Omiloparmenos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Παιδιά σας ευχαριστούμε για το site και το forum όπου μας παρέχεται.Θα ήθελα να σας κάνω όμως μια πρόταση...δεν θα ήταν πολύ καλή ιδέα να μπαίνουνε θέματα στην αρχική σελίδα του Insomnia τα οποία θα σχετίχοντε με τα PC και τα οποία θα τα γράφουν μέλη του Insomnia; Έτσι θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για κάποια θέματα και επιπλέον θα αποκτήσει πιο μεγάλο ενδιαφέρον! Περιμένω την απάντηση σας...πιστεύω οτι αν υλοποιήθει κάτι τέτοιο τότε το Insomnia.gr δε θα παίζετε με Τ Ι Π Ο Τ Α !
epote Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 ναι ο omiloparmenos έχει δίκιο το έχω δει αυτό να γίνεται και σε άλλα site (technicalf1) και έχει αρκετή επιτυχία. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι πρόχειρα αλλά καλά ψαγμένα άρθρα. Φυσικά πρώτα θα περνάνε από τον υπεύθυνο του insomnia. Νομίζω πώς είναι πολύ καλή ιδέα. Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο έχω αρκετό υλικό στο μυαλό για την φυσική υπεραγωγών και ημιαγωγών και την σχεδίαση μελλοντικών επεξεργαστών (από καθαρά φυσικής πλευράς γιατί δεν είμαι ηλεκτρολόγος). Όμως νομίζω πώς θα χρειάζεται ένας καθορισμός θεματολογίας θα παίρνει συνολικά θέματα θετικών επιστημών η μόνο πληροφορικής?
lalaki_2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 nai nai makari na ginei ayto tha exei endiaferon.<p>osoi theloyn (eite gia na grafoyn eite giati toys aresei h idea) as to poyn edo
Omiloparmenos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 Κατά τη δικιά μου γνώμη θετικών επιστημών...το θέμα είναι να το δεκτούν και οι moderators!!!για να δούμε θα απαντήσουν
Hal9000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Η ανανέωση των νέων θα αλλάξει ριζικά τον νέο χρόνο με τον μερικό ανασχεδιασμό της σελίδας και την υιοθέτηση ενός νέου τρόπου εισαγωγής νέων από προεπιλεγμένους χρήστες - moderators Επειδή όμως χρόνος δεν υπάρχει αρκετός και προηγούνται διάφορα άλλα προβλήματα θα παρακαλούσα να κάνετε υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.