Προς το περιεχόμενο

Ο λογαριασμος μου επαθε σοκ!!!!!!!!!!!

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά! βοήθεια! ξυπνησα σημερα και εγιναν ολα ανω κατω. ανοιγω το λαπτοπακι με εγκατεστημενα βιστα ευθεντικα. και εκει που παταω το κωδικο μου βλεπω ξαφνικα "οριετοιμασια της επιφανειας εργασίας σας (περιμενω κανα 3 λεπτα) και......voila, τα windows να ανοιγουν λες και ειχα κανει format και μολις εφτιαχνα λογαριασμο χρήστη! Μετα απο 15 χρονια πρωτη φορα μου συνεβει αυτο. Εχω χασει τα παντα απο θεμα ρυθμισεων. μεχρι και τον firefox εχασα τα παντα τις ρυθμισεις κωδικους!!! η επιφανεια διαφορετικη με το κλασσικο φοντο, οι μισες συντομευσεις λοιπουν

με λιγο τσεκ ειδα ενα temp φακελο στα appusers, tο ονομα μου οπου καποτε ηταν και ο λογαριασμος μου. οτι ειμαι συνδεμενος μ το ονομα μου αρα δεν εχω συνδεθει αλλου. και ευτυχως προςτοπαρον τα προγραμματα ειναι κανονικα εγκατεστημενα ! τι να κανω αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οι ρυθμισεις τουθ firefox και οι οι γενικες ρυθμισεις μου στο acount mou. να στειλω μηνυμα στη Microsoft?????

παιδια μολις εκανα copy paste το φακελο C:\Users\Name\....\Roaminf\Mozilla στο -> C:\Users\TEMP\.....\Roaming\Mozilla και επνανηλθε το firefox....

πως να τα μεταφερω ολα??? απο το τεμπ στο ονομα μου? οσο ειναι ανοιχτα τα windows ειναι χλωμο αυτο!!! πως εγινε αυτη η μ*****κια??? γιατι ενω ειμαι συνδεμενος με το ονομα μου ειναι ολα στο τεμπ???? και γιατι στη λιστα με τους χρηστες δεν υπαρχει ο τεμπ??????

τωρα που τοσ κεφτομαι (ενα ενα μου ερχονται) υπαρχει καποιος τροπος, να δηλωσω το ονομα μου να αντιστοιχει οπως παλια στο C:\Users\My name αντι στο C:\Users\Temp???

Δημοσ.

Πως διαπίστωσες ότι τα προγράμματα είναι όλα εγκατεστημένα; Είδες τους φακέλους στο Program Files; Για καλό και για κακό προσπάθησε να τα τρέξεις. Ποτέ δεν ξέρεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...