EVANBEST Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια. Εχω forthnet 2play Το προβλημα το δικο μου ξεκιναει απ τον Ιουνιο/2008 και κορυφωνεται. τωρα. Μεχρι και τον ιουνιο μου εδινε 14000 kbps download και περιπου 100kbps upload. Εκτοτε αρχισε να πεφτει και να πεφτει το download και εχει φτασει τωρα στο 9500kbps. Το μεγαλυτερο προβλημα ομως δεν ειναι αυτο. Ειναι οτι σχεδον εχει μηδενιστει το upload. Παιζω με: router siemens cl-110 (δοκιμασα και αλλο router - linksys) winows xp. Οι τιμες που φαινονται στο router ειναι 9500DL kai 1021 UL. Το download ειναι πραγματικο. Το upload ομως δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Εχω δοκιμασει: Κλειστα ολα τα προγραμματα που μπορει να επηρεαζουνε. Αλλαγη router (δοκιμασα το linksys). Απ ευθειας το καλωδιο πανω στο router (και οχι να μεσολαβει καποιο splitter κλπ). Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που μπορω να κανω. Προσπαθω να ανεβασω αρχειο 1 mb σε καποιο email και στα 13 λεπτα που το παρατησα δεν ειχε ανεβει ακομα (το test απο 3 διαφορετικα mail). Αυτο που ζηταω απο οποιον απο εσας ξερει ειναι να μου πει αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να checkαρω. Ευχαριστω παρα πολυ. Καθε βοηθεια θα μου φανει χρησιμη. Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 τηλέφωνο στην Forthnet πήρες?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 speedtest.forthnet.gr για να δεις αν το upload ειναι οκ.εναλακτικα στειλε κατι σε ftp.
EVANBEST Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Απο σημερα το προβλημα διορθωθηκε παιδια. Οι τιμες που εχω στο speed test 863 upload 8.04 download Δεν ξερω πως σας φαινονται παρ ολα αυτα οταν για 5 μερες ανεβαζα με 2-4 kb/s μου φαινεται super να ανεβαζω με 70 περιπου (πριν λιγο εκανα ενα check). Ελπιζω να μην ξαναχαλασει to upload και ελπιζω να ξαναπιασω τις παλιες ταχυτητες που μου εδινε η forthnet (μιας και στο παρελθον μου εδινε περιπου 14500 download σταθερα). Οσο για το πως εγινε εγω δεν πειραξα κατι. Προφανως ηταν η γραμμη που ειχε προβλημα Σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που σπευσατε να με με βοηθησετε με τις γνωσεις σας.
skar1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 τα ιδια και εδω με το upload . Σημερα φτιακτηκε.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μπορει κατι να εγινε.στο download αμα χαλασει κατι και εχει αλλαξει η ταχυτητα που κλειδωνει εκει συνηθως φτεει η γραμμη σαν χαλκος.γιατι εσενα κλειδωνε 1024 και ανεβαζε λιγο χαλια .αν εφταιγε ο χαλκος εκει ΣΥΝΗΘΩΣ θα βλεπες αλλη ταχυτητα.ΣΥΝΗΘΩΣ οχι παντα.
powerslave Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το noise και το attenuation τα έχεις κοιτάξει; Μήπως έχουν αυτά μεγάλες τιμές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.