Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβληματίζομαι κυρίως γιατί νομίζω ότι απεθυνεται σε χρήστες vista και 7 (beta). O 8.5 μου αργεί πολύ στην εκκίνηση

Πάντως σε όλους τους χρήστες του msn ήρθε ενημερωτικό μέιλ

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

9 here (την ειχα απο beta).

Με μια webcam... του 10ρικου μια χαρα!

Πολυ, μα ΠΑΡΑ πολυ χρησιμο το feature του login απο δευτερο pc ταυτοχρονα.

Μου αρεσει που μπορεις να δεις το status των blocked χρηστων. Αλλα εχει και μια μπαγκιά... Αν καποιος ειναι appear offline και αλλαξει μηνυμα ή εχει ενεργοποιησει να εμφανιζεται το τραγουδι που ακουει και βαλει να ακουσει καποιο, τοτε οι αλλαγες μετρανε και το τραγουδι που ακουει φαινεται!!

ΔΕΝ ειναι για 7, καθως αυτα θα βγουν σε ~1 χρονο, μεχρι τοτε θα εχουμε και αλλες messenger εκδοσεις.

Οι μεταφορες αρχειων μπορω να πω στα ιδια επιπεδα ειναι (περιοριζονται απο το upload της γραμμης του καθενα).

Δουλεψε αψογα σε windows XP SP3, windows vista και τωρα windows server 2003 (με μια μικρη τροποποιηση του κωδικα του εκτελεσιμου :P )

A patch, msn plus patch και Con con δουλευουν αριστα.

Δημοσ.

Εμένα πάντως από την beta που είχα δοκιμάσει δεν μπορεί να κάνει login και βγάζει να στείλω το error στην Microsoft. Δοκιμάζω σήμερα την final αλλά πάλι τίποτα. Έκανε τίποτα τέτοιο και σε σας?

Βγάζω αυτήν, βάζω 8.5 παίζει μαι χαρά και φυσικά δοκίμασα το installation σε άλλο PC και μπαίνει, μόνο εμένα δεν θέλει.

Δημοσ.
Αμα εχεις drivers για vista δοκιμασε τους.

αμα δεν δουλέψει δοκίμασε windows update

η καρτα εινα απο εποχη wind που ούτε αυττα την αναγνωριζαν

πηγαινα στην προστηκη νέου υλικου και εψαγνε τους drivers και τους έπερνε μεσα απο την κάρτα

αυτο έκανα και στα vista και δούλευε στα 7 πώς το κάνω ?

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 01 : 01 : 16-----

η καμερα στα 7 δεν σου δουλευει ή στα vista΄(έχω την ιδια )και δουλευει μια χαρά

εκδοση driver 1.4

Δημοσ.

Πάντως σε όλους τους χρήστες του msn ήρθε ενημερωτικό μέιλ

μπα...σε κανέναν από τους δύο λογαριασμούς μου δεν έχει έρθει(ένας windowslive και ένας hotmail)

κανένας δεν έχει πρόβλημα με Lifecam vx-3000 ?

Δημοσ.
μπα...σε κανέναν από τους δύο λογαριασμούς μου δεν έχει έρθει(ένας windowslive και ένας hotmail)

κανένας δεν έχει πρόβλημα με Lifecam vx-3000 ?

Με lifecam vx-1000 και XP Pro Sp3 κανενα προβλημα απολυτως!!

Δημοσ.
άρα το πρόβλημα περιορίζεται στην vx-3000...

ΝΑ υποθεσω πως πηγες μεσα απο τις ρυθμισεις του msn να διαλεξεις την καμερα ετσι? διοτι στην αρχη και εμενα δεν την εβλεπε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...