Kapazo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας για αλλη μια φορα!! Εχω μια 9800 gtx και μια thermalright hr 03 gt. Το προβλημα ειναι τα ψυκτρακια τα οποια δε κολλανε με τιποτα (εχω καθαρισει απειρες φορες με οινοπνευμα τις μνημες και τις φασεις ). Τελικα εβαλα θερμοαγωγιμη παστα και στις ακρες logo στιγμης και τα κολλησα ( αφου ειχα αφεαιρεσει απο τα ψθκτρακια την αυτοκολλητη ταινια ). Καλα εκανα ; Αν ναι η αποδοση θα ειναι καλυτερη η χειροτερη σε σχεση με αν ηταν κολλημενα με το αυτοκολλητο ;;
trelakias2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 φιλε να βγαλεις αμεσως τα ψυκτρακια γιατι με την κολλα θα μαζευει την θερμοκρασια και θα σου καψει της μνημες...(απαραδεκτο να βαλεις τα ψυκτρακια με κολλα logo)...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Aντι να βαζεις ΚΟΛΛΑ [ελεος δηλαδη] γιατι δε παιρνεις ενα τετοιο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800
Kapazo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το δοκιμασα και αυτο που ειπες georgeman χωρις επιτυχια. Παντως σημερα που τη δοκιμασα τα ωυκτρακια καινε. Εβαλα τους αισθητηρες θερμοκρασιας και δειχνουν 58 βαθμους μια χαρα μου φεναιται οτι εκατσαν. Ελπιζω να προσεξατε οτι πρωτα εβαλα θερμοαγωγιμη παστα και στις ακρες εβαλα κολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.