Προς το περιεχόμενο

Προβληματικος driver σε ΑSUS P6T Deluxe (X58)

souza_t_alogaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μάλλον με τους drivers έχουν και όχι με την μητρική, γιατί δεν είναι δυνατόν να σου παρουσιάζεται το πρόβλημα μόνο με ένα συγκεκριμένο λειτουργικό...αν είχε πρόβλημα η μητρική θα υπήρχε παντού...

Tο περίεργο πάντως είναι ότι αντί να το λύσουν βγάζουν version 2.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι δουλειά της Asus να βγάλει driver για τον controller, αλλά της εταιρείας που φτιάχνει τον controller...

Δημοσ.
δεν είναι δουλειά της Asus να βγάλει driver για τον controller, αλλά της εταιρείας που φτιάχνει τον controller...

Ναι αλλά εμείς αγοράζουμε το motherboard της ASUS και οχι τον σκέτο τον controller.

Οποτε η ASUS πρέπει να κυνηγήσει την λύση.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι άλλα όπως καταλαβαίνεις δεν έχει top priority κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε όλους και κάτω από όλες τις συνθήκες

Δημοσ.
μάλλον με τους drivers έχουν και όχι με την μητρική, γιατί δεν είναι δυνατόν να σου παρουσιάζεται το πρόβλημα μόνο με ένα συγκεκριμένο λειτουργικό...αν είχε πρόβλημα η μητρική θα υπήρχε παντού...

Aναποσπαστο κομματι του hardware ειναι οι drivers για τα δημοφιλεστερα λειτουργικα.

Οταν μια μητρικη ενσωματωνει καποιους controllers αλλου κατασκευαστη η εταιρια που κατασκευασε την μητρικη ειναι υπευθυνη για την ορθη λειτουργια του hardware. Εγω αγορασα ASUS οχι Marvell.

Παντως ειναι νομος οτι καθε καινουριο Μ/Β εχει bugs. Mερικες φορες ειναι ασημαντα, αλλες φορες σημαντικα.

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα:)

Εγω θα ηθελα να καταθεσω αλλο ενα "προβλημα" που εχω συγκεκριμενα με την onboard καρτα ηχου του ιδιου motherboard.To "προβλημα" αυτο ειναι μαλλον με τα vista x64 γιατι πρωτοεβαλα χp αλλα δεν το αντιμετωπισα.Εχω τα gigaworks της creative εδω και αρκετα χρονια(5.1/500RMS) otan εβαλα vista και τους οδηγους απο cd....δεν μου επαιζαν και τα 4 ηχεια στην ιδια ενταση,τα μπροστινα παιζουν πολυ δυνατοτερα απο τα πισω(αμα κλεισω τα μπροστινα τα πισω ισα που ακουγονται)....Ναι εχω ενεργοποιησει το Sonic Focus,τα εχω βαλει τετραφονικα(ουτε στερεο,ουτε 5.1 αλλαζε τπτ παλι το ιδιο επαιζαν και τα 4!!!)εχω δοκιμασει και απο Νετ οδηγους αλλα τπτ.Εχει τεσταριστει σε ταινιες και mp3 με winamp pro,WMP,BS player!Otan κανω μεσα απο τις ρυθμισεις του Soundmax δοκιμη στα ηχεια...ακουγεται ο δοκιμαστικος ηχος το ιδιο σε ολα.....!!!

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...