Προς το περιεχόμενο

Far Cry 2: Artifacts με 9800GX2!!

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιδιο συμβαινει και σε Asus και σε MSI.Δεν φταινε οι καρτες.Το conflict δημιουργειται στο coding των παιχνιδιων αυτων με τις υπερχρονισμενες μνημες.

Δημοσ.

Λοιπόν, χωρίς καν να έχω κάνει OC ποτέ, δοκίμασα να κατεβάσω επιπλέον από τα default values και το memory clock, από 2000 σε 1600MHz, αλλά και το core clock από 600 σε 550Mhz. Επίσης αύξησα τα minimum rpm του fan της κάρτας από 1000 σε 1600rpm.

Αποτέλεσμα; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!!! Επιμένετε ακόμη ότι δε φταίει το παιχνίδι ή οι drivers;!;;... Ή και τα δύο;!;...

Μη τρελαθούμε ότι συνεχίζει να υπερθερμένεται χωρίς λόγο μόνο σε αυτό το παιχνίδι!!...

Δημοσ.

format κανε! ή αλλιως καθαριστικο προγραμμα που να καθαριζει drivers υπολειματα και ξανα απο την αρχη περασμα drivers με τους τελευταιους official

Δημοσ.
format κανε! ή αλλιως καθαριστικο προγραμμα που να καθαριζει drivers υπολειματα και ξανα απο την αρχη περασμα drivers με τους τελευταιους official

Έχω κάνει και format (όπως αναφέρω και στο αρχικό post) και έχω βάλει από την αρχή τους νέους drivers της nVidia (181.20) αλλά παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με πριν από το format και όλη αυτή την ιστορία...

-----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 03 : 50 : 51-----

Ποσο ειναι το αρχικο memory clock?Μηπως κατεβασες μονο το shader clock?

Οι default ρυθμίσεις είναι (όπως και σε όλες νομίζω τις 9800GX2, τις μη OC):

Core clock: 600MHz.

Mem clock: 2000MHz.

Εγώ τα κατέβασα, ιδίως το Mem clock κατά 400MHz, μήπως και δω αποτέλεσμα, αλλά τίποτα... απογοήτευση... μάλλον αυτό το παιχνίδι το ξαχνάω μέχρι να προχωρήσω κάποτε σε μεγάλη αλλαγή hardware.. Πάντως για ένα και μόνο παιχνίδι δεν αλλάζω κάρτα γραφικών και μάλιστα όταν σε όλα τα άλλα πάει μια χαρά.

Αν έχετε κάποιες άλλες προτάσεις με αυτή τη κάρτα και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ευχαρίστως να τις δοκιμάσω!!

Δημοσ.
Το ιδιο συμβαινει και σε Asus και σε MSI.Δεν φταινε οι καρτες.Το conflict δημιουργειται στο coding των παιχνιδιων αυτων με τις υπερχρονισμενες μνημες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχυεί κάτι τέτοιο διότι το παιδί δεν την πείραξε καθόλου απότι καταλαβαίνω...

Ναι και από το PSU είσαι καλυμμένος... άλλη έκδοση του θείου δοκίμασες;; Γιατί έχω την εντύπωση ότι φταίει αυτό...:devil:

Δημοσ.

Χμ..Πραγματικα ειναι εντελως περιεργο το προβλημα και περιεργο το κανει η εμφανιση και μονο artifacts.Υπερθερμανση δεν εχουμε,drivers ειναι up-to date,αν καταλαβα καλα εχουμε stock settings,τι στο καλο.Δοκιμασε:

1) Χρονισμο στα 900.

2) Compatibility mode 2000 στο executable.

3) Απο nvidia control panel επεβαλλε το αρνητικο LOD bias και βαλε το μεγιστο αριθμο καρε στο 1.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά δεν δουλεύει τίποτα.. Ακόμη έχω artifacts μόνο σε αυτό το παιχνίδι και με τους τελευταίους drivers της nVidia αλλά και εφόσον έχω δοκιμάσει τα παραπάνω προτεινόμενα (εκτός από το (3) του fearwhatnow που δεν μπόρεσα να το βρω..).

Αν κάποιος γνωρίζει "θειο"-torr. Link για 1.01 patch version του παιχνιδιού, please PM!!..

Μήπως και γίνει κάτι...

Τhanks.

Δημοσ.

Χμ! Θα βάλω Windows 7 beta αυτές τις μέρες σε ένα partition που έχω κενό και θα είναι dual boot με Vista x64 Ultimate. Λες να τρέξει σε Windows 7;; (Δεν έχω καν ψάξει ακόμη αν υπάρχουν drivers της nVidia για Windows 7 x64! :-) )

-----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 05 : 13 : 19-----

Δεν βρήκα drivers για Windows 7 beta.. Μάλλον θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τους Vista x64 drivers για τα Windows 7 x64.. Πιστεύετε θα δουλέψει αυτό;;..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Οπότε αν και οι επόμενες και οι τελευταίες κάρτες nVidia έχουν παρόμοια προβλήματα στο Far Cry 2 ή σε άλλα παιχνίδια τίθεται θέμα αξιοπιστίας των drivers της εταιρίας. Ρε μήπως να πάω να αγοράσω μία ATI 4870 (ή ακόμη καλύτερα 4870χ2!!) να βάλουμε τους πιο σταθερούς drivers (απ'ότι αποδεικνύεται) της ATI να τελειώνουμε;!;...

Ξέχασέ το.. μην το συζητάς καθόλου αυτό. Εαν δεις το warhead σε στημένο σύστημα με 4870χ2 κ με 285 στην συνέχεια δ έχει καμία σχέση. Η 2η είναι απίστευτη :devil:. Η πρώτη έχει πάλι το γνωστό πρόβλημα με την φωτεινότητα. Εννοείται ότι όλα τρέχουν σε Full ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...