Hal9000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέσα στη γενική αναστάτωση που ακολούθησε η κυκλοφορία της beta έκδοσης των Windows 7, η Microsoft κυκλοφόρησε παράλληλα και τη τελική έκδοση του Windows Live Wave 3.0 που περιλαμβάνει τις περισσότερες διαδικτυακές εφαρμογές Windows Live για συνεργασία με τις αντίστοιχες διαδικτυακές υπηρεσίες της εταιρείας. Στη τελική έκδοση των Windows Live Essentials μπορείτε να βρείτε τις εξής εφαρμογές Windows Live Messenger 9.0 : Η τελική έκδοση της νέας έκδοσης του γνωστού προγράμματος ανταλλαγής άμεσων γραπτών μηνυμάτων και όχι μόνο μεταξύ φίλων. Η νέα έκδοση μπορεί να "τρέχει" παράλληλα σε 2 υπολογιστές ενώ ενδιαφέρουσα είναι η νέα λειτουργία πιο δυναμικών avatar και smilie. Τα Avatars εκτός από στατικές εικόνες πλέον μπορούν να εμφανίζουν κινούμενη εικόνα και μικρής διάρκειας video. Μάλιστα με τη βοήθεια μιας webcam, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή μικρής εικόνας που θα αντικαταστήσει με προσωπικές σας εκφράσεις, τρία από τα πιο δημοφιλή smilies. Windows Live Mail : Για όσους δε χρειάζονται τις εξελιγμένες λειτουργίες του Outlook, το Windows Live Mail εντυπωσιάζει με το λυτό του περιβάλλον και τις δυνατότητες του οι οποίες υπερκαλύπτουν τον μέσο χρήστη. Περιλαμβάνει υποστήριξη για λογαριασμούς email από Gmail, Yahoo και Hotmail ενώ περιλαμβάνει και ημερολόγιο. Windows Live Photo Gallery : Αναλαμβάνει τη μεταφορά των φωτογραφιών σας από τη φωτογραφική μηχανή στον υπολογιστή καθώς και την οργάνωση τους. Δε λείπουν οι δυνατότητες επεξεργασίας ενώ σε συνδυασμό με την υπηρεσία Windows Live Skydrive είναι δυνατό το ανέβασμα φωτογραφιών εντελώς δωρεάν για τα πρώτα 25gb και η εμφάνιση τους από οποιοδήποτε μέρος υπάρχει πρόσβαση στο Internet. Windows Live Writer : Για την όσο πιο εύκολη δημιουργία εντυπωσιακών άρθρων και αυτόματατο ανέβασμα τους στις πιο δημοφιλή υπηρεσίες blog όπως το Windows Live, Wordpress, Blogger, Live Journal και Typepad Windows Live Movie Maker : Αν και παραμένει σε δοκιμαστικό στάδιο, το νέο Movie Maker με νέο περιβάλλον εργασίας κάνει πιο εύκολη τη δημιουργία ταινιών και video clips. To ανέβασμα του τελικού αποτελέσματος σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία είναι εύκολη υπόθεση ενώ ισχύει και εδώ η συνεργασία με το Windows Live Skydrive για δωρεάν αποθήκευση έως 25gb. Download: Windows Live Wave 3.0 (Περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω εφαρμογές) | Ελληνική έκδοση Download: Windows Live Messenger 9.0 Αγγλική έκδοση | Ελληνική έκδοση Site: Windows Live Essentials
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 η 9η έκδοση του Messenger είναι άψογη imho... το login από multiple places απλά τα σπάει
becausE Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 idd αλλά αν δεν έχεις τουλάχιστον theme vista δείχνει κάπως άκυρο με των xp
zaharias13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 για όποιον το βάλει έχει βγει και το msn plus.Σε μένα μια χαρά δουλεύει
dhmak Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δέν το έχω εγκαταστήσει, τί διαφορά έχει με το 8.5 ;;
red7genius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 και εγω εχω ακομα το 8,5. γιατι δεν το βγαζει κατευθειαν μονο του να κανει ενημερωση? πρεπει να το εγκαταστησω μονος μου?
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 αξιζουν τα κατεβασα παιδια τα 7 δεν μου αναγνωριζουν μια καρατ τβ πως θα την βρώ?
21century Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ολοκληρωμένη σουίτα αλλά ελπίζω όλες οι εφαρμογές να ειναι τουλάχιστον στα Ελληνικά, αξίζει πάντως το κόπο για δοκιμή και τίποτα περισσότερο...
ntg1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Το Live Mail είναι καλύτερο από το παλιότερο. Ο Messenger πιο εμφανίσιμος, αλλά κι ως εκεί... Κάποιες επιπλέον λειτουργίες όντως τον κάνουν να ξεχωρίζει, αλλα λειτουργικά ο 8,5 μου άρεσε περισσότερο.
drm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Χρησιμοποιώ το Live Mail εδώ και καιρό, και είμαι αρκετά ικανοποιημένος (ειδικά από την δυνατότητα να συγχρονίζεις contacts σε multiple pcs μέσω το live.com)
androu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 το έβαλε κανείς ? Μπορεί να μου πεί ποια είναι η τελευταία έκδοση (build)
Tuko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς είναι η ίδια έκδοση με αυτή που κυκλοφορεί εδώ και 1 μήνα στο νετ. Απο μένα είχε φάει σουτ, γιατί οι μεταφορές αρχείων έχουν γίνει ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΡΓΕΣ...κατα τα άλλα... κολοκυθόπιτα ^^
GiannisMetal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 παιδιά εμένα δεν μου λειτουργούσε η κάμερα (microsoft lifecam) σαν μικρόφωνο λειτουργούσε, αλλά δεν μπορούσα να κάνω βίντεο-κλήση...με την 8.5 κανονικά.. update : ίδιο πρόβλημα και άλλοι χρήστες...λέει ότι η κάμερα χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα, ενώ αυτό δεν συμβαίνει. ανοίγοντας το προγραμματάκι της κάμερας, βλέπουμε ότι λειτουργεί κανονικά... bug? http://www.fixya.com/support/t1442719-life_cam_3000_problems_windows_live -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 09 : 35 : 24----- Παιδιά ας απαντήσει κάποιος στο προηγούμενο μήνυμα μου, είναι πολύ σημαντικό bug αν υπάρχει... Πολλοί έχουν την lifecam vx-3000
agouraki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 αξιζουν τα κατεβασα παιδια τα 7 δεν μου αναγνωριζουν μια καρατ τβ πως θα την βρώ? Αμα εχεις drivers για vista δοκιμασε τους. αμα δεν δουλέψει δοκίμασε windows update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα