kokaa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 παιδια την καρτα την εχω εδω και ενα μηνα αλλα σημερα το καταλαβα...οταν παιζω κανενα crysis,need for speed undercover και γενικα βαρια παιχνιδια... ακουγεται ενας ψηλος ηχος απο την καρτα γραφικων (ισα που ακουγεται δηλαδη).... εχω ακουσει απο αρκετα παιδια οτι μπορει αυτος ο ηχος να ειναι απο το fan της καρτας ή απο τους πυκνοτες της καρτας.... εσεις τι εχετε να πειτε για αυτο?
p_under Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 οταν παιζεις βαρια παιχνιδια η καρτα "εργαζεται" περισσοτερο αρα ανεβαζει θερμοκρασια κ λογικα ανεβαζει κ τις στροφες του fan της..
pabou13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο, για βαλε διπλα το αυτι σου και πες μας
kokaa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 οχι το τροφοδοτικο δεν ειναι σιγουρα...τα εχω κοιταξει ολα....για την καρτα γραφικων οπως ειπα και πριν εχω ακουσει παιδια οτιν ο ηχος μπορει να ειναι απο τους πυκνωτες ή και απο τα πηνια..... Παιδια υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η καρτα γραφικων???
kokaa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 δηλαδη οταν η καρτα εχει 46 βαθμους και ακουγετα αυτος ο ψηλος ηχος ενω παιζω ενα παιχνιδι ειναι φυσιολογικο????? αυτος ο ηχος ομως ακουγεται οποτε τρεχω βαρια παιχνιδια...
freestyoler93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κατεβασε το evga precision 1.3.3 και βαλε fan speed στο 100%..αν κανει τον ηχο σημαινει πως ειναι απτο fan της vga..αν δεν κανει σημαινει πως ειναι απτο psu ...
gaspazet Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ειχα και εγω την ιδια απορια με την 4850 που εχω.....οταν σταματαγα ενα βαρυ game ο ηχος σταματουσε αμεσως......λογο θερμοκρασιας ειναι μ8...ανεβαζει στροφες!
naskoos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου Kokaa μην ανησυχείς!!! Έχω κι εγώ κοντά στο μήνα την evga gtx260 216 core και όταν τρέχω το crysis ακούγεται κι εμένα έτσι άρα δεν είναι πρόβλημα της κάρτας σου. Ο ήχος δεν είναι σίγουρα από το ανεμιστηράκι γιατί από την πρώτη στιγμή χρησιμοποίησα το evga precision 1.3.3 για να ανεβάσω τα Hz της κάρτας και έπαιξα αρκετά με τις στροφές του ανεμιστήρα! Τώρα όσον αφορά το τι είναι δεν έχω ιδέα και να σου πω την αλήθεια δε με απασχολεί αφού η κάρτα δουλεύει άψογα και σταθερά και τα σπάει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.