Dimitris1948 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 κανε ακριβώς ότι λέει εδώ ο οδηγός Αφού κατεβάσατε τα παραπάνω αρχεία πατήστε δεξί κλικ πάνω στο καθένα κ μετά την επιλογή κάτω από το extract here ή εξαγωγή εδώ (για να το κάνετε αυτό να θα πρέπει να έχετε το winrar εγκατεστημένο στο pc σας) . Αφού τελειώσει αυτό συνδέεται την κάρτα μνήμης σας στο pc κ κάνετε ένα back up των σημαντικών σας αρχείων γιατί στην συνέχεα θα χαθούν όλα.Εδώ που φτάσαμε θα φτιάξουμε το magic stick… Πριν να κάνουμε οτιδήποτε θα πρέπει να κάνουμε format στην κάρτα μνήμης. Για να το πετύχουμε αυτό συνδέουμε το PSP με το PC κ πάμε XMB-->Settings-->USB Connection. Τώρα αφού το PC έχει διαβάσει την κάρτα μνήμης πάμε Ο υπολογιστής μας-->δεξί κλικ στην κάρτα μνήμης-->format. Στο file system θα επιλέξουμε FAT32 κ προς τα κάτω θα επιλέξουμε Quick Format κ θα πατήσουμε Start (2 η φώτο). Ανοίξτε το πρόγραμμα που είναι μέσα στο αρχείο Pandora's Boxbykatsikaki.rar. Μόλις ξεκινήσει το προγραμματάκι πατάμε στο κουμπί GO-->OK κ επιλεγούμε το PSP μας (αφού έχουμε συνδέσει το PSP το PC πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις κ στο USB Connection). Μετά πατάμε ΟΚ-->Y-->Enter. Μετά πατάμε OK-->Y-->Enter.Μετά αφού επανεκκινήσουμε χειροκίνητα το PSP πάμε πάλι στις ρυθμίσεις κ στο USB Connection κ αφού συνδεθεί πατάμε στο πρόγραμμα OK-->yes-->Enter-->OK. αφού pandora εχεις κανε και μια magic memory stick και μετά είσαι έτοιμος να περάσεις το cfw, η κάρτα γίνετε εύκολα
manosgg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Και σου ξαναλεω...αυτο το εχω κάνει....οταν μπενω στο PSP για να τρέξω τον Pandora's Battery Creator μου λέει: The game could not be started. (80020148)
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Και σου ξαναλεω...αυτο το εχω κάνει....οταν μπενω στο PSP για να τρέξω τον Pandora's Battery Creator μου λέει: The game could not be started. (80020148) και εγω σου ξαναλεω αφού pandora εχεις τι το θες το Pandora's Battery Creator μου?? μην μας τρελάνεις κιόλας
dimitris6935 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα και απο μένα! Είμαι νέο μέλος στο forum και αγόρασα και εγώ ενα psp μιας και πάω φανταρος. το μοντέλο είναι psp-3004 και το software version 5.70.Να φανταστώ οτι είναι αδυνατον σε αυτό να παίξω παιχνίδια απο το memory stick?
ghostgr_a_n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα και απο μένα! Είμαι νέο μέλος στο forum και αγόρασα και εγώ ενα psp μιας και πάω φανταρος. το μοντέλο είναι psp-3004 και το software version 5.70.Να φανταστώ οτι είναι αδυνατον σε αυτό να παίξω παιχνίδια απο το memory stick? Αν ειναι 3000 και εχει firmware πανω απο 5.03 δεν μπορει να τρεξει παιχνιδια απο το memory stick. Μπορεις να κατεβασεις καποιο νεοτερο firmware και την ωρα της εγκαταστασης να κλεισεις το psp(για να μπρικαρει) και να το στειλεις στην sony(θα στο αντικαταστησουν με καποιο με παλιοτερο firmware)(αν εχεις φυσικα εγγυηση).
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 το πιθανότερο είναι να του δώσουν πάλι psp 3000 με firmware 5.03 και πάνω!
ghostgr_a_n Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 το πιθανότερο είναι να του δώσουν πάλι psp 3000 με firmware 5.03 και πάνω! Ναι αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να του δωσουν psp με 5.03(η κατωτερο). Δεν εχει τιποτα να χασει.
tasosuser Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά. Μήπως υπάρχει τίποτε νεώτερο για χακάρισμα του firmware 5.51; Μήπως εναλλακτικά θα μπορούσε να γίνει downgrede σε παλιότερο firmware συμβατό με ChikenHen;
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά.Μήπως υπάρχει τίποτε νεώτερο για χακάρισμα του firmware 5.51; Μήπως εναλλακτικά θα μπορούσε να γίνει downgrede σε παλιότερο firmware συμβατό με ChikenHen; Οχι δεν υπαρχει τιποτα νεοτερο. Αν εχεις 3000(η 2000 ta-88v3) δεν μπορεις να κανεις downgrade.
tasosuser Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Οχι δεν υπαρχει τιποτα νεοτερο. Αν εχεις 3000(η 2000 ta-88v3) δεν μπορεις να κανεις downgrade. Έχω 3004 αλλά μόλις έμαθα ότι ούτε αυτό γίνεται. Να βάλω αγγελία για πούλημα δηλαδή;
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έχω 3004 αλλά μόλις έμαθα ότι ούτε αυτό γίνεται.Να βάλω αγγελία για πούλημα δηλαδή; Αν εχεις δεν θες να το brickαρεις(για να στο αντικαταστησουν) ναι.
elmax6000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους! Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για τον οδηγό, είναι ότι καλύτερο έχω δει να κυκλοφορεί! Κατά δεύτερον συγγνώμη εκ των προτέρων που είμαι τόσο άσχετη με το θέμα....Προειδοποιώ ότι οι ερωτήσεις θα είναι βλακώδεις χιχιχιχι.... Μου δώσανε ένα psp το οποίο ήταν ήδη τσιπαρισμένο. Αλλά τελικά τα κατάφερα και κατεβάζοντας ένα update 6.2 το χάλασα...Το psp γράφει ότι είναι psp-2004 slim και στο system information λέει 6.2. Μπορώ να κάνω κάτι για να το επαναφέρω? 10000000000000000000000000000 ευχαριστώ!
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους! Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για τον οδηγό, είναι ότι καλύτερο έχω δει να κυκλοφορεί! Κατά δεύτερον συγγνώμη εκ των προτέρων που είμαι τόσο άσχετη με το θέμα....Προειδοποιώ ότι οι ερωτήσεις θα είναι βλακώδεις χιχιχιχι.... Μου δώσανε ένα psp το οποίο ήταν ήδη τσιπαρισμένο. Αλλά τελικά τα κατάφερα και κατεβάζοντας ένα update 6.2 το χάλασα...Το psp γράφει ότι είναι psp-2004 slim και στο system information λέει 6.2. Μπορώ να κάνω κάτι για να το επαναφέρω? 10000000000000000000000000000 ευχαριστώ! Καταρχην δεν λεγετε τσιπαρισμενο. Εκανες update σε official firmware και το cfw σβηστηκε. Αν το psp ειναι ta-88v3 δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αν ειναι ta-88v2(η παλιοτερο) μπορεις να ξαναπερασεις cfw μονο με μπαταρια pandora. edit Οταν λες χαλασε ενοεις οτι δεν ανοιγει(τωρα προσεξα τι γραφεις)? Αν δεν ανοιγει παλι ισχυουν αυτα που ειπα πιο πανω.
elmax6000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν το psp ήταν ta-88v3, με τη λογική αυτή, δεν θα μπορούσε ποτέ να "τσιπαριστεί" ή τελοσπάντων να παίξει κατεβασμένα παιχνίδια ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό!Ή κάνω λάθος? Που μπορώ να δω αν τελικά είναι ta-88v3 ή κάτι άλλο? Πάντως αν είναι παλιό, λογικά πάλι, ακολουθώ τα βήματα του οδηγού και το επαναφέρω ε? Thxxxxxxxx!
deviantoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 θενκς φίλε, και μπράβο για το χρόνο που αφιέρωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα