xaroula12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Χαιρεται παιδια!!!Καλη χρονια σε ολους και οτι επιθυμειτε!!!!Εχω ενα laptop acer στο οποιο εχει χαλασει το cd/dvd.Επισης για καλη μου τυχη διοτι ειμαι πολυ τυχερη (φαινεται) κολλησε και ο υπολογιστης πιθανως απο καποιον ιο και δεν προχωραει μια...!Πως μπορω να του κανω φορματ χρησιμοποιωντας usb και windows xp???Ειχα αντιγραψει απλα τα windows μεσα στο usb αλλα δεν καταφερα να κανω τιποτα.....Αργοτερα μου ειπαν πως πρεπει να μετατρεψω σε κατι δεν γνωριζω τι τα windows και μετα να τα βαλω στο flashaki.Ξερω να κανω γενικα φορματ αλλα δεν γνωριζω τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να μετατρεψω τα windows xp σε καποιο προγραμμα install.Και τελος μπορω την ολη διαδικασια να τη κανω σε αλλο υπολογιστη με vista?Η θα παθει και αυτος????Δεν γνωριζω αν εχει ξαναειπωθει το θεμα αυτο και ζητω συγνωμη...Εχω πτυχιακη και εχω αγχωθει τρελα!!!!Υπαρχει καποιος που να γνωριζει?????Ευχαριστω εκ των προτερων !!!!!
xaroula12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Toli_01 ευχαριστω παρα πολυ για τον οδηγο αυτο αλλα στα αγγλικα εχω βρει πολλους και τα εχω βρει πολυ εως παρα πολυ σκουρα!!!!Εχω γνωσεις αγγλικων αλλα οχι τοσο καλεσ για να μην φοβαμαι μηπως κανω κατι λαθος και τα κανω μανταρα...Μπορεισ να με βοηθησεις στα ελληνικα????Πιστευω πως και αλλοι θα εχουν αυτη τη δυσκολια....Ευχαριστω και παλι!!!
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Η διαδικασία είναι πολύ απλή (την έχω κάνει καμιά 10αριά φορές στο eee μου ) - Αντιγράφεις το περιεχόμενο του cd των xp στον σκληρό δίσκο. - Κατεβάζεις το πρόγραμμα που έχει στον οδηγό που έδωσα (usb_multiboot_10.zip). - Τρέχεις το αρχείο USB_MultiBoot_10.cmd (θα σου ανοίξει ένα παράθυρο DOS. Αν έχεις vista απενεργοποίησε το uac γιατί θα σου σπάσει τα νεύρα και μάλλον δεν θα καταφέρεις τίποτα). - Ακολουθείς τις οδηγίες (Συνοπτικά: Πατάς ένα οποιοδήποτε πλήκτρο, μετά "P" και "enter", σου ανοίγει το PetoUSB και φορμάρεις το φλασάκι, κλείνεις αυτά που άνοιξαν και επιστρέφεις στο παράθυρο DOS, σου έχει νέες επιλογές. Πατάς "1" και "enter" και διαλέγεις το path των xp -ο φάκελος που πέρασες τα περιεχόμενα του cd δηλαδή-. Μετά πατάς "2" και "enter" και διαλέγεις το φλασάκι στο οποίο θέλεις να περαστούν τα xp. Μετά "3" και "enter" και αρχίζει η διαδικασία! -θα σε βάλει να πληκτρολογήσεις username, password κτλ γιατι δεν θα στα ρωτήσει κατα την εγκατάσταση-. Όταν αρχίσει να περνάει αρχεία, όπου ρωτάει "Yes" ή "No" εσύ πάντα "Yes" θα λες ) - Μόλις τελειώσει κάνεις ασφαλή κατάργηση και το βάζεις στο λάπτοπ. - Όταν bootαρεις απ'το φλασάκι έχει κάτι αριθμημένες επιλογές. Την πρωτη φορά θα πατήσεις την επιλογή "1" και στις επόμενες δυο επανεκκινήσεις την επιλογή "2". - Έχεις πλέον xp στο λάπτοπ edit: Α, αν δεν σου βρίσκει το πρόγραμμα το φλασάκι, δοκίμασε με άλλο. Εμένα ένα emtec δεν μου το έβρισκε, με ένα kingston δούλεψε κανονικά.
xaroula12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Εισαι Θεος παιδι μου!!!!!ΘΕΟΣ!!!!Τι αλλο να πω????Πες μου!!!Και αλλη μια ερωτηση!!!!Τι ειναι το uac????Και πως να το απενεργοποιησω???Που θα το βρω???Το usb ποση χωρητικοτητα να εχει???ΚαΙ το σημαντικοτερο!!!Ελπιζω να μην παθει ο υπολογιστης με τα vista τιποτα διοτι δεν ειναι δικος μου και δεν εχω ορεξη να με κυνηγανε!!!! Ευχαριστω παρα πολυ!!!Αν χρειαστω καποια αλλη βοηθεια θα βρισκεσαι εδω για να σε ρωτησω???
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Και να ήθελες να τον χαλάσεις τον υπολογιστή με τα vista δεν θα τα καταφέρεις με ένα απλό πρόγραμμα που γράφει φλασάκια Το το uac (user account control ή κάπως ετσι) το βρίσκεις στον πίνακα ελέγχου-> λογαριασμοί χρηστών-> η τελευταία επιλογή, δεν θυμάμαι πως ακριβώς το λέει (πατάς πάνω, θα έχει την επιλογή τικαρισμένη, την ξετικάρεις πατάς ok και ζητάει επανεκκίνηση). Για φλασάκι, το 1GB αρκεί. Αν θες βέβαια βάλε κανα 2γιγο για σιγουριά.
xaroula12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την βοηθεια σου!!!!Με σωσες!!!!Και οχι τιποτα αλλο οποτε κανω εργασιες για την σχολη τοτε χαλαει ο υπολογιστης!!!Ταμα το χει!!! -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 04 : 09 : 13----- Ωραια η διαδικασια αυτη!!!μεχρι στιγμης ολα πηγαν ρολοι!Οταν πηγα να κανω boot απο το usb δεν βρηκα καμια επιλογη για να το επιλεξω...Το μονο που ειχε ειναι from hard disk, from floppy devices from cd rom and from boot to lan...τι κανω τωρα?????
modfi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 gia sou re file toni. me lene dimitri prospathisa na kano auto pou egrapses me to flasaki alla eki pou leei [Μετά "3" και "enter" και αρχίζει η διαδικασία! -θα σε βάλει να πληκτρολογήσεις username, password κτλ γιατι δεν θα στα ρωτήσει κατα την εγκατάσταση-.] otan to kano den mou leei tipota gia username ktl.mporeis na me voithisiis???
d3m0n Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλώς ήρθες modfi, αλλά μάλλον δεν πρόσεξες κάτι : Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
modfi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 exo to idio provlima pou ixe kai i xaroula12.den mporousa na kano format me cd.itan xalasmeno to cd-rom mou.prospathisa na kano auto pou egrapses alla den mou petixe .mporeis na me voithisisss sto ti ekana lathos?????thenks. ---------- Προσθήκη στις 12:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:03 ---------- sorry den to iksera ---------- Προσθήκη στις 12:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ---------- αρχισα να γραφω ατσαλα και δεν το προσεκσα...
_Anonymous_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 http://wintoflash.com/home/en/ Αυτος ειναι σχετικα ενας ευκολος τροπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.