Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο που μπορω να αγορασω μια πανδορα.....η να δανειστω????

γιατι δεν ξερω καποιον με τσιπαρισμενη κονσολα ωστε να κανω την δικια μου

και εχω 6.2....τι μπορω να κανω??????

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον φιλοι μου εχω το εξης προβλημα.Εχω 2 psp καθ'οτι 2 παιδια.Tο ενα psp ειναι το 3004 και το αλλο 2004.Στο 3004 εχει custom firmware 5.03 GEN-C(Full) και τα παιζει ολα τα παιχνιδια που κατεβαζω απο το internet ενω το αλλο το 2004 εχει custom firmware 5.00 M33-6 και μερικα παιχνιδια δεν τα παιζει.Μπορει καποιος να βοηθησει?Οταν περναω τα παιχνιδια στην καρτα μνημης και παω να τα ανοιξω μου βγαζει ενα μηνημα:The game could not be started.(80020148)

Δημοσ.

Στο PSP, στο System Information μου λέει ότι έχω System Version 6.20

Τι μπορώ να κάνω με αυτή την έκδοση? Θέλω να κατεβάσω παιχνίδια και δεν ξέρω αν θα είναι δεκτά :confused:

please ας με βοηθήσει κάποιος!!!

Δημοσ.

Στο PSP, στο System Information μου λέει ότι έχω System Version 6.20

Τι μπορώ να κάνω με αυτή την έκδοση? Θέλω να κατεβάσω παιχνίδια και δεν ξέρω αν θα είναι δεκτά :confused:

please ας με βοηθήσει κάποιος!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Μου κανανε δωρο το psp 3004 με System Version 6.20 . Οποτε μεχρι νεωτερας δεν μπορω να κανω κατι,ετσι; Ευχαριστω πολυ!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους

προχτές μου χάρισε ένας γνωστός μου ένα PSP 2004 και αποφάσισα να του βάλω CFW

Το firmware που φοράει τώρα είναι το οφισιαλ 3,90

Διάβασα όλο το θέμα καθώς επίσης και πολλούς οδηγούς και έχω καταλάβει τι παίζει με την PANDORA μπαταριά κ το MAGIC STICK αλλά δεν έχω καταλάβει ένα πράμα

πουθενά δεν βρήκα να γράφει με πια σειρά θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση τα CFW???????

Πρέπει πρώτα να βάλω το 1.50 η πχ το 3,90-Μ33???

Αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου γράψει την σειρά με την οποία θα κάνω εγκατάσταση τα CFW μέχρι το τελευταίο πιο ενημερωμένο

Ευχαριστώ πολύ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια διαβασα ολα αυτα που λετε και λεω απλα.. οτι υπαρχει και αλλος τροπος ποιο ευκολος να χακαρετε το πσπ και χωρις πανδορα μπαταρια και τετια περνας ενα προγραμματακη στο πσπ και κανεις μπουτ το παιχνιδι και παιζεις λεγετε emulator το προγραμμα και δουλευουν ολα καλα γιατι ακουσα εδω οτι οποιος παει να το προσπαθησει να το τσιπαρει με τον τροπο που ειπανε εχει πολλες παρενεργιες και δεν ειναι καλο... διαβαστε πανω σε αυτο που ειπα ψαχτετο και βλεπετε..!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια Σιμερα αποκτισα 1 psp απο ενα φιλο μου και θελο να το τσιπαρω για να βαζω game,s δν εχο ιδεα ομος απο αφτα σιμερα το επιασα για προτι φορα στα χερια μου μποριτε να με βοιθισεται σασ παρακαλοο..!!!

Δημοσ.
Γεια σας παιδια Σιμερα αποκτισα 1 psp απο ενα φιλο μου και θελο να το τσιπαρω για να βαζω game' date='s δν εχο ιδεα ομος απο αφτα σιμερα το επιασα για προτι φορα στα χερια μου μποριτε να με βοιθισεται σασ παρακαλοο..!!![/quote']

Δεν αφήνεις το psp να ανοίξεις κανά βιβλίο καλύτερα ;!;! Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και ξεκίνησε διάβασμα

iphone.png

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση;Υπάρχει μέχρι τώρα κάποιο PSP στην αγορά που να μην "σπάει" καθώς έρχεται και το καινούργιο που είναι χωρίς wifi και ψήνομαι να πάρω το psp go!!!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...