρεπει να κάνω όλες αυτές τις ενέργειες που προτείνει το katsikaki για την συσκευή . 1000 συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά σαν νέος πιστευω δικαιολογείται... Σας ευχαριστώ εκ τον πρότερων και ελπίζω στην βοήθεια σας. εχω την εντυπωση οτι θελει 5.03 firmware επισης αν δεν τρεχει καντε φορματ το psp (restore to defult settings) βαλτε τις εικονες χωρις τον φακελο εγω ετσι το καταφερα χθες
katsikoula Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γεια σας και από μένα.Καταρχήν να ευχαριστήσω τα τσακάλια της παρέας που βοηθούν για το ξεκλείδωμα του psp Νέος και εγώ στο άθλημα (αν και διάβασα όλα τα μηνύματα από την αρχή)Κθα ήθελα να ρωτήσω το εξής Το psp μου μέσα στο system setting -->system information γράφει τα εξής system software Version 4.05 nickname p332 MAC Address 00:22:68:A4:AC:88 Επίσης στην κάτω μεριά της συσκευής εκεί που έχει το αυτοκόλλητο με το barecode γράφει ένα αριθμό και psp2001 To ερώτημα μου είναι αν η εκδοση απο το psp μου με επιτρεπει να κάνω όλες αυτές τις ενέργειες που προτείνει το katsikaki για την συσκευή . 1000 συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά σαν νέος πιστευω δικαιολογείται... Σας ευχαριστώ εκ τον πρότερων και ελπίζω στην βοήθεια σας. γινεται με τον τροπο που εχω γραψει. αλλα αν δεν εχεις pandora καλυτερα καντο με το κοτοπουλο Υ.Γ. καλο θα ειναι να μην λες σε κανενα το mac address σου
xroupista Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Να είστε καλά παιδιά!!!! ήδη έχω ξεκινήσει την εγχείρηση.. ελπίζω να πάνε όλα καλά.
tasosuser Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Eγώ που δεν ήξερα αλλά και... δε ρώταγα, έχω καμμία ελπίδα τσιπαρίσματος με το PSP 3004;
kurokokoro Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εδώ ο τύπος μας λεεί πως μπορούμε να παίζουμε emulators στο psp 3000 ΧΩΡΙΣ να το φλασάρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα