papp0us Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 1000 είναι Πανδώρα-Magic Memory Stick και είσαι έτοιμος
Abatzas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 απο που μπορω να αγορασω μια πανδορα.....η να δανειστω???? γιατι δεν ξερω καποιον με τσιπαρισμενη κονσολα ωστε να κανω την δικια μου και εχω 6.2....τι μπορω να κανω??????
vasp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Λοιπον φιλοι μου εχω το εξης προβλημα.Εχω 2 psp καθ'οτι 2 παιδια.Tο ενα psp ειναι το 3004 και το αλλο 2004.Στο 3004 εχει custom firmware 5.03 GEN-C(Full) και τα παιζει ολα τα παιχνιδια που κατεβαζω απο το internet ενω το αλλο το 2004 εχει custom firmware 5.00 M33-6 και μερικα παιχνιδια δεν τα παιζει.Μπορει καποιος να βοηθησει?Οταν περναω τα παιχνιδια στην καρτα μνημης και παω να τα ανοιξω μου βγαζει ενα μηνημα:The game could not be started.(80020148)
Dementor95 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Στο PSP, στο System Information μου λέει ότι έχω System Version 6.20 Τι μπορώ να κάνω με αυτή την έκδοση? Θέλω να κατεβάσω παιχνίδια και δεν ξέρω αν θα είναι δεκτά please ας με βοηθήσει κάποιος!!!
Dementor95 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Στο PSP, στο System Information μου λέει ότι έχω System Version 6.20 Τι μπορώ να κάνω με αυτή την έκδοση? Θέλω να κατεβάσω παιχνίδια και δεν ξέρω αν θα είναι δεκτά please ας με βοηθήσει κάποιος!!!
BASILISP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Μου κανανε δωρο το psp 3004 με System Version 6.20 . Οποτε μεχρι νεωτερας δεν μπορω να κανω κατι,ετσι; Ευχαριστω πολυ!
sector7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 αυτο κανει και για το slim & lite?? λεω να δοκιμασω
sector7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 αυτο κανει και για το slim & lite?? λεω να δοκιμασω
str1979 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 καλημέρα σε όλους προχτές μου χάρισε ένας γνωστός μου ένα PSP 2004 και αποφάσισα να του βάλω CFW Το firmware που φοράει τώρα είναι το οφισιαλ 3,90 Διάβασα όλο το θέμα καθώς επίσης και πολλούς οδηγούς και έχω καταλάβει τι παίζει με την PANDORA μπαταριά κ το MAGIC STICK αλλά δεν έχω καταλάβει ένα πράμα πουθενά δεν βρήκα να γράφει με πια σειρά θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση τα CFW??????? Πρέπει πρώτα να βάλω το 1.50 η πχ το 3,90-Μ33??? Αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου γράψει την σειρά με την οποία θα κάνω εγκατάσταση τα CFW μέχρι το τελευταίο πιο ενημερωμένο Ευχαριστώ πολύ
Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παιδες για ριξτε μια ματια εδω http://www.psp-hacks.com/2011/03/04/psp-6-20-tn-d-released/ και εδω www.pspgr.net υπαρχουν τα αναλογα θεματα..
akis_94 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ρε παιδια διαβασα ολα αυτα που λετε και λεω απλα.. οτι υπαρχει και αλλος τροπος ποιο ευκολος να χακαρετε το πσπ και χωρις πανδορα μπαταρια και τετια περνας ενα προγραμματακη στο πσπ και κανεις μπουτ το παιχνιδι και παιζεις λεγετε emulator το προγραμμα και δουλευουν ολα καλα γιατι ακουσα εδω οτι οποιος παει να το προσπαθησει να το τσιπαρει με τον τροπο που ειπανε εχει πολλες παρενεργιες και δεν ειναι καλο... διαβαστε πανω σε αυτο που ειπα ψαχτετο και βλεπετε..!!
Prozak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια Σιμερα αποκτισα 1 psp απο ενα φιλο μου και θελο να το τσιπαρω για να βαζω game,s δν εχο ιδεα ομος απο αφτα σιμερα το επιασα για προτι φορα στα χερια μου μποριτε να με βοιθισεται σασ παρακαλοο..!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια Σιμερα αποκτισα 1 psp απο ενα φιλο μου και θελο να το τσιπαρω για να βαζω game' date='s δν εχο ιδεα ομος απο αφτα σιμερα το επιασα για προτι φορα στα χερια μου μποριτε να με βοιθισεται σασ παρακαλοο..!!![/quote']Δεν αφήνεις το psp να ανοίξεις κανά βιβλίο καλύτερα ;!;! Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και ξεκίνησε διάβασμα
Peavy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Να κάνω μια ερώτηση;Υπάρχει μέχρι τώρα κάποιο PSP στην αγορά που να μην "σπάει" καθώς έρχεται και το καινούργιο που είναι χωρίς wifi και ψήνομαι να πάρω το psp go!!!
GR-Internet Blog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν αφήνεις το psp να ανοίξεις κανά βιβλίο καλύτερα ;!;! Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και ξεκίνησε διάβασμα χαχαχα τι λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα