nikosblade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 2 πραγματα εχο ναπο 1 ξερεις καμια φορα τα ορθογραφικα δεν τα κανουμε επιτεδες ειπαρχουν ατομα με προβλιματα (δεις λεξιας) βλαξ για αυτο μην πουλας μαγκια και εξειπναδα οκ (τορα σου επιτρεπο να κοπανεις το κεφαλι σου πολι καλημερα σου !!!!! 2 ειπαρχι καπιος φιλος να βοηθησει δεν το απετο παρακαλαο για βοηθεια ευχαριστο προκαταβολικα και σειγνομη σε ολους τους φιλους για τα ορθογραφικα μου ( εκτος του nikosblade οπιος κανει το εξειπνο με μεγαλη αποτιχια) να ειστε καλα και καλο σαβατοκιριακο!!!! Δικαιολογιες ενος πανιβλακα.Καλο διαβασμα. http://www.webhosting.gr/blog/?p=49
katsikoula Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Παιδια απο την στιγμη που καποιος εχει ενα προβλημα δεν χρειαζεται να το σχολιαζουμε
ma.kys Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 φατ ειναι!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:56 ---------- παλι τιποτα ειμαι τρομερα ατιχος το εκανα πατισα κεφαλαιο την Υ την 1 και την 2 γεινετε αυτοματα μετα κανο επανακινισι τη κονσολα και ειστερα γραφο με μικρα αγγλικα αλλα παλι τιποτα το μοντελο ειναι φατ 1003 τι να κανο καμια αλλι ειδεα???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ---------- οπιοσ διποτε ρε παιδια γιατι μαλον θα κοπανισο κανενα κεφαλι στο τιχο!!! πατοντασ Υ μετα θα πατασ κι enter και τισ δυο φορεσ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ---------- και δεν μπορει ο καθενασ να σου λει τισ p$oli$ του τον x@v@ αν στιν πραγματικοτητα εχεισ προβλημα
ma.kys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 φατ ειναι!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:56 ---------- παλι τιποτα ειμαι τρομερα ατιχος το εκανα πατισα κεφαλαιο την Υ την 1 και την 2 γεινετε αυτοματα μετα κανο επανακινισι τη κονσολα και ειστερα γραφο με μικρα αγγλικα αλλα παλι τιποτα το μοντελο ειναι φατ 1003 τι να κανο καμια αλλι ειδεα???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ---------- οπιοσ διποτε ρε παιδια γιατι μαλον θα κοπανισο κανενα κεφαλι στο τιχο!!! τι εγινε ρε μεγαλε τα καταφερεσ η ακαμα το παλευεισ το θεμα με το πσπ κα αμα δεν πετιχει με τιν πρωτη μην τα παρατησεισ ξανα δωκιμασε ετσι εκανα κι εγω
parsifal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Σβήστηκαν 4 μηνύματα flame. Οι εμπλεκόμενοι μην το συνεχίσετε εδώ στο thread, διότι θα ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα...
ma.kys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ma.kys ναι ολλα οκ!!!!!!!!!! μπραβο !!! να βοηθησεισ και αλουσ με την σειρα σου να τα καταφερουν ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:57 ---------- και οτι αλλο θεσ εδω ειμαστε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:53 ---------- α και κατι αλλο πια version του εχεισ βαλει
manosgg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Παιδια εχω το psp2004 και System Version 3.80. Κανω τα πράγματα βημα προσ βήμα αλλα στο σημείο που πρέπει να τρέξω το Pandora Battery creator απο το games δν το φορτώνει....μου λέει "The game could not be started" και μετα που βάζω την Pandora battery αλλα δν φορτώνει και πάλι τιποτα απλώς μένει μαύρη η οθόνη. Ξερει κανενας μηπως τι κάνω λάθος?
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Κανω τα πράγματα βημα προσ βήμα αλλα στο σημείο που πρέπει να τρέξω το Pandora Battery creator απο το games δν το φορτώνει....μου λέει "The game could not be started" Αν δεν εχεις cfw δεν προκειτε να τρεξει. και μετα που βάζω την Pandora battery αλλα δν φορτώνει και πάλι τιποτα απλώς μένει μαύρη η οθόνη. Τι ακριβος ενοεις? Βαζεις την pandora και δεν κανει τιποτα? Εβαλες και το magic memory stick?
manosgg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 μαλλον παιζει το οτι δν εχω CFW.....πως μπορω να το βάλω αυτο?
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 μαλλον παιζει το οτι δν εχω CFW.....πως μπορω να το βάλω αυτο? CFW = Custom Firmware με λίγα λόγια είναι αυτό που προσπαθείς να κανεις! Παιδια εχω το psp2004 και System Version 3.80.Κανω τα πράγματα βημα προσ βήμα αλλα στο σημείο που πρέπει να τρέξω το Pandora Battery creator απο το games δν το φορτώνει....μου λέει "The game could not be started" και μετα που βάζω την Pandora battery αλλα δν φορτώνει και πάλι τιποτα απλώς μένει μαύρη η οθόνη. Ξερει κανενας μηπως τι κάνω λάθος? εγώ σε παω στοίχημα ότι δεν τα κανεις όλα όπως τα λέει ο οδηγός απόδειξη? λέει στον οδηγό τι είναι το cfw Custom Firmware (CFW): Το cfw λοιπόν ειναι το λογισμικό το οποίο θα σας επιτρέψει να τρέξετε παιχνίδια και εφαρμογές homebrew (εφαρμογές δηλαδή που έχουν φτιάξει απλοί άνθρωποι σαν κι εσάς και όχι κάποια εταιρια σαν τη Sony!) άλλα και να έχετε το βασικό menu του psp σας (το λεγόμενο xmb) ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο απο αυτα της Sony (παλαιοτερα κυριως γινοταν αυτο)!Τελος ειναι ξεκλειδωμενα ενα πληθος αλλων πραγματων οπως και τα 4 επιπεδα φωτεινοτητας,να μπορειτε να τρεχετε umd δισκακια απο ολες τις χωρες,να τραβατε sreenshots της οθονης του psp κ.λπ.Υπαρχουν και παλαιοτερα cfw ,οπως 2.71 SE μεχρι και 3.40 OE αλλα εμεις θα ασχοληθουμε με τα πιο καινουρια της M33
manosgg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ενnοω οτι δν μου τρέχει μεσα απο το Magic disc το προγραμματακι Pandora Battery Creator ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:54 ---------- Μια ερωτηση ακομα...αγόρασα μπαταρια Pandora....πρεπει να την φορτήσω?
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ενnοω οτι δν μου τρέχει μεσα απο το Magic disc το προγραμματακι Pandora Battery Creator ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:54 ---------- Μια ερωτηση ακομα...αγόρασα μπαταρια Pandora....πρεπει να την φορτήσω? από που την αγόρασες? δεν είμαι σίγουρος αν θέλει φόρτισμα α ναι γιατί δεν το κανεις μέσο chichen? edit:όπα τώρα το είδα αυτό... αφού εχεις pandora το Pandora Battery Creator τι το θέλεις?
manosgg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Απο εδώ : http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=13_46&products_id=65 χμμμ δεν ξερω τι ειναι το chichen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα