semi58 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 παιδιά θέλω να ξέρω για M/B ASUS P5Q πως να ρυθμίσω το βίος, οποιος μπορεί να με βοηθήσει ας με βοηθήσει η μήπως πρέπει να τα έχω 'ΑUTΌ ' ,,, έχω 2gb μνήμη,επεξεργαστή E8400 στα 3.0 ghz και κάρτα γραφικών 4370 ,, εγχαριστω παρα πολύ
aladdin7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 To manual της καρτας ειναι πολυ αναλυτικο σε οτι και αν θες να κανεις!
semi58 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 aladdin7,, ευχάριστω το μονο που to manual είναι στα αγγλικά και δεν ξέρω ,.,., -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 06 : 39 : 49----- παδιά και μια απορία .Τι λάθος κάνω και με κάθε restart ζητάει όλα τα drivers s.o.s
kostasm77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 aladdin7,, ευχάριστω το μονο που to manual είναι στα αγγλικά και δεν ξέρω ,.,., -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 06 : 39 : 49----- παδιά και μια απορία .Τι λάθος κάνω και με κάθε restart ζητάει όλα τα drivers s.o.s 1) να υποθέσω οτι εγκαθιστάς τους drivers αλλά μετά από κάθε επανεκκίνηση το σύστημα βγάζει οτι ανιχνεύθηκε νέο υλικό. Πώς κατάλαβες οτι ζητάει τους drivers? ---> σε αυτή την περίπτωση, κάποια συσκευή δεν έχει εγκατασταθεί σωστά π.χ. high definition audio, το οποίο ενσωματώνεται ορθά στο sp2 & sp3 των windows (πρέπει να εγκαταστήσεις έκδοση xp με sp2 ή sp3) 2) για να ρυθμίσεις το bios είναι μια διαδικασία τεχνική που χρειάζεται προσοχή γιατί καμιά φορά η λεπτομέρεια κάνει τρομερή διαφορά. Βασικά στο bios: ->να είναι σωστή η ώρα ->πρέπει να αναγνωρίζεται σωστά ο σκληρός και το DVDRW -> να έχεις enabled τις usb -> να ρυθμίσεις τη σειρά boot -> να ρυθμίσεις (αν είναι δυνατόν) ποια κάρτα γραφικών θα ψάχνει το σύστημα πρώτα Όλα τα mobo έχουν προκαθορισμένες τις auto ρυθμίσεις οπότε και δεν έχεις να κάνεις και πολλά στο bios (μόνο όταν έχεις πρόβλημα υλικού). Αν εσύ εγκατέστησες ΛΣ π.χ. windows xp και κάθε φορά που κάνεις restart χάνονται οι ρυθμίσεις σαν να μην έχεις εγκαταστήσει τους drivers, πιθανόν: ή εγκαθιστάς λάθος drivers (ασύμβατοι drivers για τη μητρική, πιθανόν από άλλη μητρική) ή εγκαθιστάς άλλη έκδοση τους (π.χ. για windows xp 64-bit ή vista). Αν η διαδικασία που κάνεις είναι η σωστή, θα πρέπει να εξετάσεις και την περίπτωση ελαττωματικού υλικού (κάποιες "γνωστές" ασυμβατότητες που ανακοινώνονται κατόπιν εορτής), οπότε λόγω asus, μπορείς να μπεις στο asus support για ενημέρωση ή σε κάποιο forum σχετικά με προϊόντα asus Ωστόσο, καλό είναι να μας περιγράψεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και τί ακριβώς κάνεις. Μα πρώτα πρέπει να μας πεις τη σύνθεση, Λειτουργικό Σύστημα
semi58 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 kostassm77..για όσα γραφής σας εξηγώ ότι μετά την εγκατάσταση τον drivers και επανεκκίνηση ,,,,χάνονται οι ρυθμίσεις,,,,, μου ζητάει πάλι ati drivers και άλλες ρυθμίσεις όπως audio kai ethernet drivers,,,δηλαδή όλα. η σύνθεση μου είναι: intel core δυο [email protected], 2*1GBμνημη, κάρτα γράφ. connect3d 4370 512mb,,,Λειτουργικό Σύστημα XP pro.και Sp2..δεν ξέρω τι άλλο να πω που είναι το λάθος.ευχαριστω -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 02 : 01 : 36----- kostassm77, είχατε απόλυτα δίκιο κάποιο drivers δεν είχε εγκατασταθεί καλά όλα τέλεια , θέλω σιγά σιγά να μάθω πως να κάνω ο/c ευχάριστο παιδιά.όλα πάνε μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.