shoco Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και καλή χρονιά έχω το παραπάνω laptop και του έχω εγκαταστήσει το eeebuntu. Το πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει την transcend sdhc card 4gb class6, και το δεύτερο που με απασχολεί ειναι ότι δε μπορώ να βγάλω άκρη με την αναβάθμιση του bios. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nikosBruin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω ότι το bios και η μητρική υποστηρίζουν μέχρι 2GB, όχι 4.
shoco Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου δε νομιζω γιατι εχω δει μετα απο αναβαθμιση του bios να αναγνωριζονται και 16gb. Για πριν δεν ξερω αλλα δε πιστευω να ισχυε αυτο που λες
nikosBruin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Συγνώμη, άλλα διάβασα και άλλα κατάλαβα! Νόμισα ότι μιλάς για RAM ενώ εσύ λες για sdhc. Σαφώς και βλέπει και 16GB sdhc, έχω τέτοια και στο δικό μου και μάλιστα transcend, χωρίς πρόβλημα, οπότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα και με τα 4GB. Ίσως να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τα eeeubuntu τα οποία δεν τα έχω δοκιμάσει.
shoco Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου το πρόβλημα το έλυσα με την εγκατάσταση του eeebuntu 2 και όλα δουλεύουν ρολόι. Το μόνο που μένει να βρώ ειναι το πως θα κάνω update bios. Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.