sintalkas Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Επαναφέρω το θέμα γιατί συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το psp e1004 που έχω πάρει και δεν μπορώ να παίξω με τίποτα τα isos games μου,ενώ αντίθετα μπορώ να παίξω όλα τα εβοοτ παιχνίδια. Για να μην έχουμε και παρατράγουδα που ακριβώς πάω στο πσπ για να τα παίξω ,επίσης σε ποιον φάκελο βάζω τα παιχνίδια και σε τι μορφή και σε ποια διαδρομή? άκυρο παιδιά μόλις το έφτιαξα !!!
ekriksi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 γεια σας παιδια λοιπον αν και εχουν γραψει εδω πολλα και επειδη δεν βρισκω απαντησεις για την περιπτοση μου θα ρωτησω!! λοιπον εχω ενα psp 2000 ειχε εκδοση 6.60 και δοκιμασα να κανω hack απο ενα βιντεο στο youtube οποτε ετρεξα 2 προγρμαματα στο psp μου το FastRecovery και ενα αλλο το οποιο ηταν σε ενα φακελο που λεγοταν PROUPDATE τωρα στην εκδοση στο psp γραφει 6.60 PRO-B9!! Exω κανει jailbreak τωρα??? αν ναι εχω και μια δευτερη απορεια τωρα μπορω να κατεβαζω παιχνιδια απο torrent και να τα παιζω στο psp και αν ναι πως τα περναω με αντιγραφη επικολιση το iso αρχειο η πρεπει να κανω και κατι αλλο???? αυτα επλιζω να μπορεσει καποιος να βοηθησει!! ευχαριστω προκαταβολικα!!
pspkiller Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 γεια σας εχω το psp 3000 και θελω να του κανω root πως θα το κανω????;;;;;;
jeep13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δεν θα του κανεις ροοτ, απλα αναλογα μετο φιρμware που εχεις θα κατεβασεις καποια αρχεια και θα τα βαλεις στη καρτα μνημης, ωστε να εχεις cfw.
DjAkis Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καποιος βοηθεια που εχει το prometheus iso loader στο psp εβαλα αυτο το προγραμα το εκανα 6 20 δουελευι βαζω το iso στο φακελο iso και οταν ξεκιναει το προγραμα δεν μου βρισκει τα games
StavrosPS4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα πσπ που φλασαρα με το PRO CFW για να παιζω παιχνιδια πσ1. Εβαλα το popsloader αλλα το Resident evil 2 δεν το παιζει. Μενει στην ματρη οθονη. Υπαρχει τροπος να το κανω να παιξει στο psp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα