Alchemist` Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά έχω το Laptop Toshiba Satellite A300D-155... (AMD Tu rion X2 RM70, HD3470,4Gb Ram) Είχα βάλει στις ρυθμίσεις των Windows αλλα και του ΒΙΟΣ η cpu να δουλεύει συνεχώς στο 100% και να μην αλλάζει συχνότητα για εξοικονόμιση ενέργειας... Γενικώς να μην γίνεται καμία εξοικονόμηση ενέργειας... Όλα λειτουργούσαν ρολόι μέχρι που σήμερα άρχισαν να κολάνε τα παιχνίδια,και είδα ότι η cpu βρίσκεται συνέχεια στα 500Mghz, έλεξα ξανα τις ρυθμίσεις αλλά όλα είναι όπως πρίν... Δεν μπορώ να κάνω την cpu να επιστρέψει στα 2Ghz, plz HELP!!!!
arkas2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά έχω το Laptop Toshiba Satellite A300D-155... (AMD Turion X2 RM70, HD3470,4Gb Ram) Είχα βάλει στις ρυθμίσεις των Windows αλλα και του ΒΙΟΣ η cpu να δουλεύει συνεχώς στο 100% και να μην αλλάζει συχνότητα για εξοικονόμιση ενέργειας... Γενικώς να μην γίνεται καμία εξοικονόμηση ενέργειας... Όλα λειτουργούσαν ρολόι μέχρι που σήμερα άρχισαν να κολάνε τα παιχνίδια,και είδα ότι η cpu βρίσκεται συνέχεια στα 500Mghz, έλεξα ξανα τις ρυθμίσεις αλλά όλα είναι όπως πρίν... Δεν μπορώ να κάνω την cpu να επιστρέψει στα 2Ghz, plz HELP!!!! στο κατω μερος δεξια της οθονης εχει ενα παραθυρακι με μπαταρια.κανε δεξι κλικ πανω και θα σου βγαλει adjust power settings.πατα αυτο και βαλτο να δουλευει σαν desktop kaι οχι σαν λαπτοπ.κανε την προσευχη σου να δουλεψει
Alchemist` Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 στο κατω μερος δεξια της οθονης εχει ενα παραθυρακι με μπαταρια.κανε δεξι κλικ πανω και θα σου βγαλει adjust power settings.πατα αυτο και βαλτο να δουλευει σαν desktop kaι οχι σαν λαπτοπ.κανε την προσευχη σου να δουλεψει το δοκίμασα είδη m8, τπτ...
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Τον AMD Processor Driver τον εχεις περασει?πριν μια βδομαδα και μενα δούλευε τερμα o turion και με αυτο έφτιαξε ,AMD Processor Driver Version 1.3.2.0053 και το κατεβαζεις απο εδω http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html
nrg85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον RM-70...με το cpuz έχοντας κάνει επιλογή σχεδίου παροχής ενέργειας-->Υψηλές επιδόσεις μου εμφανίζει core speed 1 GHZ και ανα μερικά δευτερόλεπτα κάνει ένα "τσάκ" για ένα δευτερόλεπτο στα 2 ghz και μετά πάλι 1 ghz και δώστου πάλι απ'την αρχή....Ποιό αρχείο κατεβάζω από τη σελίδα της AMD ? Να πώ ότι μιλάμε για vista ultimate...μήπως μπορεί να γίνει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ???
arkas2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ρε δεν ειναι προβλημα αυτο.απλα οπου καταλαβει ο επεξεργαστης οτι θελει παραπανω ισχυ ανεβαινει στα 2GHz
nrg85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 μου κάνει εντύπωση διότι όταν κάνει αυτό το "τσαφ" στα 2 το κάνει ας πούμε περιοδικά ανά στάνταρ διαστημα δευτερολέπτων π.χ ανα 10 δευτερόλεπτα και όχι επειδή θα τρέξω κάτι βαρυ...λογικά δεν θα έπρεπε να είναι μόνιμα στα 2 ???
arkas2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 κατεβασε και τρεξε το προγραμμα super pi(μετρα τον επεξεργαστη βαλε για αρχη 2Μ)ειναι μικρο προγραμμα γυρω στα 70Κβ.καθολη την διαρκεια που το τρεχεις πρεπει ο επεξεργαστης να ειναι στα 2GHz.δοκιμασε και πες μας τι εγινε
nrg85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ετρεξα το παραπάνω πρόγραμμα μαζί με το cpuz δίπλα-δίπλα για να βλέπω το core speed και ήταν καθόλη την διάρκεια 2 ghz και μόνο 2 φορές για ένα δέκατο του δευτερολέπτου την κάθε μία πήγε στα 1.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ??? Ήμουν ένα στάδιο πρίν τον πακετάρω και τον στείλω να τον κοιτάξουν στην τοσίμπα.
arkas2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 μια χαρα εισαι.απλα ειναι αυτο που σου ειπα.ο επεξεργαστης βλεπει απο το συστημα ποτε χρειαζεται περισσοτερη ισχυ και δινει αναλογα...δεν ειναι αναγκαιο να δουλευει 100% ολη την ωρα...
nrg85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε....Δεν μπορείς να φανταστείς από τι μπελάδες με εβγαλες...!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.