Προς το περιεχόμενο

Χρήστες με πολλαπλά nicks...

Sean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία έχει παρατηρηθεί (ιδιαίτερα στο Μπλα Μπλα) ότι διάφοροι χρήστες χρησιμοποιούν πολλαπλά nicknames για να ποστάρουν σε συγκεκριμένα topics παραπλανώντας με αυτό το τρόπο τους υπόλοιπους χρήστες... <p>Θα τους παρακαλούσα να σταματήσουν και να χρησιμοποιούν ένα και μοναδικό nickname...<p>Ευχαριστώ... wink.gif" border="0

Δημοσ.

File Sean ayto einai kati pou isws eseis oi moderators mporeite na to rythmisete.Anyway thelw na pw to exhs.To nick pou exw kai genika h aythentikh eggrafh mou den einai ws Coilworks_ alla ws Coilworks (xwris underscore) kai den tha eixa kanena logo na kanw mia parapanw eggrafh me to idio nick an den exana ton kwdiko (giati otan ekana thn eggrafh o kwdikos mou eixe apostalei sto e-mail,kai exwntas xasei ton kwdiko kai tou e-mail mou ,den mporesa na xanaparw ton kwdiko)(ta ekana mpaxalo me liga logia).Elpizw ayto pou ekana na mhn enoxlei. cool.gif" border="0

Δημοσ.

An ginete texnika i kaliteri lisi tha einai na enothoun kapos ta nick ,diladi i allagi tou thematos na ginete san na stelnei neo post o idios xristis.

Etsi den tha ginei kai zimia an kaneis lathos stin ektimisi sou.

Tora kai ego prepei na exo kanei egrafi poli palia me nick blizard alla meta exasa to forum kai mazi kodiko klp.

Einai eukolo an to email tou blizard den iparxei, pou einai mallon etsi na eleutherothei to nick?

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Sean.

Εγώ προσωπικά έχω να προτείνω την μέθοδο της «αυθεντικότητας» που έχω δει σε κάποιο άλλο site. Ίσως είναι υπερβολικό το παράδειγμα που θα παραθέσω, αλλά ακούστε το.

Ζητά το site, φωτογραφία και φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, να σταλεί με φαξ ή με e-mail. Οι χρήστες που θα δεχθούν το παραπάνω, αποκτούν ταυτότητα (ένα μικρό σηματάκι) «αυθεντικότητας» κάτω από το nicname.

Είμαι διατεθειμένος, ακόμα κι αυτή την στιγμή να στείλω με e-mail, φωτοτυπία της αστυνομικής μου ταυτότητας, το nickname που χρησιμοποιώ, ακόμα και το password με το οποίο «μπαίνω» στην insomnia.

Δημοσ.

Egw lew file Bonaparth na dwsoume to A.F.M. mas ton arithmo ths pistwtikhs ktl..Mhpws phges sto epishmo forum ths KGB? Pantws sovara twra ,an oi moderators epithimoun na diorthwsoun aytes tis kinhsies ,einai oi monoi pou mporoun kai sigoura emeis pou den xeroume pws leitourgei to forum kai ti ikanothtes exei o kathe moderator dne mporoume na boithisoume alla mono na proteinoume aples lyseis.An mporousate p.x. na deite to ip h thn syndesh aytou pou kanei login sto insomnia forum h kapoio allo stoixeio tou pou na pistopoiei thn aythentikothta tou tha mporousate aneta na protrepsete thn kataxrhsh twn nick. cool.gif" border="0

Δημοσ.

Ναι φίλε wwwtasos και Coilworks_, παραδέχομαι ότι είναι όχι λίγο υπερβολικό, αλλά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.

Απλά ήθελα να αναφέρω τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο site που χρειάζονται το verifying (επαληθευτικό που θα έλεγε και ο Γηριόνης).

Δημοσ.

Τι λετε βρε παιδια τωρα δε στεκει αυτο. Δηλαδη εγω που ειμαι 14-15 πρεπει να εχω αστυνομικη ταυτοτητα για να μπω; Ή θα πρεπει οποιοσδηποτε μπαινει στο φορουμ να εχει σκανερ; Για καντε μια αναλογια να δειτε ποσα ατομα της ηλικιας μου εως και 17 ειναι δω. Θα μου πειτε μπορουνε να δωσουνε του πατερα τους. Με την ιδια λογικη καποιος δε μπορει να διαθεσει περισσοτερες αστυνομικες ταυτοτητες; (διαφορετικου προσωπου)

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by placid:

<strong>Τι λετε βρε παιδια τωρα δε στεκει αυτο. Δηλαδη εγω που ειμαι 14-15 πρεπει να εχω αστυνομικη ταυτοτητα για να μπω</strong><hr></blockquote><p>Τώρα τι να πώ. Έχει δίκιο ο φίλος placid. ΑΠΟΛΥΤΟ.

frown.gif" border="0

Αλλά μια γνώμη είπα κύριοι...Σαν παράδειγμα. Ίσως να μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο topic απευθυνόταν (και απευθύνεται) προς τους διάφορους κακόβουλους χρήστες (προφανώς μικρούς σε ηλικία) οι οποίοι χρησιμοποιούν τα πολλαπλά nicknames σαν παιχνίδι...

Ελπίζω να καταλαβαίνουν (ή έστω να καταλάβουν κάποια στιγμή...) για ποιο λόγο δεν είναι τίμιο να χρησιμοποιούν διάφορετικά nicks...<p>Υ.Γ. Ηρέμησε Placid wink.gif" border="0

Δεν πρόκειται να ζητήσουμε φωτοτυπίες της ταυτότητας...<p>Υ.Γ.1 Πάντως αυτό με το αριθμό της πιστωτικής κάρτας μου ακούγεται σαν καλή ιδέα... wink.gif" border="0

Δημοσ.

siga min sou doso tin pistotiki re! telos eimai ?<p>kai an kapios den thelei na matheutei to onoma tou(gia opoiadipote logo) ti tha kanei? <p>min tis amolta toso eleytera! smile.gif" border="0 (sorry alla itan poli koulo auto pou eipate me tin tautotita!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...