Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μα τον διαβασα τον οδηγο τομονο που δεν καταλαβα ειναι αυτο το σιμιο με αυτο το firmware το 5.53-4bykatsikaki.rar αλλα αφου δεν υπαρχει εγω τι πρεπει να βαλω στιν θεση του

προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό που γραφή εδώ!

Τώρα για να περάσουμε την τελευταία ενημέρωση του 3.52CFW συνδέουμε την κάρτα μνήμης στο PC κ αντιγράφουμε μέσα στο root της τα αρχεία κ τους φάκελους που είχε το αρχείο 3.53M33-4bykatsikaki.rar.

είναι φανερό ότι είναι τυπογραφικό λάθος, διάβασε καλύτερα τι λέει

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O οδηγοι του Nickmania ειναι οι πληρεστεροι.

Προτεινω εαν υπαρχουν καποιοι καλοι οδηγοι να τους βελτιωνουμε και οχι να γραφει ο καθενας της ps0l!s του το x@v@.

Δε βοηθαμε κανεναν ετσι.

Αντιθετα μπερδευουμε τα πραματα περισσοτερο μιας και ενας αρχαριος δε ξερει απο που ν' αρχισει τι να πρωτοδιαβασει.

Δωρεαν κλησεις απο κινητο

Δημοσ.
και αυτό τι σχέση έχει με το θέμα?

τι λες τωρα. ειναι πολυ σχετικο. οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω καλο θα ηταν να μην γραφει ο καθενας το κοντο κ το μακρυ του οποτε ειπε να προτινει αυτο.

:-(

οτι να 'ναι δλδ:lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παιδια τα καταφερα και σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!

Να ΄σαι καλα φιλε. τωρα καλο θα ηταν με την σειρα σου αν εχεις ελευθερο χρονο να βοηθας τους αλλους να τα καταφερουν κ αυτοι;)

φιλικα,

Δημοσ.

Ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονο τωρα πως μπορω να ξανακανω NORMAL μπαταρια την PANDORA που εφτιαξα με soft mod? γιατι με το που την βαζω μεσα απλα μαυριζει η οθονη και μετα απο εκει και περα δεν ξερω τι κανω......

Δημοσ.

Κλείσε το πσπ.

Άνοιξε το με τον φορτιστή(χωρίς να είναι μέσα η μπαταρία).

Βάλε την μπαταρία.

Τρέξε το πρόγραμμα που την έκανες παντόρα απλά τώρα κάνε την κανονική μπαταρία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλιμερα σε ολλα τα μελι 1 ενα μεγαλο πραβο σε αυτον που ανεβασε το αθρο για την διαδικασια του τσιπαρισματος!!!!! 2 ειμαι ο κατοχος ενος psp model 1003 μου το χαρισε ενα φιλαρακι τελος παντον μπαινο στο θεμα το λογισμικο που εχει πανο ειναι το 6.00 εγο με αυτην την διαδικασια αμα την κανο θα μπορο να πεζο τα copy παιχνιδια κανονικα ασχετα που εχο τη 6.00 η δεν θα γεινι τιποτα??? και τελος που μπορο να βρο στην θεσσαλονικι μαγαζι που να εχι πανδορα μπαταρια και ποσο κανει?? (για να μην κανο τη διαδικασια να ανιγο τη μπαταρια ) να κανο μονο τη μνιμι τελος ζιτο συγνομη για το μεγαλο μινιμα μα ειμαι αρχαριος στο θεμα οπιος μπορει και γνοριζει ας μου απαντισει ευχαριστο προκαταβολικα!!!!!!!!!!

Δημοσ.
καλιμερα σε ολλα τα μελι 1 ενα μεγαλο πραβο σε αυτον που ανεβασε το αθρο για την διαδικασια του τσιπαρισματος!!!!! 2 ειμαι ο κατοχος ενος psp model 1003 μου το χαρισε ενα φιλαρακι τελος παντον μπαινο στο θεμα το λογισμικο που εχει πανο ειναι το 6.00 εγο με αυτην την διαδικασια αμα την κανο θα μπορο να πεζο τα copy παιχνιδια κανονικα ασχετα που εχο τη 6.00 η δεν θα γεινι τιποτα??? και τελος που μπορο να βρο στην θεσσαλονικι μαγαζι που να εχι πανδορα μπαταρια και ποσο κανει?? (για να μην κανο τη διαδικασια να ανιγο τη μπαταρια ) να κανο μονο τη μνιμι τελος ζιτο συγνομη για το μεγαλο μινιμα μα ειμαι αρχαριος στο θεμα οπιος μπορει και γνοριζει ας μου απαντισει ευχαριστο προκαταβολικα!!!!!!!!!!

κ φυσικα μπορεις στο psp σου να περασεις CFW με τον τροπο που αναφερω στο αρχικο post. τωρα σχετικα με την αγορα pandora απο εκει μερια δν ξερω αλλα αν θες κ σε περνει με τα μεταφορικα δοκιμασε απο εδω:

http://www.ebw.gr

μην τολμισεις παντως κ αγορασεις καμια καρτα μνημης απο αυτο το μαγαζι γιατι θα ειναι ψευτικη :P οτι αλλο θες να αγορασεις be my guest

Δημοσ.

1 κανουμε την μνιμι

2 BATTERY TOOL FOR PSP Pandora Πανδώρα για να ξεκλειδώσετε την κονσόλα σας (τη βρικα στο σιτε αυτη κανει???)

εροτισις

στο 2 δεν χριαζετε να πιραξο κατι αφου ειδι ειναι πανδορα σοστα???

εσυ στο κειμενο λες μεχρι την 5 εγο που εχο 6 πια απο τα παρακατο βιματα να ακολουθισο???

σε ευχαριστο για την απαντισι την προιγουμενι αλλα και για το χρονο που εκανες να της διαβασεις της εροτισεις μου

σειμιοση

να περιμενεις και αλλες εροτισεις για τι ειμαι ασχετος και την κονσολα την πηρα τορα οποτε καταλαβαινεις!!!!

Δημοσ.
1 κανουμε την μνιμι

2 BATTERY TOOL FOR PSP Pandora Πανδώρα για να ξεκλειδώσετε την κονσόλα σας (τη βρικα στο σιτε αυτη κανει???)

εροτισις

στο 2 δεν χριαζετε να πιραξο κατι αφου ειδι ειναι πανδορα σοστα???

εσυ στο κειμενο λες μεχρι την 5 εγο που εχο 6 πια απο τα παρακατο βιματα να ακολουθισο???

σε ευχαριστο για την απαντισι την προιγουμενι αλλα και για το χρονο που εκανες να της διαβασεις της εροτισεις μου

σειμιοση

να περιμενεις και αλλες εροτισεις για τι ειμαι ασχετος και την κονσολα την πηρα τορα οποτε καταλαβαινεις!!!!

σχετικα με την pandora την αγοραζεις κ δν την πειραζεις καθολου. ειναι ετοιμη.

τωρα με το θεμα της εκδοσης του firmware εγω εχω γραψει μεχρι το 5.00 γιατι τον καιρο που εγραφα αυτον τν οδηγο η 5.00 ηταν η πιο καινουρια. δουλευει κ θα δουλευει σε ολες τις εκδοσεις που κυκλοφορουν κ που θα βγαλει στο μελλον η Sony.

don't worry

--> be happy :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...