_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Έχω πρόβλημα στα windows, αφήνω τον music player να παίζει ενώ δουλεύω άλλα προγράμματα ή σερφάρω στο ίντερνετ, όπως όλος ο κόσμος δηλαδή, και συχνά, όταν κάνω κλικ για οτιδήποτε (είτε για να κατεβάσω ένα παράθυρο, είτε δίνω μια εντολή στο πρόγραμμα το οποίο δουλεύω, οποιοδήποτε κλικ δηλαδή, χάνεται ο ήχος, ενω΄ ο player φαίνεται να παίζει. Το φρικαλέο είναι ότι αυτό έχει γίνει με Windows Media Player Winamp και τώρα Jet audio. Οταν χρησιμοποιούσα το πρώτο, έπρεπε να κάνω restart για να ξαναλειτουργήσει ο ήχος. Με τα άλλα, απλώς ξανανοίγω το πρόγραμμα. Φορμάτ έχω κάνει αρκετά τελευταία για άλλους λόγους, αλλά αυτό το πρόβλημα είναι σταθερό. ΠΡοφανώς δεν σχετίζεται με τους players ούτε με το ...ποντίκι (!) αλλά δεν ξέρω με τι σχετίζεται.
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον κάτι με τις ρυθμίσεις ήχου ή τις συντομεύσεις του ποντικιού έχει να κάνει. Αν χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα που να προσδίδει δυνατότητες στο ποντίκι δοκίμασε να το αφαιρέσεις. Όταν κόβεται ο ήχος, το εικονίδιο στο tray για την ένταση δείχνει κανονικά την ένταση ή αποκομμένη;
_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω βάλει καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση ποντικιού, εκτός αν υπάρχει αυτόματα κάτι στα windows, πού να το ψάξω; Ούτε τις ρυθμίσεις ήχου έχω πειράξει. Στα 2 πρωτα προγράμματα έδειχνε να παίζει κανονικά. Στο Jetaudio παγώνει και το πρόγραμμα. Αν σου λέει κάτι, το ίδιο μου έχει συμβεί με τον ήχο και όταν παίζει βιντεάκι στο youtube και εγώ κλικάρω το scroll να διαβάσω σχόλια ή να δω τα related videos. (Ένα φεγγάρι που έιχα κάνει dual με ubuntu, έβλεπα βιντεάκια μόνο στο ubuntu για να μη σπάζομαι.)
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κάνε έναν νέο χρήστη και μπες από εκεί να δεις αν στο κάνει ξανά. Αν έχεις XP Pro, κάνε αποσύνδεση, πάτα 2 φορές ALT+CTRL+DELETE και θα σου εμφανίσει εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης. Γράψε σαν όνομα Administrator και αν έχεις ορίσει κωδικό βάλτον από κάτω ή αν δεν έχεις κωδικό άστο κενό. Συνδέσου έτσι και δες αν σου κάνει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.