kostasR1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, σε λίγο καιρό θα έχω έτοιμο ενα δικό μου κατάστημα πληροφορικής. Παράλληλα με το κατάστημα θέλω να εχω έτοιμη και τη σελίδα του στο internet. Δεν θα είναι e-shop. Η σελίδα θα περιεχει προιοντικές κατηγορίες, υπηρεσίες κτλ.. Σκέφτηκα διάφορες λύσεις για τη σελίδα και τελίκα αποφάσισα την αγορά ενός Flash template (σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει το flash αλλα τι να κάνω!) και να το τροποποιήσω εγώ όπως θέλω. Η ερωτησή μου αφορά το κομμάτι του publishing. Τι γίνετε όταν το τελειώσω? Domain name, hosting, updating... κτλ.. Στο συγκεκριμένο τομέα δεν είμαι γνώστης οπότε αν κάτι απο τα παραπάνω είναι λάθος να με κατανοήσετε..
alexandr0s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Να ρίξεις ένα άκυρο στο flash template, γιατί δεν είναι καθόλου Search Engine friendly, και σε νοιάζει να είναι search engine friendly η σελίδα σου, και αν είναι να μπεις στη διαδικασία να το κάνεις μόνος σου και με template ψάξε για oscommerce templates.
Blondeamon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μήν το κάνεις σε flash αν θέλεις να σε βρίσκουν στο google οι διάφορι χρήστες. Κάντο σε flash αν περιμένεις να μπαίνουν επειδή σε ψάχνουν συγκεκριμένα για το κατάστημα σου και δεν κοιτάς τόσο τον τυχαίο googler.Είναι πιο μούρη σε flash όντως αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο , αποφεύγεται αρκετά στην κατασκευή ιστοσελίδων να είναι αποκλειστικά σε flash.
Dr_Michael Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Η ερωτησή μου αφορά το κομμάτι του publishing. Τι γίνετε όταν το τελειώσω? Domain name, hosting, updating... κτλ.. Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.webservers.gr/forum/index.php?topic=13.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.