Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχην δεν λεγετε τσιπαρισμενο.

Εκανες update σε official firmware και το cfw σβηστηκε.

Αν το psp ειναι ta-88v3 δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Αν ειναι ta-88v2(η παλιοτερο) μπορεις να ξαναπερασεις cfw μονο με μπαταρια pandora.

edit

Οταν λες χαλασε ενοεις οτι δεν ανοιγει(τωρα προσεξα τι γραφεις)?

Αν δεν ανοιγει παλι ισχυουν αυτα που ειπα πιο πανω.

Όταν λέω χάλασε εννοώ ότι πριν κατεβάσω την ενημέρωση έπαιζα κανονικότατα παιχνίδια κατεβασμένα από torrents ενώ μετά την αναβάθμιση και δεν μπορώ να τα παίξω πια. Το psp πάντως ανοίγει μια χαρά, έχει καινούριες εφαρμογές πχ skype όμως παίζει μόνο official games. Γι αυτό και λέω ότι αν ήταν μοντέλο ta-88v3, θεωρώ ότι ποτέ δεν θα γινόταν να χακαριστεί.......

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν το psp ήταν ta-88v3, με τη λογική αυτή, δεν θα μπορούσε ποτέ να "τσιπαριστεί" ή τελοσπάντων να παίξει κατεβασμένα παιχνίδια ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό!Ή κάνω λάθος?

Που μπορώ να δω αν τελικά είναι ta-88v3 ή κάτι άλλο? Πάντως αν είναι παλιό, λογικά πάλι, ακολουθώ τα βήματα του οδηγού και το επαναφέρω ε?

Thxxxxxxxx!

Βασικα το cfw που ετρεχε ηταν μονιμο ε?(οταν εκλεινες το psp δεν χρειαζοταν να τ ξαναπερασεις).

Αν ηταν μονιμο δεν ειναι ta-88v3.

Μπορεις να το επαναφερεις μονο με μπαταρια pandora και magic memory stick.

Απλα κανε οτι λεει ο οδηγος και μετα περνα το firmware 5.50 gen d2(που ειναι το πιο καινουριο δες εδω ).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:59 ----------

Όταν λέω χάλασε εννοώ ότι πριν κατεβάσω την ενημέρωση έπαιζα κανονικότατα παιχνίδια κατεβασμένα από torrents ενώ μετά την αναβάθμιση και δεν μπορώ να τα παίξω πια. Το psp πάντως ανοίγει μια χαρά, έχει καινούριες εφαρμογές πχ skype όμως παίζει μόνο official games. Γι αυτό και λέω ότι αν ήταν μοντέλο ta-88v3, θεωρώ ότι ποτέ δεν θα γινόταν να χακαριστεί.......

Αν εκανες update και το κλειδωσες παλι ο μονος τροπος ειναι pandora και magic memory stick.

Δημοσ.
Βασικα το cfw που ετρεχε ηταν μονιμο ε?(οταν εκλεινες το psp δεν χρειαζοταν να τ ξαναπερασεις).

Αν ηταν μονιμο δεν ειναι ta-88v3.

Μπορεις να το επαναφερεις μονο με μπαταρια pandora και magic memory stick.

Απλα κανε οτι λεει ο οδηγος και μετα περνα το firmware 5.50 gen d2(που ειναι το πιο καινουριο δες εδω ).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:59 ----------

Αν εκανες update και το κλειδωσες παλι ο μονος τροπος ειναι pandora και magic memory stick.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μόνιμο άρα φτηνά τη γλίτωσα :-D Ευτυχωωωωωωωωωως....

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πετύχει!

Δημοσ.

Παιδιά, μπορείτε να μο στειλετε ενα μηνυμα η εστω μια απαντηση, ποια ειναι ολα τα βηματα να κανω hack το Psp μου? εχω το σλιμ 3000 με version μικρότερη του 5.03. τι κάνω βήμα προς βήμα, κάποτε το είχα κάνει, αλλα του έκανα ένα φορματ κ δεν θυμαμαι πως το είχα κανει τοτε.... help και ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.
Παιδιά, μπορείτε να μο στειλετε ενα μηνυμα η εστω μια απαντηση, ποια ειναι ολα τα βηματα να κανω hack το Psp μου? εχω το σλιμ 3000 με version μικρότερη του 5.03. τι κάνω βήμα προς βήμα, κάποτε το είχα κάνει, αλλα του έκανα ένα φορματ κ δεν θυμαμαι πως το είχα κανει τοτε.... help και ευχαριστω εκ των πρωτερων

Το εχουμε πει πανω απο 1000 φορες.

Ψαξε και λιγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξερω οτι εχει ειπωθει πολλες φορες αλλα εγω παροτι εβαλα το chiken κ εγινε πρασινη η οθονη (αρα μπηκε το chiken) δεν ξερω πως να κανω update την εκδοση που εχω (5.03) και την βλεπει σαν corrupted αρχειο:rolleyes:

Δλδ πως στο καλο το ειχα κανει πρωτα κ τωρα δεν μπορω? τι κανω λαθος? το chicken τωρα δεν μ λειτουργει, το εχω κανει πανω απο 40 φορες

Επεξ/σία από theSmiths
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το 2000 σιγουρα... που βλεπω ομως τι εκδοση πιο συγκεκριμενα εχω?? πχ ειδα οτι αν εχω ta-88 v3 την εβαψα.. που το βλεπω αυτο??

γιατι?? γιατι εχω μια σαν ντισκ 2γκιγκα και οταν την βαζω μεσα παραμενει η μαυρη οθονη... γιατι γινεται αυτο?????????????

ΥΣ: το πσπ ηταν απο τα πρωτα που ηρθαν ελλαδα... αν παιζει ρολο αυτο...

Περιμενω μια βοηθεια...

Ευχαριστω :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:21 ----------

επισης εχω την 6.κατι γνησια εκδοση εγκατεστημενη... την εχω πατησει??`

Δημοσ.
Εχω το 2000 σιγουρα... που βλεπω ομως τι εκδοση πιο συγκεκριμενα εχω?? πχ ειδα οτι αν εχω ta-88 v3 την εβαψα.. που το βλεπω αυτο??

γιατι?? γιατι εχω μια σαν ντισκ 2γκιγκα και οταν την βαζω μεσα παραμενει η μαυρη οθονη... γιατι γινεται αυτο?????????????

ΥΣ: το πσπ ηταν απο τα πρωτα που ηρθαν ελλαδα... αν παιζει ρολο αυτο...

Περιμενω μια βοηθεια...

Ευχαριστω :)

επισης εχω την 6.κατι γνησια εκδοση εγκατεστημενη... την εχω πατησει??`

Αν ειναι απο τα πρωτα 2000 που ηρθαν στην ελλαδα δεν παιζει να εχει ta-88v3.

Δηλαδη ενοεις οτι βαζεις pandora και magic memory stick και δεν γινετε τιποτα?

Δημοσ.

ναι... την μπαταρια μεσα, κλεινω το καπακι και μετα βαζω την μνημη... --->μαυρη οθονη με το πρασινο λαμπακι....

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. έχω στα χέρια μου ένα psp 1004 το οποίο κολλάει στην αρχική οθόνη μόλις παίξουν τα κύματα. υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεμπρικάρω? απο τα λίγα που κατάλαβα χρειάζομαι μια μπαταρία πανδόρα και να δημιουργήσω ενα magic memory stick. τα αρχεία για να περαστούν στο στικάκι πρέπει να έχω δεύτερο psp ή μπορώ να τα περάσω κατευθείαν απο τον υπολογιστή?

Δημοσ.
καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. έχω στα χέρια μου ένα psp 1004 το οποίο κολλάει στην αρχική οθόνη μόλις παίξουν τα κύματα. υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεμπρικάρω? απο τα λίγα που κατάλαβα χρειάζομαι μια μπαταρία πανδόρα και να δημιουργήσω ενα magic memory stick. τα αρχεία για να περαστούν στο στικάκι πρέπει να έχω δεύτερο psp ή μπορώ να τα περάσω κατευθείαν απο τον υπολογιστή?

Τι ενοεις κολαει?

Εχει cfw?

Αν εχει δοκιμασε να μπεις σε recovery menu και να κανεις format flash 1.

Δημοσ.

Η λεξη αναλυτικα ειναι πολυ μικρη για να χαρακτηρισει την περιγραφη σου. Λογικα θα δουλευει ειμαι σιγουρος :)

Μηπως θα μπορουσες να κανεις το ιδιο για το χβοχ 360 άμεσα? Ειμαι ετοιμος να παω να δωσω 70ευρο μην τα κλαιω μετα :(((

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τι ενοεις κολαει?

Εχει cfw?

Αν εχει δοκιμασε να μπεις σε recovery menu και να κανεις format flash 1.

κοίτα το psp όταν του το έδωσα είχε cfw αλλά αυτό ηταν πρίν από 1,5-2 χρόνια. ανακάλυψα ότι έχει ανοιξει ο μ@λ@κ την μπαταρία για να την κάνει πανδώρα. όταν λεω κολάει φαντασου οταν ανοίγεις το μηχάνημα και σου βγάζει sony computer entertainment μετά από ενα δευτερόλεπτο κολάει. recovery menu πως μπαίνω?

το βρήκα!fromat flash 1 and restore settings.3.70 Μ33 φοραγε. μπαταρία καινούρια μπορώ να του βαλω απο το 3000?

Επεξ/σία από iolakos
Δημοσ.

Εγο εχο ενα psp 2004 απο το 2008 με εκδοσι 6.20 τι πρεπει να παρο, να καταβασο και να κανο για να πεζει το psp μου τα κατευασμένα games?

Το e-mail μου ειναι [email protected] περιμένο οδιγιες και μποριτε αν εχετε msn να με κανετε add οστε να ειναι πιο αναλιτκες οι οδιγίες.

Υ/Γ: παρολο που ειμαι μικρος ξερο αρκετα πραγματα για τα ηλεκτρονικά.:-D:lol::-)

---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ----------

Εγο εχο ενα psp 2004 απο το 2008 με εκδοσι 6.20 τι πρεπει να παρο, να καταβασο και να κανο για να πεζει το psp μου τα κατευασμένα games?

Το e-mail μου ειναι [email protected] περιμένο οδιγιες και μποριτε αν εχετε msn να με κανετε add οστε να ειναι πιο αναλιτκες οι οδιγίες.

Υ/Γ: παρολο που ειμαι μικρος ξερο αρκετα πραγματα για τα ηλεκτρονικά.:-D:lol::-)

Στιλτε και τα αρχια που χριαζονται!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...