Sifis24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Παιδια βοηθεια!!!!Εκανα οτι εγραψε αλλα οταν βαζω την πανδορομπαταρια (την εφτιαξα οπως λεει ο αλλος οδιγος σου) και τι memory stick δεν μου βγαζει την οθονη που λες!!!!Απλα ξεκιναει κανονικα (βγαζει το Sony Computer Entertainment) και μετα με παει στο κανονικο μενυ!!!Πες μου σε παρακαλω τι να κανω!!
Sifis24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 «. Αφού έχουμε βάλει καλά την πανδομπαταρία κ έχει ανάψει το πράσινο λαμπάκι βάζουμε κ την κάρτα μνήμης θα μας εμφανιστούν κάποιες επιλογές (7η φώτο) . Πατώντας το κουμπί X κ μετά ξανά X όταν σας ζητηθεί αρχίζει... το πάρτυ!!! Αφού τελειώσει η διαδικασία θα πατήσετε το X.» ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!! :cry: :cry: :cry:
georgio_melad Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 πραγματικα τελεια δουλεια.. εσβησα κατα λαθος το vsh φακελο απο το psp μου..μαλλον το brickara δηλαδη. τωρα δεν ανοιγει.μονο αναβει το λαμπακι..οπως λεει και στο ποστ..υπαρχει τροπος να το φτιαξω μονος μου? ευχαριστω εκ τον προτερων..
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 διαγραφτηκαν ποστ ενος χρονου. καντε edit το παρακατω λινκ στο 1ο ποστ! http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=147&t=18774 εχω ενα 1004 με τον 6.60 δεν βλεπει-συνδεεται με usb!! του κανα format memory stick + unistall to cfw
jay_D Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 παιδια καλησπέρα!! Εχω 1 psp 1004 σε ofw 3.95 (νομίζω) Πως μπορώ να του βάλω cfw χωρίς pandora battery κλπ κλπ???????
jay_D Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Το διαβασα κ το εκανα σε 6.20 κ ειναι κομπλε ολα! Αλλα εχω το ιδιο προβλημα!!! Δεν το βλεπει το pc με το usb Sent from my iPhone using Insomnia
kage Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Το διαβασα κ το εκανα σε 6.20 κ ειναι κομπλε ολα! Αλλα εχω το ιδιο προβλημα!!! Δεν το βλεπει το pc με το usb ωχ και υπεθεσα οτι ειναι hardware θεμα αλλα κατι μλκ κανει το sw. ελπιζω οταν κανεις unistall να μην αφηνει υπολειματα οτι πειραχτηκε... υποθετω οτι δοκιμασες με αλλο pc+καλωδιο.
jay_D Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αλλο pc προς το παρον οχι! Αλλο καλωδιο ναι αλλα τπτ! Ενταξει η αληθεια ειναι οτι δεν το χρησιμοποιουσα ποτε με το usb καλωδιο γιατι εχω card reader! Οποτε δεν με εχει επηρεασει κ πολυ αυτη τη στιγμη! Sent from my iPhone using Insomnia
sintalkas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Παιδιά επειδή δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να χακάρω το psp 1004 μου ,μπορεί να μου στείλει με πμ κάποιος την διαδικασία που το χάκαρε?Ευχαριστώ....
mtzs Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ποιο 1004 εχεις; το παλιο με το wifi (πρωτο μοντελο πσπ που βγηκε)? η το καινουριο το Ε1004 χωρις wifi ? Αν ειναι το καινουριο ακολουθεις τη διαδικασια για 6.60 PRO-B10 oxi monimo Αν ειναι το παλιο ακολουθεις την ιδια διαδικασια για μονιμο http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=147&t=18774
sintalkas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 το Ε1004 έχω φίλε μου έχεις κανένα λινκ για το 6.60 PRO-B10 oxi monimo ? edit όλα οκ τα χει το λινκ , καμία ιδέα για το πως θα το κάνω downgrade στο 6.20?
mtzs Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 δε γινεται downgrade to E1004 μια χαρα εισαι με το μη μονιμο, απλα καθε φορας εκινεις το πσπ πρεπει να τρεχεις το προγραμματακι, ειναι καθαρα θεμα 10 δευτερολεπτων
sintalkas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δηλαδή είναι υπόθεση μόλις 10 δευτερολέπτων ,τότε μια χαρά είμαι!!! Να σε ρωτήσω pandora battery χρειάζομαι ή όχι?
mtzs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 οχι δε χρειαζεσαι ουτε πανδορες ουτε τιποτα βαζεις τα αρχεια και παιζεις στεγνα Καλη καρτα μνημης χρειαζεσαι μονο να τρεχει τα παιχνιδια ανετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα