rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 εχω μια απορια, τα χειρουργικα γαντια αφηνουν αποτυπωματα?
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 οχι βεβαια οταν τελειωσεις σε θελω και για 3-4 αλλες δουλειες :-D
rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 πλακα κανετε η μιλατε σοβαρα? αφηνουν απωτυπωματα? :devil::devil::devil:
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ενας φιλος μου τα χρησιμοποιησε και μετα ειχε την δικια σου απορια αλλα............ ηταν ηδη αργα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 υπάρχουν κάτι γάντια που χρησιμοποιουνται σε tattoo και ειναι πιο χοντρά απο τα χειρουργικά γάντια(8 mil thickness), αυτά δε πρέπει να αφήνουν γτ ηταν αρκετά χοντρά όταν τα είχα δοκιμάσει μια φορά...αλλά τωρα ειμαι και γω περίεργος να μάθω...
NamelessOne Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Όχι, τα χειρουργικά γάντια, όπως και τα περισσότερα είδη γαντιών που καλύπτουν 100% τις άκρες των δακτύλων, φυσικά και ΔΕΝ αφήνουν αποτυπώματα.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Τα περισσότερα χειρουργικά γάντια, αποστειρωμένα ή μη και που στο εσωτερικό τους έχουν ταλκ, δεν αφήνουν εκτός αν ασκήσεις μεγάλη πίεση σε ευμενή για αποτύπωση επιφάνεια, πχ γυαλί. Στο λαιμό κάποιου, είναι σχεδόν αδύνατον. Αυτά που δεν έχουν ταλκ, αφήνουν σε εντοπίσιμο ποσοστό. Προτείνω διπλά.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δεν αφηνουν αποτυπώματα για να μην βρεις τους χειρουργους μετα την εγχείριση
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Τα περισσότερα χειρουργικά γάντια, αποστειρωμένα ή μη και που στο εσωτερικό τους έχουν ταλκ, δεν αφήνουν εκτός αν ασκήσεις μεγάλη πίεση σε ευμενή για αποτύπωση επιφάνεια, πχ γυαλί. Στο λαιμό κάποιου, είναι σχεδόν αδύνατον. Αυτά που δεν έχουν ταλκ, αφήνουν σε εντοπίσιμο ποσοστό. Προτείνω διπλά. Στο εσωτερικό τους όμως τι γίνεται; Μπορούν να αφήσουν; (αν και βάσει λογικής, αν δεν έχουν ταλκ θα αφήσουν)
doctorkostis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Στο εσωτερικό τους όμως τι γίνεται; Μπορούν να αφήσουν; (αν και βάσει λογικής, αν δεν έχουν ταλκ θα αφήσουν) Λογικα οχι γιατι αν φορεθει το γαντι για αρκετη ωρα θα αφησει μια μουτζουρα και οχι αποτυπωμα.Ασε που αν κανεις καμια δουλεια απο τις "καλες" ε τι διαλο,θα τα αφησεις εκει τα γαντια?Βαλτα στην τσεπη και φυγε....
outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εχω μια απορια,τα χειρουργικα γαντια αφηνουν αποτυπωματα? βλέπεις dexter?????:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.