Mparkou13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 εχω κατεβασει μια ταινια η οποιοα ειναι χωρις υποτιτλους..μηπως ξερει κανεις κανενα προγραμμα το οποιο μπορει να βαλει υποτιτλουσ σε μια ταινια..τοθσ υποτιτλουσ της ταινια τουσ εχω κατεβασει ηδη
kosmis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 εχω κατεβασει μια ταινια η οποιοα ειναι χωρις υποτιτλους..μηπως ξερει κανεις κανενα προγραμμα το οποιο μπορει να βαλει υποτιτλουσ σε μια ταινια..τοθσ υποτιτλουσ της ταινια τουσ εχω κατεβασει ηδη Δηλαδή έχεις το avi και το srt και θέλεις να δεις την ταινία στον υπολογιστή ή ζητάς κάτι άλλο;
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να είναι με το ίδιο ακριβώς όνομα, μόνο η κατάληξη να αλλάζει. movie.avi movie.srt Αν δεν έχεις επιλέξει να εμφανίζονται οι καταλήξεις από τα γνωστά αρχεία δεν θα βλέπεις το .avi, δεν έγινε τίποτα, απλά άλλαξε τους υπότιτλους έτσι ώστε το όνομα του αρχείου να είναι ακριβώς το ίδιο με της ταινίας κάνοντας αντιγραφή το όνομα του avi και επικόλληση στο όνομα του srt χωρίς να σβήσεις το .srt στο τέλος. Μετά κατέβασε ένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει αναπαραγωγή τέτοιου είδους αρχεία, π.χ. KMPlayer. Βάλε να παίξει η ταινία με αυτό.
dennisnv Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 1.Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το Direct Vod Sub.Eίναι ένα προγραμματάκι που διαβάζει τους υπότιτλους με όπιο player θέλεις. 2.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VLC Player.Διαβάζει τους όλους υπότιτλους χωρίς να χρησιμοποιήσεις το παραπάνω πρόγραμμα. * Πρόσεξε όμως... 1.Για να παίξει και στο windows media player πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. 2.Πρέπει να είναι και τα 2 αρχεία το ίδιο όνομα π.χ ταινία.avi - ταινία.srt/sub όπως λέει και ο micos000..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.