Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα λέγατε να συγκεντρώσουμε τέτοιου είδους ταινίες σε αυτό το topic?

Να αρχίσω εγώ με την πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό.Κώδικας τιμής ή αλλιώς Men of honor με πρωταγωνιστές τους Robert De Niro και Cuba Gooding Jr.

Δημοσ.

Αν υπολογίσεις και τις βιογραφικές/ιστορικές είναι πραγματικά ατελείωτη η λίστα. Δηλαδή ακόμη και τα πουλιά του Χιτσκοκ είναι based on a true story. Πρόσφατα είδα το Changeling με Μαλκοβιτς και Τζολί και είναι κι αυτό αληθινή ιστορία.

Γενικά, ό,τι αμερικάνικο με serial killer, συνήθως είναι αληθινή ιστορία.

Επίσης: Catch Me If You Can Erin Brockovich Experiment Boys Don't Cry A Beautiful Mind Die Welle

Αν θυμηθώ κι άλλες θα ξαναποστάρω

Δημοσ.

Ακόμα μία που θυμήθηκα είναι το Cinderella man που θα παιχτεί την Τετάρτη στις 23:00 από τη Νετ.Επίσης πολύ ωραία ταινία.Και το Walk the line που αφηγείται τη ζωή του Johnny Cash.Στον Αντ1 στις 21:00 σήμερα.

• Moderators
Δημοσ.

Το Ed Wood (1994) -το οποίο είδα πρόσφατα, και έχω πολύ θετικές εντυπώσεις - πρέπει να είναι τέτοιο.

Μια πρόχειρη λίστα έχει και στο wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_actual_events

(με δύο καλά external links στο τέλος, το ένα από Imdb)

Δημοσ.

Μία από τις αγαπημένες μου στην οποία παίζει η ηθοποιάρα Tom Hanks, είναι το "the Terminal"..λογικά πρεπει να το έχετε δει..:whistle::whistle:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μια ταινια που επαιζε ενα κοριτσακι που επαθε ενα ατυχημα με ενα λεωφορειο και εμεινε αναπηρη εχοντας τη μαμα της στο πλευρο της και πηγε σχολειο και ηταν διανοια πως τη λενε? Θυμαται κανεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...