sam sam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) εμενα παντως δεν μου αρεσει η νεα του εμφανιση... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2009 από sam sam
afentiko7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πως βγάζω το what's new (απενεργοποιησα τις ενημερώσεις αλλά πάλι εμφανίζεται) αλλά και τα favorites και groups?
Allokotos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγκατέστησα με επιτυχία το windows live messenger 9 σε 2 PC με windows XP, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για ένα laptop me Vista.Όταν ο installer φτάνει στο 100% αρχίζει και κάνει rollback όλα όσα έχει κάνει install...Ότι και να έκανα όσες φορές και να το έκανα install δεν μπορώ να βρω καμία άκρη.Έχετε καμία ιδέα?Το τραγικό αστείο είναι οτί μετά το 40% που έχει κάνει install τον messenger και ενώ το installation συνεχίζετε για τα υπόλοιπα,μπορώ να ανοίξω τον messenger και να κάνω log in κανονικά.Αυτό βέβαια μέχρι να φτάσει στο 100% και να αρχίζει το rollback! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2009 από Allokotos
derevos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Όταν πατάω να δω τα mails μου από το "Άνοιγμα των εισερχομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" ανοίγει ο mozilla σαν default browser αλλά δεν ανοίγει με τη μία το inbox αλλά ζητάει πάλι mail account και password.:mad: Το ίδιο παρατηρήθηκε και όταν προεπιλεγμένος είναι ο explorer. Καμιά ιδέα;
dhmak Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά, απο πού μπορώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση, ολόκληρου του πακέτου των Windows Live Essentials (ελληνική έκδοση). Απ' το download.live.com κατεβαίνει ένα μικρό αρχειάκι των 1.3Mb και μετά αρχίζει και κατεβάζει. Μπορώ να βρώ κάπου το μεγάλο αρχείο που περιέχει ολόκληρο το πακέτο ;; Ο σύνδεσμος που υπάρχει στο πρώτο μήνυμα έχει παλιότερη έκδοση και όχι την τωρινή, το download της Microsoft δίνει μόνο το μικρό αρχείο των 1,3Mb, γι' αυτό ρωτάω (αυτές τις δύο πιθανές λύσεις της κοίταξα πρώτα απ' όλα (πρίν αφήσω μήνυμα)) Επεξ/σία 15 Απριλίου 2009 από dhmak
vdanasto Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Γειά χαρά, απο πού μπορώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση, ολόκληρου του πακέτου των Windows Live Essentials (ελληνική έκδοση).Απ' το download.live.com κατεβαίνει ένα μικρό αρχειάκι των 1.3Mb και μετά αρχίζει και κατεβάζει. Μπορώ να βρώ κάπου το μεγάλο αρχείο που περιέχει ολόκληρο το πακέτο ;; Στην πρώτη σελίδα του topic υπάρχει το link. Αλλιώς ψάξε στo download center της Μicrosoft.
kouris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδια χρειαζομαι βοηθεια.....εχω τα windows 7 στο pc και οταν εκανα setup στι καμερα.....(microsoft lifecam vx-1000)(δεν ειχα κανει το msn setup ακομα) και μου ελεγε να εγκαταστισω κατι για το msn....windows live essentials νομιζω....πατησα οχι επειδη δεν το ειχα κανει setup πιο πριν....το κανω setup το msn και απο τοτε δεν μπορω να ανοιξω καμερα και στο msn λεει αυτο We couldn't start your camera device. Please check that your camera is not currently in use by another program, and then try again. Παω στις ρυθμησεις της καμερας στο μενου του msn και μου λεει we are unable to run audio and video setup....μηπως μπορειτε να βοηθησετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα