Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε XBOX 360...

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα ένα 360 με RROD με τη λογική να βγάλω τα x clamps και να αντικαταστήσω την πάστα... Όταν πήρα τη μητρική στα χέρια μου, άκουσα ένα θόρυβο και κατάλαβα οτι ακούγεται μέσα από ένα μικρό ολοκληρωμένο (είναι σε κόκκινο πλαίσιο στην παρακάτω φωτό). Ακούγεται σαν να έχει σπάσει κάτι μέσα. Έχει τύχει σε κανέναν? Είναι λογικό?

Υπ'όψιν, το άνοιξα σήμερα κ απλά το άφησα όπως είναι. Θέλω να βρω βίδες και τα σχετικά για να το κλείσω πάλι. Αν έχει κανένας τα νούμερα από τις βίδες που θα χρειαστώ, ας μου πει.

xbox.jpg

Δημοσ.

αυτο που ακους ειναι η μπιλια που με την βοήθεια της βαρύτητάς καταλαβαίνει το χβοχ αν ειναι ορθιο η οριζοντιο...

Δημοσ.

βιδες inox 5x12

πλαστικη ροδελα 5mm

μετταλικη ροδελα inox din 125 5mm

πρεπει να βρεις ενα μαγαζι που να εχει βιδες και να τις ζητησεις

Δημοσ.

όταν διαβάζω κάτι τέτοια post ξαναλέω για μια ακόμη φορά πόσο χρήσιμα είναι τα forum. Εκτός απο ψυχαγωγία προσφέρουν πληροφορίες και λεπτομέρειες που θα ήθελαν αρκετές ημέρες ψάξιμο αν δεν υπήρχαν τα forum.

Έτσι ήθελα να το πώ...και το είπα!

Δημοσ.
όταν διαβάζω κάτι τέτοια post ξαναλέω για μια ακόμη φορά πόσο χρήσιμα είναι τα forum. Εκτός απο ψυχαγωγία προσφέρουν πληροφορίες και λεπτομέρειες που θα ήθελαν αρκετές ημέρες ψάξιμο αν δεν υπήρχαν τα forum.

Έτσι ήθελα να το πώ...και το είπα!

Συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!!

Εδώ μέσα με την βοήθεια των παιδιών κατάφερα να βγάλω τα βίστα απο το λαπτοπ μου και να περάσω τα ΧΡ....

Ένα μεγάλο μπράβο!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...