nrg85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κάποιος πως μπορούμε στα sVista να εξαφανίσουμε το βελάκι στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας ? (αυτό που δείχνει ότι είναι συντόμευση) Και στους φακέλους ενώ έχει επιλεγεί από τις Επιλογές φακέλων Κλασσικό στύλ windows,δεν φεύγει η αριστερή καρτέλα με τις αγαπημένες συνδέσεις....Όποιος ξέρει ας δώσει τα φώτα του...Tα κατάφερα....έχω dual-boot xp και vista...αλλά δεν συνηθίζονται με τίποτα αν δεν κάνεις κάποιες ρυθμίσεις
teo64x Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Για να εξαφανίσεις το βελάκι, ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να κατεβάσεις αυτό το πρόγραμμα. Για να αφαιρέσεις το Favorite Links από όλα τα παράθυρά σου, απλά άνοιξε ένα παράθυρο και πήγαινε Organize > Layout > Navigation Pane.
nrg85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ φίλε...Έφυγε η εκνευριστική καρτέλα με τα αγαπημένα!!!! Τα βελάκια δεν έφυγαν παρ΄όλο που εγκατέστησα το προγραμματάκι αλλά δεν πειράζει....thxx
teo64x Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να κάνεις logout για να ισχύσει η επιλογή για τα εικονίδια.
nrg85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 έκανα αλλά πάλι δεν δούλεψε...μηπως υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσω των windows γι αυτό???
Cygnus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Να σας ρωτήσω κ εγώ κάτι..Έχω 2GB RAM και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κατά την εκκίνηση τρώει 1-2 λεπτά διαμορφώνοντας το pagefile (το βλέπω στο Reliability and Performance Monitor). Ξεκινάει με 55% χρήση μνήμης και με το πέρας της διαδικασίας πέφτει στα 37-39%. Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω το pagefile. Τι λέτε;
stilgar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Να σας ρωτήσω κ εγώ κάτι..Έχω 2GB RAM και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κατά την εκκίνηση τρώει 1-2 λεπτά διαμορφώνοντας το pagefile (το βλέπω στο Reliability and Performance Monitor). Ξεκινάει με 55% χρήση μνήμης και με το πέρας της διαδικασίας πέφτει στα 37-39%. Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω το pagefile. Τι λέτε; Ο εφιάλτης των moderators. Ένα τόπικ με γενικό τίτλο που ο καθένας ρωτάει ότι θέλει αλλά τυπικά δεν είναι off-topic Γενικά η M$ σε αποτρέπει απο το να απενεργοποιήσεις το page file και έχει δικιο. Πολλά προγράμματα το περιμένουν να υπάρχει και δεν έχεις και την τόση RAM πια (2 GB σε Vista) Γιατί δε δοκιμάζεις να το κάνεις permanent; Μάλλον θα σου λύσει το προβλημα σου...
Cygnus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πώς το κάνεις permanent; Απλά το έχω τοποθετήσει σε άλλον δίσκο από το install των Windows και System Managed.
stilgar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πώς το κάνεις permanent; Απλά το έχω τοποθετήσει σε άλλον δίσκο από το install των Windows και System Managed. Του δίνεις εσύ αρχικό κ μάξιμουμ μέγεθος. Αν βάλεις την ίδια τιμή και στα δυο (min=max=4012MB πχ) τότε το page φτιάχνεται άπαξ κ σου τρώει προκαταβολικά το χώρο μεν, αλλά έχεις το πλεονέκτημα ότι είναι σταθερό (no fragmentation). Καλό είναι να κάνεις ενα defrag πρώτα... Ο άλλος δίσκος είναι πραγματικός ή partition;
Cygnus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πραγματικός..Οπότε να βάλω λες σταθερό 2GB * 1.5 = 3GB pagefile?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Να σας ρωτήσω κ εγώ κάτι..Έχω 2GB RAM και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κατά την εκκίνηση τρώει 1-2 λεπτά διαμορφώνοντας το pagefile (το βλέπω στο Reliability and Performance Monitor). Ξεκινάει με 55% χρήση μνήμης και με το πέρας της διαδικασίας πέφτει στα 37-39%. Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω το pagefile. Τι λέτε; Έχεις όρεξη για διαβασμα?
stilgar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Πραγματικός..Οπότε να βάλω λες σταθερό 2GB * 1.5 = 3GB pagefile? Το x1.5 είναι μεγάλη συζήτηση (όπως λέει και ο GI0 όρεξη για διάβασμα να χεις). Κάπου έχεις τώρα μια τιμή "recommended" (στο system-managed pagefile). Βάλε αυτή. Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου δώσε x2.5 κι ας πηγαίνει χαμένο...
Cygnus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 500άρης είναι οπότε θα δώσω χ2.5..5GB δεν λένε τίποτα! Τώρα με αυτό τον τρόπο θα το διαμορφώνει σε κάθε εκκίνηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.