Προς το περιεχόμενο

θα παίξει ή να την ακυρώσω?

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά μόλις παρήγγειλα την Samsung SM 2053BW μετά από αρκετή μελέτη, ελπίζω να είναι καλή επιλογή. Δεν παίζω games, θα είναι για δουλειά γραφείου και καμιά ταινία.

Πέιτε μου σας παρακαλώ αν θα υπάρχει πρόβλημα ανάλυσης με την geforce4 mx440, αν θα υποστηρίζει 1680χ1050. Έχω τους τελευταίους drivers που ΔΕΝ δίνουν προεπιλογή για αυτήν την ανάλυση, ενώ δίνουν επιλογές μέχρι και 2048χ1536. Υπάρχει ρύθμιση custom, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει.

Το πρόβλημα ρωτήθηκε και σε άλλο thread, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ότι θα δουλεύει τελικά...

Να την ακυρώσω???????

Δημοσ.

Θα παίξει.Όταν εγκαταστήσεις τους drivers της Samsung θα γίνει αυτόματα η ρύθμιση ή το λιγότερο πιθανό θα σε ρωτήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης αν θέλεις να γίνει η ρύθμιση.Εγώ τεστάρισα παρόμοια οθόνη με παλαιότερη κάρτα γραφικών ενός P III.Eίναι καλή επιλογή.(Γιά δουλειά γραφείου κάνε ρύθμιση 36% brightness and 40% contrast,για ταινίες ανέβασε το contrast έως 70%.)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν ήθελα να δώσω λεφτά για το παλιό μου pc αλλά η παλιά CRT που έχω δεν παλέυεται καθόλου, και είπα τουλάχιστον να μην πάρω κάτι μάπα ή που δεν θα δουλεύει...:o

Δημοσ.

Επανέρχομαι για να πω εντυπώσεις για...μελλοντική χρήση

Η οθόνη μέχρι στιγμής είνα πολυ καλή, αφού τη χρησιμοποιήσω λίγο και κάνω λίγη δουλειά με κατεβασμένα contrast & φωτεινότητα (το default είναι στο φουλ!) θα μπορώ να πω κι άλλα.

Όσο για το θέμα με την κάρτα γραφικών:

-Στα Windows τρόμαξα λίγο γιατί μέχρι να περάσω τους drivers, κι ενώ έδειχνε εικόνα, έσβηνε στα 2 λεπτά, αλλά μόλις μπήκαν οι drivers έστρωσε, και η optimal ανάλυση εμφανίστηκε ως δια μαγείας στις επιλογές της nVidia. Τώρα τα σπάει!.

-Στο Ubuntu, ενώ υπήρχε από πριν επιλογή για την σωστή ανάλυση, τα κάνει όλα καλά εκτός από video playback, που "σπάει" την εικόνα στη μέση. Ίσως και να το έκανεκαι στην 17 crt μου αλλά δεν έβλεπα ποτέ βίντεο εκεί. Σε αυτό βέβαια φταίνε οι linux drivers της κάρτας και όχι η οθόνη, αλλά το αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται.

Τέλος, να πω ότι δεν μετάνιωσα που δεν πήρα 22άρα γιατί δεν είμαι gamer και, με βάση αυτό που βλέπω τώρα, μου φαίνεται υπερβολή.

Αυτά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...