Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οντως παιζει κ αυτο δεν το σκεφτηκα. αλλα ρε παιδακι μου πρεπει να εισαι κ πολυ γκαντεμης για να πεσεις σε ta-88 v3:p

Εγω δηλαδη ειμαι πολυ γκαντεμης που επεσα σε ta-88 v3:lol:

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω δηλαδη ειμαι πολυ γκαντεμης που επεσα σε ta-88 v3:lol:

δεν παιζει αυτο που λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: εισαι περιπτωση:X γιατι δεν το πουλας για να παρεις κανενα αλλο???;)

Δημοσ.

εκανα το ματζικ στικ οπως λεει ο οδηγος εβαλα την πανδωρα αναψε το πρασινο λαμπακι εβαλα το στικ αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δε βγαζει δηλαδη καποια επιλογη.Τι να κανω???πλιζ οποιος γνωριζει ας μου πει αμεσα γιατι καιγομαι!!

αφου κανεις αυτα που ειπες νομίζω πως αρκεί να κρατήσει το "οn" πατημένο για λίγη ώρα μέχρι να κάνει boot. νομίζω λεω... καμια φορά κολλάς βρε παιδί μου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:49 ----------

ρε παιδια ειμαι τρις ωρες πανω απ'το psp και μπροστα απ'την οθόνη και δεν έχω καταφέρει αυτό που θέλω! Πάω να κάνω pandora τη μπαταρια με το προγραμματάκι οπότε αντιγράφω τον φάκελο που είπες να κατεβάσουμε και τον κάνω επικόληση στο PSP:\PSP:\GAME αλλά όταν ανοίγω την κονσόλα ΔΕΝ βλέπει κανένα αρχείο... Θεωρώ οτι έκανα σωστά το Format της κάρτας... ύστερα έτρεξα το πρόγραμμα απ'το άλλο φακελάκι που λες άνοιξε η γραμη εντολων των windows και πάτησα y όπου ήθελε κλπ... εφτιαξε τον φάκελο αλλα μέχρι εκεί... HELPPPPPPPPP!!!!!! :'(

Δημοσ.

Τι psp ειναι(1000/2000/3000)?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:46 ----------

Πάω να κάνω pandora τη μπαταρια με το προγραμματάκι οπότε αντιγράφω τον φάκελο που είπες να κατεβάσουμε και τον κάνω επικόληση στο PSP:\PSP:\GAME αλλά όταν ανοίγω την κονσόλα ΔΕΝ βλέπει κανένα αρχείο...

Αν εχεις official firmware το προγραμα δεν θα δουλεψει.

Αν εχεις firmware 1.50 θα χρειαστης το προγραμα kxploitpatcher για να τρεξει το προγραμα.

Δημοσ.

Nice αλλά πώς θα κάνω εγκατάσταση το πειρατικό λογισμικό???? (αν μπορείς να μου πεις ποια έκδοση θα με διευκόλινες)

EYXARISTW!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:36 ----------

τώρα να σου πω οτι δεν ξέρω πιο psp απτα τρία που γράφεις είναι ή θα γελάσουμε όλοι?

Δημοσ.

Το psp σου εχει μικροφονο?

Αν εχει ειναι το 3000 αν δεν εχει ειναι το 2000 ή το 1000.

Τωρα αν ειναι το 1000 ή 2000 μεχρι ta-88 v2 μαλον δεν εκανες σωστα το memory stick.

Αν ειναι 3000 ή 2000 με ta-88 v3 δεν μπορουν να χακαρουν ακομα.

Δημοσ.
έχει μικρόφωνο... προφανώς είναι 3000 οπότε δεν... οκ ευχαριστώ πάντως!!!!

Εχει βγει ενα exploit με το gripshift αλλα δεν εχει βγει ακομα custom firmware.

Nομιζω οτι το exploit δεν δουλευει στο firmware 5.02

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους σας.Ηθελα να ρωτισω ποια ειναι η διαδικασια αναβαθμισης φιρμγουερ στο pspμου εχω ηδη το 3.40 αλλα καποια νεοτερα παιχνιδια δεν τα τρεχει οπως το pes2009 κτλ.να σημιωσω πως το φιρμγουερ που εχς ηδη εγκατεστημενο δεν ειναι το οριτζιναλ (ειναι φλασαρισμενο...αν το λεω σωστα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος) οποτε φανταζομαι θα ειναι σχετικα απλη η διαδικασια.αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα ειμαι ευγνωμων.σας ευχαριστω εκ των προταιρων

Δημοσ.
γεια χαρα σε ολους σας.Ηθελα να ρωτισω ποια ειναι η διαδικασια αναβαθμισης φιρμγουερ στο pspμου εχω ηδη το 3.40 αλλα καποια νεοτερα παιχνιδια δεν τα τρεχει οπως το pes2009 κτλ.να σημιωσω πως το φιρμγουερ που εχς ηδη εγκατεστημενο δεν ειναι το οριτζιναλ (ειναι φλασαρισμενο...αν το λεω σωστα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος) οποτε φανταζομαι θα ειναι σχετικα απλη η διαδικασια.αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα ειμαι ευγνωμων.σας ευχαριστω εκ των προταιρων

Για να ειναι το firmware 3.40 και να μην ειναι της sony μαλον ειναι το open edition η καποιο αλλο αλλα οχι των M33.

Τωρα το πως θα το εγκαταστησεις?

Απλα δες την πρωτη σελιδα αυτου του θεματος;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια....εγω ειχα το psp 2000 μεχρι που εγινε ενα ατυχημα και εσπασε...και ετσι πηρα το 3000.....αλλα εκανα..κατι...δεν ξερω αν ειναι καλο...το εκανα firmware update νομιζωντας πως ειναι πολυ καλο..και τωρα το system software ειναι 5.50...αναρωτιομουν αν θα μπορουσα να το χακαρω...αν μπορειτε να μου δωσετε καποια πληροφορια θα σας ημουν πολυ ευγνωμων.....και επισης...και κατι αλλο...απο το παλιο psp εχω ακομα την μπαταρια..(3.6v...1200mAh)...και ειναι ιδια με του 3000...και ελεγα μηπως μπορω να πειραματιστω και να δοκιμασω να φτιαξω μια πανδωρα...(με την παλια παντα)...οποια πληροφορια μου δωσετε ειναι χρησιμη....ευχαριστω πολυ...

Δημητρης.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...