Nitrous18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 exo paratirisi kati se emena, basika otan kano reply kai grafo to post kai patao APANTHSH me proothei piso sto topic alla den mou bgazei thn apantisi pou ekana egw menei stin apantisi pou ekane o proigoumenos xoris na exei prosthesei kai tin dikia mou kato kato. den ksero an to exei paratireisei kaneis allos!! gia prosekte na mou peite an to kanei kai se allous
-nick- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Nitrous18: <strong>exo paratirisi kati se emena, basika otan kano reply kai grafo to post kai patao APANTHSH me proothei piso sto topic alla den mou bgazei thn apantisi pou ekana egw menei stin apantisi pou ekane o proigoumenos xoris na exei prosthesei kai tin dikia mou kato kato. den ksero an to exei paratireisei kaneis allos!! gia prosekte na mou peite an to kanei kai se allous</strong><hr></blockquote><p>Auto den to kanei se mena.. Mallon auto pou les exei na kanei me ta cookies..
soko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 Σε μένα με IE6 δεν μου δείχνει τη πρώτη σελίδα σε πολυσέλιδα topics, πατάω σελίδα 1 και μου ξαναβγάζει την 2η
Skonhet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Ενα μικρό λαθάκι που παρατήρησα: Οταν πήγα στο προφίλ ενός χρήστη, αντί για "Εμφάνιση τελευταίων μηνυμάτων" έγραφε "Εμφάνιστη κλπ".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 @ Hal9000: Κάτι πρέπει να γίνει με το Movies/DivX forum. Έχω ζαλιστεί να το βλέπω άλλοτε ως Movies και άλλοτε ως DiVX. Και την μία είναι στον υποκατάλογο "Υπολογιστές", την άλλη πετάγεται μέχρι τον υποκατάλογο "Ψυχαγωγία" <p>Η άποψη μου είναι να γίνει ένα από τα ακόλουθα:<p>Είτε (1) να δημιουργηθούν δύο διαφορετικά fora, το ένα να αφορά ταινίες και λοιπά κινηματογραφικά (πχ. πού έχει ξαναπέξει ο τάδε ηθοποιός, αν έχει κυκλοφορήσει το soundtrack της τάδε ταινίας) και το δεύτερο για τους φίλους καλλιτέχνες του DiVX. ή (2) να μετονομαστεί μονίμως το υπάρχον forum σε Movies και να αφορά και τα καθαρά κινηματογραφικά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των DiVXάδων.<p>[ 10-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</p>
-nick- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Loipon, tora bghke mia malakia sthn kentrikh selida tou forum, kati me ton Windows Debugger , ston Internet Explorer, oti perimenei to ";" klp..
ARXONTAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 paidia den ksero pantos ego pou eixa poli kairo na mpo to eida kai porothika mpravo re hal poli kali douleia!sinexise tin kali sou douleia! me ektimisi ARXONTAS!
Johnnie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δύο προβληματάκια (χρησιμοποιώ ΙΕ6) :<p>1) Δίνοντας τον αριθμό μέλους πχ στο Μπλα Μπλα για οποιαδήποτε ημερομηνία, μου εμφανίζει μόνο τα μηνύματα του 2002. Αν ψάξω όμως manually βρίσκω φυσικά και αρκετά άλλα του 2001 και παλαιότερα. Δοκίμασα πχ τα μέλη 112 και 2334.<p>2) Στη λίστα των θεμάτων για κάθε forum δεν γίνεται αυτόματη αναδίπλωση των λέξεων (word wrap) με αποτέλεσμα αν ένα θέμα είναι μεγάλο, οι στήλες topic starter, replies, last post φεύγουν δεξιά έξω από την οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.