chrism4111 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν έχω μια μητρκή Dfi 661fx-MLV.. Και τωρα τελευταια ηθελα να παρω εναν σκληρο δισκο εσωτερικο γιατι δεν την παλευω με τα 80gb που μου προσφερει ο Excelstore j680... Μπορει καποιος να μου πει τι τυπου hdd να παρω ή ας πουμε τι πρεπει τουλαχιστον να λεει στο e-shop η σε αλλα καταστηματα online στο interface του σκληρου??...Επισης ας μου προτεινει καποιος και κανεναν hdd!...Ψαχνω απο 320gb και πανω και δινω μεχρι 100euro... Τα τεχνικα χαρακτηριστικα της μητρικης ειναι τα παρακάτω: * CPU socket (Socket 478, mainboard revision C supports processors based on Prescott core) * 2 x DDR SDRAM DIMM (up to 2 GB DDR200/266/333/400) * 1 x AGP (with a latch) * 3 x PCI * Power connectors: standard ATX and 4-pin connector for 12 V * 1 x FDD * 2 x IDE (Parallel ATA) – all in the chipset * 2 x SATA (Serial ATA) RAID – both are in the chipset, supporting RAID 0, 1 and JBOD * 2 connectors for brackets with additional USB (2.0) ports * 1 x CD/DVD audio connector * Headers for additional Audio-Outs and S/PDIF * 2 x fan connectors (both with RPM control) * PS/2 mouse and keyboard * 1 LPT, 1 COM port, 1 D-Sub (VGA) * 2 x USB * 2 x USB and 1 x RJ-45 (Fast Ethernet) * 3 x Audio (Mic-In, Line-In, Front) Ερωτηση... Η μητρικη εφοσον παιρνει SATA δεχεται και SATA 2 ή υπαρχει διαφορα στα καλωδια στην συνδεση στο interface???? Σας ευχαριστω εκ των πρωτέρων
chrism4111 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν έχω μια μητρκή Dfi 661fx-MLV..Και τωρα τελευταια ηθελα να παρω εναν σκληρο δισκο εσωτερικο γιατι δεν την παλευω με τα 80gb που μου προσφερει ο Excelstore j680... Μπορει καποιος να μου πει τι τυπου hdd να παρω ή ας πουμε τι πρεπει τουλαχιστον να λεει στο e-shop η σε αλλα καταστηματα online στο interface του σκληρου??...Επισης ας μου προτεινει καποιος και κανεναν hdd!...Ψαχνω απο 320gb και πανω και δινω μεχρι 100euro... Τα τεχνικα χαρακτηριστικα της μητρικης ειναι τα παρακάτω: * CPU socket (Socket 478, mainboard revision C supports processors based on Prescott core) * 2 x DDR SDRAM DIMM (up to 2 GB DDR200/266/333/400) * 1 x AGP (with a latch) * 3 x PCI * Power connectors: standard ATX and 4-pin connector for 12 V * 1 x FDD * 2 x IDE (Parallel ATA) – all in the chipset * 2 x SATA (Serial ATA) RAID – both are in the chipset, supporting RAID 0, 1 and JBOD * 2 connectors for brackets with additional USB (2.0) ports * 1 x CD/DVD audio connector * Headers for additional Audio-Outs and S/PDIF * 2 x fan connectors (both with RPM control) * PS/2 mouse and keyboard * 1 LPT, 1 COM port, 1 D-Sub (VGA) * 2 x USB * 2 x USB and 1 x RJ-45 (Fast Ethernet) * 3 x Audio (Mic-In, Line-In, Front) Ερωτηση... Η μητρικη εφοσον παιρνει SATA δεχεται και SATA 2 ή υπαρχει διαφορα στα καλωδια στην συνδεση στο interface???? Σας ευχαριστω εκ των πρωτέρων Τελικα πηγα και ρωτησα σε μαγαζι και μου ειπαν οτι τελικα γινετε να μπει και Sata ΙΙ απλα ομως θα τρεχει με ταχυτητες Sata 1 πραγμα που δεν με πειραζε. Περνω λοιπον εναν 500αρι σκληρο της Seagate συγγεκρυμενα τον Seagate Barracuda Stx-st3500320as.. Το προβλημα που συναντω ειναι το εξης: Βαζω κανονικα τον σκληρο στον υπολογιστη με τις υποδοχες του ολα κανονικα.. Και παταω το κουμπι της εναρξης τροφοδοσιας ρευματος ετσι ωστε να παρει μπρος το μηχανημα.... Μπαινει κανονικα στα Windows και αφου μου διχνει στον πινακα ελεγχου / Εργαλεια διαχειρισης / Διαχειριση υπολογιστη /Εργαλεια συστηματος οτι στις θεσεις των αποθηκετικων μεσων βρισκεται ο συγκεκριμενος σκληρος δισκος δεν μου τον βγαζει σαν αποθηκευτικη μοναδα στον <<ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ>>. Δηλ.. Οταν μπαινω στον υπολογιστη μου δεν υπαρχει κανενα εικονιδιο που να αφορα αυτον τον σκληρο..Δοκιμασα και τον εβαλα και στις δυο Υποδοχες Sata που εχει η μητρικη.. Αλλα τα ιδια πραγματα...Εβαλα το Cd της μητρικης και εγγατεστησα κατι οδηγους sata/scsi και Raid αλλα και παλι τιποτα... Ακομα πηρα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο της Lacie τον ανοιξα και μετα στην θεση του samsung 500gb sata 1 τοποθετησα αυτον της Seagate τα windows βρισκουν οτι τοπθετηθηκε usb αλλα δεν μου διχνει το εικονιδιο ενω μου λεει οτι εχει τοποθετηθει ο Seagate στον πινακα ελεγχου...Επισης επαιχα με τις θεσεις απο τα jumperakia αλλα και παλι τζιφος....... Τι να κανω... Τι προβλημα υπαρχει????????
dreaming123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ο Η/Υ μου δεξί κλίκ-manage-disk management-και αν το βλέπεις εκει δεξι κλικ και φορμάτ.
chrism4111 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ο Η/Υ μου δεξί κλίκ-manage-disk management-και αν το βλέπεις εκει δεξι κλικ και φορμάτ. Εισαι Αρχοντας ....Ευχαριστω Μα να υπαρχει τετοιο εργαλειο στα ματι μου μπροστα και να μην το βλεπω???... Μια χαρα τον ειδε τον σκληρο μια χαρα τον φορμαρε σε ntfs....και μια χαρα τον βλεπω και στον υπολογιστη μ.... Αυτα ειναι... Εφχαριστω φιλε μ ....:-):-):-):-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.