Προς το περιεχόμενο

Εμπιστευεστε το AVAST;

gk33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας

Με επιασαν τσιγκουνιες και αποφασισα να μην αγορασω antiv.. και ετσι εβαλα προσφατα το avast free εκδοση στο laptop μου.Θα το εμπιστευοσαταν να κανατε συναλαγες με την τραπεζα σας με internet banking

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι μια χαρά antivirus. Το χρησιμοποιώ κατά κόρον σε συστήματα με Windows γιατί είναι δωρεάν, ελαφρύ και αξιόπιστο. Κανένα πρόβλημα με πιστωτικές.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν χρειάζεσαι ειδική λειτουργία για προστασία κατα την εισαγωγή κωδικών πιστωτικών καρτών σε σελίδες τραπεζών. Νομίζω άλλα antivirus απλά έχουν προστασία antifishing, το οποίο σε προστατεύει απο κακόβουλες ιστοσελίδες που προσπαθούν να κλέψουν τους κωδικούς σου. Είναι διαφορετικό.

Τώρα το avast σίγουρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έχει φτάσει σε επίπεδα αναγνώρισης ιών πολύ υψηλά, μάλιστα έστειλα για ανάλυση επικύνδυνο αρχείο και σε λιγότερο απο μισή μέρα το έκανα scan και το εντόπισε ως trojan. Είναι πολύ ελαφρύ, ειδικά αν εγκαταστήσις μόνο 4-5 ασπίδες του γίνεται πιο ελαφρύ απο το avira σε εμένα, και τέλος δουλεύει άριστα με το σύστημα, χωρίς κολλήματα, χωρίς προβλήματα κτλ.

Δημοσ.

ευχαριστω για της συμβουλες σας

θα προτιμω των σταθερo που εχω το nod 32 για να κανω τις συναλλαγες με την τραπεζα μου .Υπαρχει κατι αλλο να βαλω για περισσοτερη ασφαλεια ???

Δημοσ.

σε freeware θεωρω οτι ο καλυτερος συνδιασμος ειναι

1.avira free antivirus

2.comodo3 firewall(free edition)

3.superantispyware η spywareblaster η spybot search&destroy η adaware.

ολα ειναι freeware αλλα εχω προτιμηση στο superantispyware

Δημοσ.
ευχαριστω για της συμβουλες σας

θα προτιμω των σταθερo που εχω το nod 32 για να κανω τις συναλλαγες με την τραπεζα μου .Υπαρχει κατι αλλο να βαλω για περισσοτερη ασφαλεια ???

Είμαι βέβαιος πάντως, επειδή τους τελευταίους μήνες ψάχτηκα πάρα πολύ, οτι το avast και το avira free, είναι πολύ καλύτερα του Nod32. Γενικά συνειδητοποίησα οτι τα πράγματα είναι όπως αποτυπώνονται στα τεστ του av-comparatives.org.

Τέλος, πρoτιμώ το avast απο το avira free, γιατί το avira classic δεν έχει ολοκληρωμένη προστασία. Έχω δει οτι το avast μπλοκάρει επιθέσεις μέσω του web shield και του network shiled, που δεν θα μπλόκαρε το avira ακόμα κι αν κατέβαζα τα διάφορα αρχεία.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το avast. Πανάλαφρο και πολύ αποτελεσματικό! Εγγύηση! Αυτοί που λένε με τίποτα, ούτε καν θα το έχουν δοκιμάσει ή θα το χρησιμοποίησαν για μια ημέρα και έβγαλαν υποτίθεται "ασφαλή" συμπεράσματα!

Δημοσ.

τι λέτε για το avg?

πάντως το καλυτερο κατα τι γνωμη μου και το εχω δει και στην πράξει είναι το κανούργιο northon

μου εβαλαν ιο τροjan ότι θελετε και χάθηκαν εναρξεις σκληροι χαμος ...

εβαλα μια trial εκδοση και με το avg μου ειχα πριν έκανα αυ΄τα

avg εβγαλε κάπου στα 35 τροζαν κτλ αλλα ακομα ειχα τα προβληματα

και 35 ιους τι΄ήταν όλα εκεινα το νορτον και μου βγηκαν τα περισσότερα προβληματα

είχα κατεβασει ένα κρακ ....

Δημοσ.
τι λέτε για το avg?

πάντως το καλυτερο κατα τι γνωμη μου και το εχω δει και στην πράξει είναι το κανούργιο northon

μου εβαλαν ιο τροjan ότι θελετε και χάθηκαν εναρξεις σκληροι χαμος ...

εβαλα μια trial εκδοση και με το avg μου ειχα πριν έκανα αυ΄τα

avg εβγαλε κάπου στα 35 τροζαν κτλ αλλα ακομα ειχα τα προβληματα

και 35 ιους τι΄ήταν όλα εκεινα το νορτον και μου βγηκαν τα περισσότερα προβληματα

είχα κατεβασει ένα κρακ ....

κανε αποκρυπτογραφηση παρακαλω.εχασα τη μπαλα:whistle:

Δημοσ.

Εκτός από άλλα ...αντίμετρα όπως firewall, adaware και spybot, προτείνω το AVG free. Το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα σε XP & 2000 και νομίζω έχει περάσει με επιτυχία διάφορα benchmarking τεστ. Βέβαια 100% προστασία μόνο στον τάφο υπάρχει...

Δημοσ.
Είμαι βέβαιος πάντως, επειδή τους τελευταίους μήνες ψάχτηκα πάρα πολύ, οτι το avast και το avira free, είναι πολύ καλύτερα του Nod32. Γενικά συνειδητοποίησα οτι τα πράγματα είναι όπως αποτυπώνονται στα τεστ του av-comparatives.org.

Τέλος, πρoτιμώ το avast απο το avira free, γιατί το avira classic δεν έχει ολοκληρωμένη προστασία. Έχω δει οτι το avast μπλοκάρει επιθέσεις μέσω του web shield και του network shiled, που δεν θα μπλόκαρε το avira ακόμα κι αν κατέβαζα τα διάφορα αρχεία.

Γιά διάβασε πάλι το τελευταίο τεστ του av-comparatives.org.Στα 3 από τα 4 τεστ ήλθε πρώτο από όλα!(ναι το Nod32)."Certification level reached- ADVANCED+"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...